Lasvegasā atklāj pasaulē pirmo mobilo paģiru novēršanas punktu

Galvassāpes, nelabuma viļņi un nespēja koncentrēties – nav noslēpums, ka paģiras var likt sajusties tā, ka, šķiet, nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.

Tieši tādam nolūkam Lasvegasā radīts autobuss "Hangover Heaven" – mobils medicīniskais centrs, kura funkcija ir palīdzēt pēc pamatīgām ballītēm sagurušiem atpūtniekiem. Revolucionārais serviss piedāvā vitamīnu, minerālvielu un citu, novārgušam organismam nepieciešamu vielu kompleksu, lai rekordātrā laikā "izdziedētu" paģiras.

Uzņēmumu dibinājis vietējais anesteziologs Džeisons Burke. Viņa biznesa stratēģija ietver "pacientu" uzņemšanu jau viesnīcā, nogādājot viņus ultramodernajā mobilajā medpunktā vai, sliktākajā gadījumā, kādā no kompānijai piederošajām klīnikām. Un tiem, kuru stāvoklis pēc ballītes neļauj pat pamest gultu, tiek piedāvāta aprūpe turpat viesnīcas numurā.

"Hangover Heaven" 25 cilvēku komandā ietilpst sertificēti ārsti, medicīnas māsas un feldšeri, kuri, kā sola uzņēmums, ik dienu gatavi palīdzēt simtiem paģiraino. "Pacientiem" piedāvātā aprūpe ietver, piemēram, intravenozu "paģiru terapiju", skābekļa terapiju un vitamīnu injekcijas.

Kā atzīst dr. Burke, viņa metodes līdz šim izrādījušās efektīvas 99 procentos gadījumu un kļuvušas ļoti iecienītas tūristu, kā arī vecmeitu un vecpuišu ballīšu viesu vidū.

"Sākotnēji mums bija tikai "paģiru autobuss"," stāsta dr. Burke. "Taču tagad darbojamies arī stacionārā klīnikā un sasirgušajiem palīdzam pat uz vietas viesnīcas istabā." Viņš piebilst, ka visefektīvākais "ārstēšanas" paņēmiens, kurš nodēvēts par "Rapture" (no angļu val. – sajūsma), paģiras spēj pilnībā likvidēt pat 45–50 minūšu laikā.

"Parasti ļaudis sākumā šo visu uztver ar aizdomām un nav pārliecināti, ka kas tāds vispār ir iespējams. Taču pēcāk viņi ir patīkami pārsteigti par efektīvo ārstēšanu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66806483sec.