Populārākās Eiropas vietas, kurās vari sajusties kā iemīļotās filmās [1]

Vai kādreiz esi piedzīvojis deja vu sajūtu nepazīstamā pilsētā? Varbūt tas deja vu mirklis ir iespiedies zemapziņā no mūsu mīļākajām filmām? Bieži vien kadri no mīļākajām kino filmām palīdz mums izvēlēties vietas, ko apskatīt. Tādēļ tūrisma industrija izstrādā speciālus maršrutus filmu faniem. Tālāk  piedāvāsim labākos Eiropas galamērķus kino faniem.

Londona, Apvienotā Karaliste

Ar mazo burvi Hariju Poteru izauga vesela paaudze, tāpēc platforma 9 ¾, kas patiesībā ir 4.platforma King Cross stacijā, kā arī zoodārza rāpuļu māja ir iecienītākie apskates objekti Londonā. Ainas no Notinghilas ielām, atsauc mums atmiņā stāstu no romantiskās filmas, kur Hjū Grants satika Džūliju Robertsu, savukārt vēsturiskais tiesas nams un Tate modernais muzejs atgādina par filmu "Bridžetas Džounsas dienasgrāmata".

Prāga, Čehija

Prāga būs lielisks galamērķis trilleru cienītājiem. Pilsētas skati ir redzami atmiņā paliekošajos kadros no Džeimsa Bonda filmas "Kazino Royale". Leģendārā mašīnu eksplozija no "Neiespējamās Misijas ir uzņemta uz Čārlza tilta, kas ir vecākais tilts Prāgā. Vēl vecpilsētas ielās vari izjust deja vu mirkļus, jo tieši tur Bleids medīja ļaunos vampīrus otrajā Asmens filmā.

Budapešta, Ungārija

Budapeštā ir uzņemtas tādas filmas kā "Amerikāņu Rapsodija", "Minhene", kas pilsētu padara par vienu no skaistākajiem filmēšanas laukumiem visā pasaulē. Pilsēta ir iecienīta režisoru vidū zemo filmēšanas izmaksu dēļ, kas ļauj izveidot tādus kadrus, it kā tie būtu uzņemti Londonā, Maskavā vai Parīzē.

Parīze, Francija

Parīzē ir mājvieta ne vienai vien no pasaules romantiskajām filmām. "Mulenrūžas" kabarē ir iecienīts apskates objekts, pateicoties mīlestībai, kas uzplauka slavenajā mūziklā starp Nikolu Kidmenu un Evanu Makgregoru. Montmartra rajonā uzmanības vērta ir kafijas iedzeršana des Deux Moulins kafejnīca, kurā tika uzņemti kadri no "Amēlijas".

Roma, Itālija

Vai Trevi strūklaka, Spāņu kāpnes, Castel Sant Angelo, Panteons un Svētā Pētera bazilika atsauc tev atmiņā kadrus no kādas filmas? Tevi noteikti pārņems deja vu momenti, kas tevi aizvedīs mistisku notikumu risināšanā kā filmā "Da Vinči kods". Kā  arī vēsturiskajās vietās ir uzņemti kadri no Odrijas Hepbernas "Romas brīvdienās".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Guntis 05/18/2015 13:41 Ak tad Prāgā ir "Čārlza tilts". Nu, nu, ceļotāji... :)


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12513304sec.