7 neatkārtojami skaistas vietas nobraucienam pa trosi [1]

Nobraucieni pa trosi ir tikai viens no veidiem kā sajust īsto piedzīvojumu adrenalīna devu. Lai arī šādas iespējas mūsdienās piedāvā teju visur, ir vietas, kas spēj pārsteigt.

Toro Verde, Puertoriko

Pasakainos dabas skatus iespējams baudīt netālu no galvaspilsētas Sanhuanas. Traucoties ar ātrumu, kas pārsniedz 95km/h , iespējams veikt 1446 metrus garu nobraucienu pāri lietus mežu ielejai.

Skyline Tour, Havaju salas

Nobrauciens atrodas pa ceļam uz Haleakala krāteri. Iespējams nobraukt pa jebkuru no 5 dažādiem nobraucieniem, kuri ved cauri mežiem un ielejām. Turpat netālu īstiem adrenalīna mīļiem ir iespējams izbaudīt vairākus virvju tiltus, kuri brīvi šūpojas vēja un citu spēku ietekmē.

Miss Sky Canopy Tour, Kostarika

Ja ir vēlme uz savas ādas izbaudīt garāko nobraucienu pasaulē, tad jādodas uz Kostarikas pilsētu Nosara. Nobrauciens ir sadalīts vairākos posmos, bet kopumā tas ir vairāk kā 11 kilometrus garš. Šajā laikā iespējams baudīt gan pasakainas mežu ainavas, gan ūdenskritumus, gan meža iemītniekus.

Flight of the Gibbon, Kambodža

Nobrauciens atrodas pasakainā vietā – Ankoras arheoloģiskajā parkā, kas ir iekļauts arī UNESCO pasaules mantojuma vietu sarakstā. Parkā iespējams izbaudīt 10 dažādus nobraucienus, atrodoties augstu virs zemes, turklāt mežs ir lieliska vieta, kur sastapt vietējo pērtiķu sugu

SkyRider Zipline Tour, Ņujorka

Lai nokļūtu līdz attiecīgajam augstumam būs jāizmanto krēslu pacēlājs. Nobrauciena garums ir 6,4 kilometri, kuru laikā var sasniegt 80 km/h lielu ātrumu.

Xtreme ZipRider, Jūta

Jūtas Olimpiskajā parkā ir Amerikas stāvākais nobrauciens pa trosi, kur stāvākais kritums ir 34 grādi. Nobrauciena garums ir 457 metri, braucot ar 97 kilometriem stundā.

Zip World Snowdonia, Velsa

160km/h ātrais nobrauciens ir garākais Eiropā, sasniedzot 1,6 kilometru atzīmi. Velsā atrodamais nobrauciens ved cauri Snovdonijas nacionālajam parkam, atklājot skaistākos Anglijas lauku skatus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Čalis 06/28/2016 14:58 Velsā vairs nav garākais nobrauciens eiropā.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14100909sec.