Ar auto pa Ziemeļameriku – tagad daudz izdevīgāk [1]

Kurš gan nav kādreiz sapņojis par iespēju ar auto pārbraukt pāri visai Ziemeļamerikai – no viena krasta līdz otram? Iespējams, šo sapni vajag īstenot tieši šogad, jo starptautiskā auto nomas kompānija AVIS līdz pat šī gada 15. decembrim piedāvā 15% atlaidi automašīnas nomai ASV un Kanādā.

Ceļojums pa Ziemeļameriku ar auto ir piedzīvojums, kas paliek atmiņā uz mūžu. Tradicionāli viens no populārākajiem maršrutiem ir brauciens no Ņujorkas ASV austrumu krastā līdz Losandželosai rietumu krastā. Šāda ceļa attālums ir ap 4000 km un tiek šķērsots nepilns desmit ASV štatu. Šis brauciens pārsteigs ar iespaidīgu ainavu maiņu un iespēju izbaudīt visdažādāko kultūrvidi – no līdzenumiem līdz kalniem, no mērena klimata ar mežiem apaugušiem kalniem līdz tuksnešiem ar dzelkšņainiem kaktusiem, no biezi apdzīvotām vietām, kur pilsētu debesskrāpju torņi jau redzami desmitiem kilometru attālu, līdz bezgalīgiem klajumiem, kur vējš dzenā smilšu mākoņus un ceļš līdz horizontam stiepjas taisns kā stīga un apkārt nav nevienas dzīvas dvēseles, tik kāda nomaļa degvielas uzpildes stacija, kur piestājuši amerikāņu fermeru džipi. Fantastiskais kanjons ar klintīm un aizām, kazino meka Lasvegasa, gabaliņš leģendārā Route 66 ceļa ... un tad jau tālumā no miglas iznirst Lasvegasas debesskrāpji.

Bet varbūt vēlaties ceļot pa „vertikāli” – gar viena vai otra okeāna krastu no ziemeļiem uz dienvidiem vai otrādi? Ap 2000 km šķir Ņujorku no Maiami Floridā, bet no Sietlas ASV rietumu krastā līdz Sandjego pie Meksikas robežas ir ap 1700 km. Šajā maršrutā ir daudz nacionālo parku, augstu kalnu un fantastisku skatu, noteikti iegriezieties Sanfrancisko un, protams, sapņu un kino pilsētā Losandželosā.

Ne mazāk aizraujošs būs brauciens uz kontinenta ziemeļu daļu. Niagāras ūdenskritums uz ASV un Kanādas robežas, brauciens uz vēju pilsētu Čikāgu, ceļojums gan Kanādas ezeriem un iespēja padzīvot labiekārtotos kempingos, baudot Kanādas krāšņo dabu. Atliek tikai ķerties pie maršruta plānošanas un laikus rezervēt auto.  

Ņemot vērā, ka šāda tāla ceļojuma plānošana ir nopietns pasākums, aicinām apmeklēt auto nomas kompānijas AVIS Latvija birojus Vecrīgā, 11. novembra krastmalā 29, vai starptautiskajā lidostā Rīga. Profesionāli konsultanti palīdzēs jums atrisināt visus jautājumus saistībā ar auto rezervāciju, nomu, apdrošināšanu u.c., piedāvājot iespējami izdevīgāko risinājumu.

Lai saņemtu jums izdevīgu piedāvājumu auto nomai Ziemeļamerikā, rezervējot auto AVIS mājas lapā www.avis.lv, izmantojiet AVIS AWD numuru J046307.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 ronalds 04/21/2015 22:39 Ir daudzas vietējās kompānijas ar stipri draudzīgākām cenām!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44807696sec.