Septiņi ieteikumi labākam miegam viesnīcā [1]

Ierodoties galamērķī un gatavojoties doties pie miera savā viesnīcas numurā, ceļotājus nereti pārsteidz visdažādākie traucēkļi, kas viņiem neļauj iemigt. Nekomfortablas gultas, nepatīkama veļa, plānas sienas, troksnis un gaisma aiz loga, pārāk karsts vai auksts – neskatoties uz to, ka kārtīgi izgulēties ir ļoti svarīgi, jo nākamajā dienā gaida jau sen kārotie piedzīvojumi, iemeslu traucētam miegam var būt bezgalīgi daudz.

Lūk, daži vienkārši ieteikumi, kā parūpēties par to, lai jūsu nakts viesnīcā paietu saldā un veselīgā miegā.

1. Veiciet izpēti

Pirms rezervēt naktsmītnes, veltiet laiku, lai izvērtētu attiecīgo viesnīcu. Izmantojiet interneta atsauksmju portālus un pārliecinieties, vai tā atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām, pievēršot īpašu uzmanību tam, ko ļaudis runā par gultām, veļu un troksni numuros.

2. Sajūtieties kā mājās

Ja uzskatāt to par vajadzīgu, noteikti ņemiet līdzi dažas mantas no mājām, piemēram, iemīļoto spilvenu. Un, ja pirms gulētiešanas labprāt malkojat zāļu tēju vai piekopjat kādu citu specifisku rituālu, ņemiet līdzi visu, kas tam nepieciešams.

3. Pārbaudiet numuru

Ienākot izvēlētajā numurā, nekautrējieties to acumirklī pārbaudīt. Ja kaut kas nav kārtībā – klozetpodā nepārstāj tecēt ūdens, nestrādā temperatūras regulators, spilveni un segas jūs neapmierina – dariet to zināmu viesnīcas personālam. Ja saklausāt kādu nelāgu un traucējošu troksni, negaidiet, kad tas pāries, bet uzreiz ziņojiet.

4. Atbrīvojieties no liekā trokšņa

Atpūtniekiem viesnīcā var traucēt visdažādākie trokšņi, tādēļ katram gadījumam līdzi ņemiet ausu aizbāžņus vai trokšņu slāpējošas austiņas. Tāpat var noderēt mobilā lietotne, kas ģenerē tā saukto balto troksni – tas lieliski bloķē citas skaņas un var palīdzēt iemigt.

5. Izvēlieties uzmanīgi

Ja iespējams, rezervējot numuru, norādiet, ka vēlaties apmesties prom no dzērienu un ledus automātiem, liftiem un saimniecības telpas. Izvēlieties viesnīcas stāvu, kurā neatrodas biznesa centrs, banketa zāles, restorāni vai bāri. Un, ja plānojat no rītiem pagulēt ilgāk, nav ieteicams rezervēt istabu peldbaseina tuvumā.

6. Ņemiet līdzi savu lasāmvielu un/vai izklaides saturu

Ja jūsu ikvakara rituālā ietilpst iemīļoto TV pārraižu skatīšanās vai lasīšana, noteikti dariet to arī viesnīcā. Tomēr nevajadzētu paļauties uz tur pieejamajiem TV kanāliem vai lasāmvielu – tā vietā ņemiet līdzi iecienīto grāmatu vai savu planšetdatoru.

7. Izmantojiet norādi "Netraucēt"

Apbrīnojami, cik daudz ceļotāju parasti piemirst paveikt šo vienkāršo darbību, un tādējādi savu brīvdienu rītos tiek agri atmodināti. Tādēļ informējiet viesnīcas darbiniekus, ka nevēlaties, lai viņi jūs traucētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 kangars 03/26/2015 10:50 īpaši labi ausu aizbāžņi noder, ja sākas ugunsgrēks un ēkas evakuācija, var vismaz mierīgi gulēt tālāk, iktā nekas nebūtu noticis! :p


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98776698sec.