Kas lido ar Ukrainas aviokompāniju un cik tas ir droši? [3]

Ukraine International Airlines (UIA) martā sākusi lidojumus no Kijevas uz Rīgu. Ir pagājuši pieci mēneši un izrādās, ka ceļotāju skaits arvien pieaug. Lai gan pirmais mēnesis nav bijis viegls, aviolīnija apkalpo arvien vairāk pasažieru un jūlijā šis skaits variē ap 5 500 tūkstošiem pasažieru.

Ukraine International Airlines Reģionālais direktors Eiropas un Ziemeļamerikas departamentā Andrii Pavlenko saka, ka aviokompāniju izmanto dažādi pasažieri - gan studenti, gan ģimenes, liels procents arī biznesa klases ceļotāju. Ņemot vērā to, ka Ukraina ir salīdzinoši liela valsts, aviokompānija piedāvā vairākus iekšzemes reisus, piemēram uz Odesu un Ļvovu. UIA iecienījuši Kazahstānas tūristi, jo cenas ir pievilcīgas un kompānija piedāvā salīdzinoši laba līmeņa servisu un profesionālu, laipnu apkalpošanu. Kā uzsver UIA ģenerālā pārdošanas aģente Latvijā -  Helēna Ruduša, "personāls tiešām ir ļoti laipns, atsaucīgs un palīdzēs jebkurā situācijā." Neskatoties uz draudzīgo cenu un apkalpošanu, arī bagāžas nosacījumi ir patīkami un nav tik strikti kā ierasts. 





Runājot par sadarbību ar Latviju, aviokompānija ir noslēgusi līgumu ar airBaltic un plāno  paplašināties tuvākajā laikā, palielinot lidojumu skaitu no Kijevas uz Rīgu. Jautājot par nesen izskanējušajām ziņām airBaltic personāla pārkāpumu lietā, pārstāvis informē, ka 30% reisu tiek veikti alkohola testi, un kopš kompānijas dibināšanas līdz pat šodienai nav bijis neviens pārkāpums, tāpēc bažām nav pamata. Pēc Ukrainā notikušā bruņotā konflikta, daudzi baidās lidot uz Ukrainu, tāpēc lūdzām aviolīnijas pārstāvjus izteikt viedokli. UIA Reģionālais direktors Eiropas un Ziemeļamerikas departamentā Andrii Pavlenko atbildēja: "Briesmas pasažieriem nedraud. Gan Kijevā, gan lidostā nekas neliecina par to, ka kādā no Ukrainas zonām būtu konflikts, un pilsētas dzīve rit savā ierastajā gaitā. Tuvākā pilsēta, ko apkalpo kompānija atrodas 200 km no konflikta zonas. Reisi, kuri pirms konflikta lidojuši pāri bīstamajai zonai, šobrīd lido drošā attālumā no tās, neapdraudot pasažieru drošību." Jāpiemin, ka Kijevas lidosta pēdējos gados ir attīstījusies un ir ļoti mūsdienīga, ar jaunuzceltu terminālu, kurš apkalpo visas šīs aviokompānijas reisus.


Ukraina ir interesanta un daudzveidīga valsts, kas pārsteidz ar kultūras mantojumu un vēstures notikumiem, tāpēc droši ieplāno savu nākamo ceļojumu tieši uz šo valsti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Alex 08/31/2015 12:47 var leti aizlidot uz Taizemi vai NY, interesanti cik drosi lidot ar ~24 gadigajam 767?

2 Greex 08/22/2015 00:17 Kur Ukrainā ir tāda pilsēta, ko sauc par Vovu??? Varbūt Ļvova?

3 andris 08/21/2015 10:47 1x lidoju. Lidmašīna nokavējās un nācās lidot ar ko citu. Atpakaļceļā gan viss bija ok.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


AL SVETS
,


RIUS Lviv Hotel by Rixwell
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42302394sec.