Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 27.05.2016 - 29.05.2016 [1]

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.


27.
maijs

PIEKTDIENA


JELGAVA
27. - 29.05.2016
AR PLAŠU KULTŪRAS UN IZKLAIDES PROGRAMMU JELGAVA SVINĒS PILSĒTAS SVĒTKUS
Maija pēdējā nedēļas nogalē Jelgava svin Pilsētas svētkus un 2016. gadā tie notiks no 27. līdz 29.maijam ar pasākumiem visai ģimenei un plašu kultūras un izklaides programmu.
Ikviens aicināts līdzdarboties ar savu pozitīvo attieksmi un interesi, kopīgi veidojot svētkus krāsainus un priecīgus. Programmā plānoti ne tikai tradicionālie un iemīļotie pasākumi, bet arī vairāki jaunumi un pārsteigumi. Trijās Pilsētas svētku dienās būs iespēja doties ceļojumā, lai saskaitītu un saliktu Jelgavas vērtības vienā gabaliņā, jo svētku devīze skan: "Pa gabaliņam Jelgavu lieku".

 
DOBELE
 27. - 29.05.2016
DOBELE SVINĒS SMARŽĪGOS UN SKANĪGOS CERIŅU SVĒTKUS
Dobeli pamatoti dēvē par ceriņu galvaspilsētu, jo tās slavenais ceriņu dārzs ir viens no lielākajiem pasaulē. 4 ha platībā te maija beigās saplaukst un reibinoši smaržo vairāk nekā 200 dažādu šķirņu un hibrīdu ceriņu. To ziedēšanas laikā dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst.9.00 līdz 19.00. 
 
 
VENTSPILS
27.05.2016
VENTSPILĪ NOTIKS PIEKTDIENAS PASTAIGA «IZNĀC VAKARA GAISMĀ»
Maija pēdējā piektdienā – 2016. gada 27. maijā, Ventspils laukumos un skvēros ventspilnieki un pilsētas viesi tiek aicināti doties nu jau tradicionālajā Piektdienas pastaigā "Iznāc vakara gaismā", lai baudītu modi, mākslu, mūziku un ļautos pilsētas valdzinājumam citās noskaņās. Pasākumu cikls sāksies 18.00 pie Galvenās bibliotēkas ar plašu programmu bērniem. Mazajiem ventspilniekiem kopā ar pasaku tēliem – Vinniju Pūku un Sivēnu būs iespēja izkrāsot, izdziedāt, izdejot, izrakstīt un izspēlēt savu gudrās Pūces māju – bērnu bibliotēku. Pasākumā piedalīsies mazie dziedātāji no Ventspils popgrupām un dejotāji no deju kolektīviem. Savukārt uz Dārza svētkiem un izstādi "Zābaki puķu bērniem" aicina Amatu māja.


GROBIŅA
27. - 29.05.2016
AR SENĀM GALVASSEGĀM SVINĒS GROBIŅAS 321. DZIMŠANAS DIENU
Svētki Grobiņā risināsies trīs dienas - no 2016. gada 27. līdz 29. maijam. Tie sāksies piektdien pulksten 19 ar gājienu no stadiona līdz pilskalnam. Lai tas būtu citādāks nekā iepriekš, organizatori dalībniekus aicina ierasties ar 16.–18. gadsimtam atbilstošām cepurēm. Taču tas nenozīmē, ka bez īpašām galvassegām parādē nedrīkst doties. Īsi pirms pulksten 20 Pilskalna estrādē risināsies svētku atklāšana, kurā piedalīsies seno deju grupa "Ballare". Bet stundu pēc tam skanēs grupas "Musiqq" akustiskā programma "Silta sirds". Pulksten 22 Pils ielā tūrisma klubs "Oga" aicinās uz nakts orientēšanās sacensībām, bet pie vasaras kafejnīcas "iCafe" visi aicināti uz kopēju svētku viruma baudīšanu.


SIGULDA
27 - 29.05.2016
LUSTĪGI SVINI SIGULDAS NOVADA SVĒTKUS
Kā ierasts, maija beigās – no 2016. gada 27.maija līdz 29.maijam – norisināsies Siguldas novada svētki ar krāšņu pasākumu piedāvājumu dažādām gaumēm, aicinot iesaistīties notikumos, kas jau izveidojušies par tradīciju, piemēram, svētku gājienā, kā arī pārsteidzot ar vēl nebijušu kultūras un aktivitāšu piedāvājumu, parūpējoties par izklaidēm arī ģimenēm un bērniem. Lai visiem novadniekiem būtu iespēja piedalīties novada svētku aktivitātēs, Siguldas novada pašvaldība nodrošinās bezmaksas transportu.


RĪGA
līdz 29.05.2016
VĒRMANES DĀRZĀ OFICIĀLI ATKLĀTS LATVIJAS ALUS FESTIVĀLS
Festivāla apmeklētājus priecēs tādas grupas kā "Silja" no Igaunijas, grupa "Bruģis", Normunds Jakušenoks un grupa "Karakums", "Russian Kalbussian" no Krievijas, "Laimas muzikanti", "Laiptai" no Lietuvas, grupa "Wild detroit Gang", "Homeopāti.lv" u.c. grupas. Atraktīvākie apmeklētāji varēs piedalīties dažādos LATVIABEERFEST konkursos – "Miss LATVIABEERFEST2016", "Studentu karaoke – Dziesmu kari", "Alus vēders". Festivāla laikā pulcēsies 36 vietējo alus darītavu pārstāvji, kā arī aldari no Lietuvas, Igaunijas, ASV, Beļģijas, Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm, interesentiem piedāvājot simtiem dažādu zīmolu alus šķirņu. Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa būs arī ēdieni, mūzika un citas izklaides.

 
28.
maijs

SESTDIENA


JŪRMALA
28.05.2016
JŪRMALAS KŪRORTA SVĒTKOS AR VĒRIENU ATKLĀS VASARAS SEZONU
Ar daudzveidīgu Kūrorta svētku programmu 2016. gada 28. maijā Jūrmalā tiks svinēts vasaras sākums. Svētkus ieskandinās DJ Toms Grēviņš, pēc tam uz lielās skatuves Majoru pludmalē kāps grupa "Carnival Youth". Īpašu koncertprogrammu Jūrmalas Kūrorta svētku viesiem sagatavojusi Laima Vaikule, un svētku kulminācijā gaidāma šīs vasaras krāšņākā uguņošana jūras krastā. Visas dienas garumā tiks piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts bērniem, koncerti un sportiskas izklaides jauniešiem, bagātīgi Jūrmalas restorānu garšu baudījumi, koncerti Horna dārzā un pludmalē, kā arī svētku gājiens un pašmāju labumu tirdziņš.

RĒZEKNE
28.05.2016
LATGALES VĒSTNIECĪBĀ «GORS» SVINĒS TRĪS GADU DZIMŠANAS DIENU
Maijs ir Latgales vēstniecības GORS atklāšanas mēnesis, tādēļ 2016. gada 28. maijā pirmā jaunuzceltā reģionālā koncertzāle Latvijā aicina uz savas trešās dzimšanas dienas koncertu "Lobs vokors GORĀ!". Latgales vēstniecības GORS dzimšanas dienas koncertā uz vienas skatuves kopā būs vokālā grupa "Latvian Voices", brāļu Raimonda un Oskara Petrausku un Riharda Zaļupes projekts "Xylem TRIO" un, protams, arī pašu mājas prieks – Rēzeknes kamerorķestris diriģenta Jāņa Stafecka vadībā. Tieši ar Rēzeknes kamerorķestri 2013. gada 19. maijā aizsākās Latgales vēstniecības GORS darbība, orķestrim kā pirmajiem ieskandinot Lielās zāles skatuvi. Koncerta programma būs dažāda, bet ar īpaši latgalisku krāsu, par ko parūpēsies gan "Latvian Voices", gan arī Rēzeknes kamerorķestris, pirmatskaņojot Riharda Zaļupes jaundarbu "Latgales ainavas".


PREIĻI
28.05.2016
VASARU PREIĻOS IESKANDINĀS «RETRO MŪZIKAS FESTIVĀLS 2016»
2016. gada 28.maijā, plkst.19:00, Preiļu parka estrādes Vasaras sezonas atklāšana ar vērienīgu pasākumu "Retro mūzikas festivāls 2016". Festivālā varēs baudīt retro mūziku visām paaudzēm. Pasākuma īpašie viesi: Žoržs Siksna ar sava repertuāra zelta hitiem "Leonora", "Genoveva", "Mans kuģītis" utt, "Latvijas šlāgeraptaujas" vairākkārtējie laureāti "Rumbas kvartets" ar vecajiem zelta šlāgeriem "Kur esi Tu","Kumeliņš" utt, kā arī karstasinīgais Roberto Meloni ar itāļu hitu programmu un dziesmām no populārās Itāļu klasikas.


SAULKRASTI
28.05.2016
AR AIZRAUJOŠU PASĀKUMU IERIPOS SAULKRASTU VASARĀ!
2016. gada 28. maijā Saulkrastos notiks 3. Latvijas tūrisma informācijas tirgus, kurā piedalīsies Latvijas tūrisma informācijas centri kopā ar savu novadu mājražotājiem un amatniekiem! Līdztekus tirgum notiks tradicionālais Saulkrastu vasaras sezonas atklāšanas pasākums "Ieripo Saulkrastu vasarā!". Tirgus laikā tūrisma informāciju centriem būs iespēja apmeklētājus iepazīstināt ar savu novadu aktuālākajiem piedāvājumiem – apskates vietām, naktsmītnēm, ēdināšanu un citiem brīvdienu piedāvājumiem, savukārt apmeklētājiem šis būs ērts vienotas tūrisma informācijas iegūšanas veids.


OGRE
28.05.2016
OGRĒ AR LĪKĀ TILTA REGATI TIKS ATKLĀTA JAUNĀ TŪRISMA SEZONA
2016. gada 28.maijā plkst. 13.00 Ogrē ar Līkā tilta regati tiks atklāta jaunā tūrisma sezona. Pasākums, kurš Ogrē norisinās jau sesto gadu, kļuvis par tradīciju un ik gadu piesaista arvien vairāk ogrēniešu un pilsētas viesus. Arī šogad pasākums norisināsies pie arkveida gājēju tilta.Regatē katrā komandā nepieciešami trīs cilvēki, kuri gatavi doties aizraujošā  braucienā pa Ogres upi, sacenšoties ar citiem dalībniekiem. Divi no viņiem – airētāji, no kuru veiklības un prasmes būs atkarīga komandas nokļūšana galamērķī. Trešais komandas biedrs - karoga turētājs, paredzēts kā īpašs komandas iedvesmotājs un uzmundrinātājs. Komada kura visātrāk veiks distanci savā īpašumā iegūs galveno balvu - ceļojumu no Rīgas līdz Stokholmai un atpakaļ. Balvu nodrošina Tallink. Jūras brauciena laikā būs iespēja ne tikai saliedēt kolektīvu, bet arī atpūsties un baudīt Tallink piedāvāto atpūtas programmu


ALŪKSNE
28.05.2016
NOTIKS VĒRIENĪGI VIDZEMES UN LATGALES KORU UN PŪTĒJU ORĶESTRU SVĒTKI
2016. gada 28. maijā Alūksnē, Livonijas ordeņa pils ieskautajā Pilssalas estrādē, notiks Vidzemes un Latgales koru un pūtēju orķestru svētki "Uguns sirdī kursies tev", kuros piedalīsies kopumā vairāk nekā divi tūkstoši dalībnieku – dziedātāji un pūtēju orķestru mūziķi. Kolektīvi Alūksnē ieradīsies jau no rīta un gatavosies svētku koncertam Pilssalas estrādē. Pēcpusdienā, no pulksten 15.30 līdz 16.30, pūtēju orķestri ar savu skanējumu iepriecinās alūksniešus un pilsētas viesus, muzicējot dažādos pilsētas skvēros.
 

JELGAVA
28. - 29.05.2016
LATVIJAS DRIFTA KAUSS AR VĒRIENU ATGRIEŽAS JELGAVĀ
2016. gada 28-29.maijā Jelgavā, sporta un atpūtas kompleksā "Rullītis" norisināsies Latvijas Drifta Kausa 2. posms, kurā par vērtīgajiem sezonas kopvērtējuma punktiem cīnīsies ievērojams skaits licencētu Latvijas Street un ProAm klašu dalībniekiem, kā arī braucēji no kaimiņvalstīm! Šogad, gan sacensību dalībnieku, gan skatītāju ērtībai, organizatori ir ieviesuši izmaiņas ierastajā dienaskārtībā un sacensības tiks sadalītas divās dienās. Pirmajā dienā (Sestdien 28.05) Notiks oficiālie treniņi un kvalifikācijas braucieni, kas otrajā sacensību dienā (Svētdien 29.05) skatītājiem ļaus baudīt tikai finālu, jeb tandēmu braucienus, bet dalībniekiem būs vairāk laika tandēmu treniņiem. Patīkamākais jauninājums priekš skatītājiem būs, speciāli uz sacensību norises laiku uzbūvētās tribīnes, ērtākai braucienu vērošanai.


MALNAVA
28.05.2016
GLEZNAINAJĀ MALNAVAS MUIŽAS PARKĀ NOTIKS IMANTA ZIEDOŅA FONDA «VIEGLI» UN DRAUGU KONCERTS
Gleznainajā un stāstiem apvītajā Malnavas muižas parkā 2016. gada 29. maijā plkst. 19.00 notiks Imanta Ziedoņa fonda "Viegli" un draugu koncerts. Tas ir noslēgums biedrības "Fonds "1836" rīkotajam divu dienu pārgājienam Latvijas pierobežā. Aktīvie un sportiskie Kārsavas, Baltinavas un Viļakas novada iedzīvotāji un viesi tiek aicināti pievienoties pārgājienam, kas savu ceļu uzsāks 28. maijā no Rekavas līdz Baltinavai un 29. maijā turpināsies no Baltinavas līdz Malnavas muižas parkam, kur plkst. 19.00 notiks noslēguma koncerts. Uz brīvdabas koncerta norises vietu aicinām ņemt līdzi piknika segas un visu nepieciešamo jaukai pēcpusdienai ģimenes vai draugu lokā aiz Malnavas muižas ēkas esošajā parkā. Lietus gadījumā koncerts notiks Malnavas koledžas zālē.


DAUGAVPILS
28.05.2016
LATGALES ZOODĀRZĀ NOTIKS PASĀKUMS VISAI ĢIMENEI
2016. gada 28. maijā Latgales zoodārzā no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies ģimenes pasākums "ZOOMAIFEST". Svētkus organizē biedrība "ERFOLG" sadarbībā ar "Latgales zoodārzu" un Daugavpils pilsētas domes atbalstu. Tradicionāli katru gadu Vācijā norisinās festivāls "Maifest". Šie svētki ir veltīti dabas atmodai pēc ieilgušās ziemas, un ilgi gaidītās vasaras sagaidīšanai. "ZOOMAIFEST" kļuva jau par jauku tradīciju. Tas guva lielus panākumus un labas atsauksmes no pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Šogad biedrība ERFOLG organizē svētkus visai ģimenei "ZOOMAIFEST" jau sestajā reizē. Biedrība ielūdz visus, kas ir ieinteresēti un vēlas piedalīties šajā ģimenes pasākumā. 


VALMIERA
21.05.2016
LUDZĀ NOTIKS FESTIVĀLS LATVJU BĒRNI DANCI VEDA
2016. gada 28. maijā  Ludzā pirmoreiz notiks tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda". Katru gadu starp lielajiem Deju svētkiem notiek deju festivāls "Latvju bērni danci veda". Festivāla mērķis ir veicināt un popularizēt Latvijas bērnu deju kolektīvu radošās aktivitātes, rosināt radošus deju kolektīvu vadītājus veidot deju oriģinālprogrammas, apzināt deju kolektīvu māksliniecisko līmeni, deju iestudējumu kvalitāti, veicināt festivāla norises vietu kultūrvides attīstību.  


RĪGA
28.05.2016
NOTIKS KABRIOLETU SEZONAS ATKLĀŠANA
2016. gada 28. maijā no plkst. 11.00 līdz 13.00 pie t/c "Mols" notiks ikgadējais kabrioletu sezonas atklāšanas pasākums, kur vienkopus tiksies kabrioletu mīļotāji un kolekcionāri. Lai arī laikapstākļu dēļ kabrioletu sezona Latvijā nav gara, tomēr šo auto mīļotāju pulks arvien paplašinās. Sezonas atklāšanas pasākums sāksies ar konkursiem, kur notiks auto un to īpašnieku vērtēšana dažādās nominācijās. Dalībniekiem būs iespēja piedalīties konkursos "Visizrotātākais auto" un "Visinteresantāk apģērbtā komanda", savukārt pasākuma apmeklētājiem būs iespēja balsot par izrotātajiem kabrioletiem un radošāk ģērbtajām komandām. Pasākuma programma turpināsies ar kopīgu kabrioletu izbraucienu pa Rīgas ielām,  kas vedīs braucienā gar jūras krastu Saulkrastu virzienā.


29.
maijs

SVĒTDIENA

JŪRMALA
29.05.2016
KAUGURU PLUDMALĒ NOTIKS TAKU SKRĒJIENS «XTRAIL JŪRMALA»
2016. gada 29.maijā, Kauguru pludmalē notiks taku skrējiens "xTrail Jūrmala", kur dalībnieki varēs piedalīties 4 dažādās distancēs no 500 metriem bērnu distancē līdz pat 36 kilometru garai distancei, ko dalībnieki veiks divatā – braucot ar velosipēdu un skrienot. Starts sacensībām tiks dots plkst. 12.00 Kauguru pludmalē. Skrējējiem, nūjotājiem un velobraucējiem veidotas distances, kas ietvers meža ceļus un takas, kā arī pludmales smiltis un pilsētas celiņus. Skrējienā aicināti piedalīties gan skrējēji, gan soļotāji, nūjotāji, kā arī velobraucēji. Distances paredzētas ikviena spējām – 500 metru bērnu skrējienā aicināti piedalīties paši mazākie līdz 12 gadu vecumam, 8 kilometru veselības distance paredzēta nūjotājiem un īsāku distanču cienītājiem, bet Isostar 18 kilometru tautas distancē aicināti visi izturīgie skrējēji.

RĪGA
29.05.2016
MEŽAPARKĀ NORISINĀSIES AIZRAUJOŠS PASĀKUMS VISAI ĢIMENEI «MAZĀ STIPRINIEKA RAIBIE PIEDZĪVOJUMI»
2016. gada 29. maijā, Mežaparka "Zaļajā teātrī" no plkst. 11.00 līdz 16.00 risināsies aizraujošs pasākums visai ģimenei "Mazā stiprinieka raibie piedzīvojumi". Tas tiek organizēts jau devīto reizi par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un kļuvis par neatņemamu šī notikuma sastāvdaļu. Katru gadu dalībnieku skaits palielinās, šis pasākums ir veids, kā atpūtu padarīt daudz interesantāku. Galvenā rīkotāju ideja ir sniegt iespēju mazajiem aktīvistiem kopā ar vecākiem vai vecvecākiem lietderīgi sportiskā garā pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā.

RĪGA
29.05.2016
PAVADIET IZZINOŠU SVĒTDIENU KOPĀ AR ČIPU UN ČAPU
2016. gada 29. maijā Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā pēdējā nodarbība bērniem "Svētdiena kopā ar Cipu un Čapu". Šajā pusgadā pēdējā iespēja ģimenēm ar 5-8 gadu veciem bērniem piedalīties Latvijas Nacionālā vēstures muzeja pasākumā, kur galvenās lomas atvēlētas rotaļu suņiem Čipam un Capam no grāmatiņas "Iepazīsties ar Latvijas Nacionālo vēstures muzeju! Ceļvedis Latvijas vēsturē no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām". 


RĪGA
29.05.2016
PAZĪSTAMI UN ATRAKTĪVI LATGALES MĀKSLINIEKI UZSTĀSIES RĪGĀ
2016. gada 29. maijā  Ķengaragā ( Rīgā Ķengaragā, Prūšu 13a) notiks kārtējās tradicionālās Mākslas dienas, ko rīko Latgales priekšpilsētas mūzikas un mākslas skola. Šogad Mākslas dienu tēma ir  ''Latgales sēta'' un ģimene, tādēļ ciemos ir uzaicināta pazīstamā un atraktīvā Latgales mākslinieku  - Folkmaņu ģimene no Daugavpils, lai Mākslas dienu ievadā  atklātu izstādi "Folkmaņu epifānijas".

LIMBAŽI
29.05.2016
LIMBAŽU LIELEZERA PLUDMALĒ TIKS PACELTS ZILAIS KAROGS
2016. gada 29. maijā plkst.10.00 Limbažu Lielezera pludmalē jau otro gadu pēc kārtas tiks pacelts Zilais karogs. Šajā dienā iedzīvotāji aicināti piedalīties arī Limbažu novada velo foto orientēšanās sacensībās 2016. Velo foto orientēšanās sacensību mērķis ir popularizēt Limbažu novadu un pagastus, iesaistīt iedzīvotājus Limbažu novada izzināšanā, popularizēt orientēšanās sportu un labi pavadīt laiku kopā ar aktīviem cilvēkiem. Dalībnieku reģistrācija sacensībām notiks Limbažu Lielezera pludmalē, Lielezera ielā 14 no plkst. 9.00 līdz 10.00. Komandu pieteikumi jāiesniedz līdz 27. maijam nosūtot tos uz e-pastu: [email protected]

VALMIERA
29.05.2016
VALMIERĀ IEDEGS PIRMO ENERĢIJAS LĀPU OLIMPIEŠU ATBALSTAM
2016. gada 29. maijā, Latvenergo elektroenerģijas tirdzniecības zīmols Elektrum sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) uzsāks unikālu sporta un izklaides pasākumu sēriju "Enerģiju olimpiešiem" ar mērķi aicināt Latvijas iedzīvotājus atbalstīt un uzlādēt uz Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm braucošos pašmāju olimpiešus. Kā pirmie Enerģijas lāpu kopīgiem spēkiem iedegs valmierieši, savukārt jau nākamajās nedēļas nogalēs izklaides aktivitātes norisināsies arī piecās citās Latvijas pilsētās. Valmieras pasākuma ietvaros plašajā Dīvaliņa pļavu teritorijā ikvienam apmeklētājam būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienu svaigā gaisā ģimenes un draugu lokā. Lai nodotu savu enerģiju mūsu olimpiešiem, klātesošie varēs piedalīties 10 enerģijas vākšanas disciplīnās, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot ap vidukli riņķi, lecot ar lecamauklu, sitot veseri, demonstrējot skaļāko uzvaras saucienus un veicot citas aizraujošas aktivitātes, kas palīdzēs visiem kopā uzlādēt simbolisko Enerģijas lāpu.


VALMIERA
29.05.2016
PIEDALIES VELO EKSKURSIJĀ «VALMIERAS – BRENGUĻU LOKS»
Valmieras Tūrisma informācijas centrs no maija līdz oktobrim velo draugiem piedāvās piecas īpašas publiskās velo ekskursijas, lai iepazīstinātu ar krāšņiem velo maršrutiem Valmierā un apkārtējos novados, kas ietverti arī brošūrā "Ar velo Valmieras lokos". Pirmā velo ekskursija notiks 2016. gada 29.maijā plkst.10.00 ar pulcēšanās vietu pie Valmieras Tūrisma informācijas centra Rīgas ielā 10, lai zinošu gidu – velo entuziastu vadībā dotos ekspedīcijā uz Beverīnas novadu.Grupas gidi Toms Treimanis un Santa Paegle ekskursijas dalībniekus izvadās aptuveni 42 km garā maršrutā pa Valmieras pilsētas un Beverīnas novada teritorijām, stāstot ticamus un neticamus atgadījumus, kā arī ļaujot baudīt aktīvas atpūtas priekus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Fgh 05/28/2016 12:06 Limbažu tekstu 29.05. palabojiet.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58273196sec.