Vislatvijas Golfa diena – saulains ģimenes brīvdienu papildinājums! [1]

Šī, 2015. gada 9.maijā norisinājās Latvijas Golfa Federācijas iniciētā un golfa kluba Viesturi sadarbībā ar Davis Golf Style Academy, Capital Handling un 565 aģentūru organizētā Vislatvijas golfa diena. Šī pasākuma mērķis ir iepazīt golfa spēli katram, kurš ir vaļasprieka meklējumos vai jelkad ir aizdomājies par iespēju iemācīties spēlēt golfu. Vislatvijas golfa dienas pasākumos sirsnīgi gaidīts ir ikviens jebkura vecuma interesents. Zinošu un atsaucīgu palīgu pavadībā bez jebkādiem papildus izdevumiem tiek sniegta iespēja gūt personisko pieredzi un spert pirmos soļus golfa spēlē.

Kopumā Vislatvijas golfa dienas golfa klubā Viesturi apmeklēja turpat trīs simts interesentu un tas tikai apliecina to, ka cilvēku vēlme iepazīties ar šo lielisko sporta veidu ir liela.

Visus tos, kuri nepaguva apmeklēt Golfa klubs Viesturi organizēto pasākumu Vislatvijas golfa dienas ietvaros 9.maijā, aicina pievienoties šī gada 13.jūnijā.

Golfa klubā Viesturi Vislatvijas golfa diena tikai aizvadīta īpaši sirsnīgā un izklaidējošā gaisotnē. Katru interesentu sirsnīgi sveica golfa kluba personāls, atsaucīgie kluba sadarbības partneri piedāvāja dažādas izklaides tiem ģimenes locekļiem, kuri nolēma ripināt bumbiņas golfa mājas tuvumā. Tika organizētas izlozes, kurās viesiem tika sniegta iespēja iegūt savā īpašumā vērtīgas balvas. Tika izlozētas brīvdienas ar tikai nesen Latvijā prezentēto automašīnas modeli Fiat 500X, ekskluzīvās kosmētikas pārstāvji Adriana Villa izlozēja vairākus dāvanu komplektus kā dāmām tā arī kungiem, restorāns "Vecmeita ar kaķi"diviem veiksminieku pāriem dāvāja iespēju baudīt romantiskas vakariņas. Un vēl daudzi citi pārsteigumi un dāvanas no Premium Medical, staļļa Zirgzandales, SIA "Bērnu ballītes", Peintbolaparks.lv, Trasta Komercbanka, SIA "Vafele".

Golfa klubs Viesturi dāvāja lielisku atpūtas dienu vecākiem. Bērni ar piedāvātajām izlaidēm aizrāvās tā, ka nemanīja kā pagāja laiks un kur palikusi mamma, jo uzņēmums "Bērnu ballītes"rīkoja aizraujošas stafetes un radošās darbnīcas, stallis Zirgzandales piedāvāja izjādes un uzņēmums "Ponijs"piedāvāja izvizināties pēc sirds patikas ar saviem amizantajiem rotaļu zirdziņiem. Pēc iepazīšanās ar golfa laukumu un rokas iemēģināšanu golfa spēlē, ikviens varēja baudīt Grand Palace Hotel restorāna un restorāna Vecmeita ar Kaķi gatavotās sātīgās maltītes. Premium Medical piedāvāja dāmām izmēģināt dažādas sejas procedūras, bezglutēna vafeļu cepēji un Rīgas Piena kombināta "Mājas saldējums"stends rūpējās par veselīgiem gardumiem gan lieliem, gan maziem.

Izklaides un reklāmas aģentūra "565 aģentūra"nodrošināja jautrību un muzikālo fonu visas dienas garumā.

Jau 13.jūnijā ar prieku sagaidīsim visus interesentus uz kārtējo golfa dienu Viesturos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nezinītis 05/14/2015 12:57 Paskaidrojiet, kas ir Vislatvija , kur tā atrodas un ar ko atšķiras no LATVIJAS ?


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91624498sec.