šefpavārs.

Apskatām 41 - 80 no 734 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Austrumu ekspresis savienos Briseli un Venēciju

Pats romantiskākais veids, kā ierasties Itālijas pērlē Venēcijā ir nakts vilciens, un ne jau parasts, bet gan leģendārais Austrumu ekspresis...

Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga

29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru...

Svētupes muižā norisināsies Amatnieku un mājražotāju tirgus, notiks Ģimenes dienas svinības

Šajā nedēļas nogalē, 2023. gada 17.jūnijā, Svētupes muižas kompleksā norisināsies Amatnieku un mājražotāju tirgus vasaras saulgriežu noskaņās...

Pasaulē dārgākā saldējuma bumbiņa maksā vairāk nekā 6000 eiro

Ginesa rekordu grāmatā ir rakstīts, ka pasaulē dārgākais saldējums ir «Byakuya» no Japānas...

Šonedēļ ar plašu izklaides programmu atklās Svētupes muižas vasaras sezonu

Jau šajā nedēļas nogalē Svētupes muižā, piedāvājot daudzveidīgu izklaides programmu, tiks atklāta muižas pirmā aktīvā vasaras sezona...

Bez jokiem – latviešu slavenības aicina izbaudīt nesteidzīgu atpūtu Igaunijā

2023. gada aprīļa pēdējās nedēļas sākumā vairāki Latvijas influenceri un slavenības savu sociālo mediju profilos publicēja jokus par igauņiem...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Pasaulē neparastākie kruīza kuģi

Ceļošana ar kruīza kuģiem mūsdienās ir kas vairāk par demokrātisku atpūtas veidu - daži sniedz iespēju apmeklēt attālus pasaules nostūrus...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Video: konkursa “The Baltic Taste Award” izziņošanas pasākums

Video: konkursa “The Baltic Taste Award” izziņošanas pasākums...

Sēlijas tūrisma tirgus 2023. gadā notiks 13. maijā Bebrenē

Jau par tradīciju kļuvušais Sēlijas Tūrisma tirgus šogad aicina uz Bebreni, kur ceturto gadu pēc kārtas pulcēsies tūrisma pakalpojumu sniedzēji...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Svini Valentīndienu Gaujas Nacionālajā parkā

Piepildiet Mīlestības dienu ar uzmanību, smaidu raisošiem pārsteigumiem un lutināšanu, kas uzbur svētkus otrai pusei un sev...

Mīlestības svētki Zemgalē

Mīlestība ir gaisā, un tā nepazīst robežas! Tāpēc ir gluži vienalga, vai jau esat attiecībās vai savu īsto vēl tikai meklējat – Valentīndiena ir svētki, kas...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Tērvete aicina brīvdienās jau šonedēļ

Šoziem sniegs burtiski ir jāķer,  bet neskatoties uz to, Tērvetē vienmēr ir ko darīt! LVM dabas parks Tērvetē aicina uz jaukām pastaigām jebkuros laika apstākļos, svarīgi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns - Foto

35 bildes. Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns...

Valmierā top jauna, romantiska kultūrtelpa

Janvāra vidū Valmieras kultūras dzīvi bagātinās jaunā kultūrtelpa “Akustika”, kas tapusi romantiskā vietā senajā pasta ēkā...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa šogad norisināsies astoto sezonu pēc kārtas un jau kļuvusi par gardēžu ikgadēju tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem...

Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...

Visvairāk ukraiņu Latvijā strādā sabiedriskās ēdināšanas nozarē

Sabiedriskā ēdināšana ir TOP1 nozare Latvijā, kurā darbu atraduši visvairāk ukraiņu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» viesojas «Michelin» restorāna šefpavārs

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu - Foto

30 bildes. Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu...

Gardēžiem laiks sarosīties - atklāj pārtikas izstādi «Riga Food 2022»!

8. septembrī sāksies un līdz 10. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2022”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un pārtikas nozares profesionāļus no visas pasaules...

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08559108sec.