Vasaras sezonā lidostā «Rīga» darbu sāks trīs jaunas aviokompānijas [1]

Starptautiskajā lidostā ''Rīga'' līdz ar vasaras lidojumu saraksta ieviešanu (no 29.marta) atgriezīsies SAS, darbu uzsāks Ukraine International Airlines un Swiss International Air Lines. Savukārt nacionālā aviokompānija airBaltic atklās vairākus jaunus galamērķus.

Star Alliance dalībniece SAS lidojumus no Stokholmas uz starptautisko lidostu ''Rīga'' uzsāks 29.martā, veicot 18 reisus nedēļā.

Ukraine International Airlines pirmais reiss no Kijevas uz Rīgu arī tiks veikts 29.martā, nodrošinot septiņus lidojumus nedēļā.

Savukārt Swiss International Air Lines, arī Star Alliance dalībniece reisus no Cīrihes uz Rīgu sāks izpildīt 31.martā un abas pilsētas savienos trīs reizes nedēļā.

Nacionālā aviosabiedrība airBaltic vasaras sezonā atklās piecus jaunus galamērķus – uz Alborgu, Dubrovnikiem, Rodas salu, Salonikiem un Pizu.

Tāpat atgādinām, ka zemo cenu kompānija Wizz Air no aprīļa paplašinās bāzi Rīgā, izvietojot otru gaisa kuģi, kā arī atklās trīs jaunus galamērķus – uz Stavangeru, Lībeku un Liverpūli, kā arī palielinās lidojumu skaitu jau esošajiem reisiem.

Kopumā vasaras sezonā no starptautiskās lidostas ''Rīga'' būs iespējams doties uz 87 galamērķiem, ko nodrošinās 21 aviopārvadātājs – airBaltic, Aeroflot, Belavia, Brussels Airlines, Ellinair, Finnair, LOT, Lufthansa, Nesma Airlines, Norwegian, Uzbekistan Airways, Ryanair, Transaero, Turkish Airlines, Turkmenistan Airlines, Ukraine International Airlines, Onur Air, SAS, Swiss International Air Lines, Wizz Air, Smartlynx.

Atgādinām, ka 29. martā Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku un pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu. Lai pasažieri bez pārpratumiem un plānotajā laikā nokļūtu sev vajadzīgajā galamērķī, aicinām laikus pārbaudīt sava lidojuma izlidošanas laiku. To iespējams izdarīt pie izvēlētās aviokompānijas, lidostas ''Rīga'' mājas lapā www.riga-airport.com, kā arī, zvanot uz uzziņu dienestu 1817.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Islande 03/29/2015 08:48 Kāpēc nav neviena lidojuma uz Islandi???


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41252589sec.