Patīkami jaunumi no Baltijā lielākās guļbūves viesnīcas Medzābaki

Iespējams, par pārsteigumu daudziem, Medzābaki ir lielākā guļbūves viesnīca visā Baltijā un Skandināvijā. Prasmīgi apvienojot senatnīgo ar mūsdienīgo, ir izveidota lieliska vieta atpūtai un biznesam – viesnīca, restorāns, konferenču zāles, sauna ar baseinu un bērnu laukums, Mini Zoo, peldvieta ar ūdens izklaidēm.

Patīkama atpūta, garšīgs ēdiens un miers, ko sniedz Lilastes ezers - tādas noteikti ir pirmās asociācijas daudziem ar viesnīcu Medzābaki. Kā šobrīd rit dzīve viesnīcā Medzābaki, informē viesnīcas Medzābaki mārketinga vadītāja Eva Zvaigznīte-Gudermane.

Pazemina cenas

"Esam lepni, ka viesnīca Medzābaki ir kļuvusi vēl draudzīgāka saviem klientiem, proti, esam samazinājuši cenas gan restorāna pakalpojumiem, gan nakšņošanai. Piemēram, par otro ēdienu restorānā jāmaksā vien sākot no 2,90 Ls, bet viesnīcas numuriņu izmaksas sezonā ir sākot no 18 Ls. Četrvietīgas kotedžas vasaras sezonā izmaksās 35 Ls jeb 8,75 Ls no vienas personas par nakti. Medzābakos ierodas arī atpūtnieki ar kepmeriem un teltīm. Aktīvās atpūtas cienītājiem nesen sākām piedāvāt jaunus un stilīgus velosipēdus," informē Medzābaki mārketinga vadītāja.

Zili balti "ričuki"

Turpinot par jaunajiem velosipēdiem, jaunie un skaistie velosipēdi ir 28 SPRINT ELISE N3 BLUE/WHITE. Par divriteņa noma būs jāšķiras no 3 Ls, ja tos izmantosi vienu stundu, bet no 10 Ls, ja - visu dienu. Atliek vien pasapņot - ar zili balto velosipēdu saulainā vasaras dienā traukties gar Lilastes ezera apkārtni...

Ar kuģīti pa Lilastes ezeru

Tā kā viesnīca Medzābaki atrodas skaistā Lilastes ezera krastā, ūdens atpūtas cienītāji var izmantot iespēju doties stundu garos izbraucienos ar kuģīti pa ezeru.  Vien jāievēro, ka pieļaujamais pasažieru skaits ir 15. Romantiski noskaņotie var doties izbraucienos ar laivu vai katamarānu, kas patiks arī ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Iet līdzi interneta tehnoloģijām

Ejot interneta tehnoloģijām uz priekšu, viesnīcai Medzābaki izveidota jauna mājas lapa, kurā tiek piedāvāta on-line reģistrācija. Kopš pagājušās ziemas nakšņošanu Medzābakos var rezervēt arī naktsmītņu rezervēšanas vietnē www.booking.com.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.medzabaki.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51076317sec.