Uzkodas.

Apskatām 1 - 40 no 53 vārdam 'Uzkodas'

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Aptauja: Katrs desmitais ir pamēģinājis alus un deserta kombināciju

Domājot par alus un ēdienu saderību, visbiežāk nāk prātā siers, dažādas sāļās uzkodas, pica vai grilēti ēdieni, aptuveni katrs desmitais...

7 ieteikumi, kā mudināt bērnu ēst veselīgāk

Teju visi vecāki vēlas, lai viņu bērni ēstu veselīgāk, lai ikdienā neveselīgos un cukurotos našķus aizstātu augļi, dārzeņi vai citas veselīgas uzkodas...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Piedalāmies «Museo de Malvasia» meistarklasē, lai pagatavotu uzkodas Tenerifes vīnam - Foto

30 bildes. Piedalāmies «Museo de Malvasia» meistarklasē, lai pagatavotu uzkodas Tenerifes vīnam...

Padomi zelta rudens baudīšanai pārgājiena laikā

Lai arī dienas kļūst īsākas un laiks paliek vēsāks, zelta rudens ir viens no iecienītākajiem periodiem Latvijas pārgājienu kultūrā...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Viesnīca «Baltvilla» aicina uz mīlestības apliecinājumu

Februāris ir mīlestības mēnesis, kad noteikti vajag ļauties nesteidzīgai kopā būšanai un mīlestībai. Romantikas un mīlestības nekad nevar būt par daudz...

Nozīmīgi 80. gadu izgudrojumi, kas mainīja pasauli

Mode, tehnoloģijas, ātrās uzkodas, reklāmas, kultūra – gan šajās, gan citās nozarēs 80. gadu pēdas redzamas vēl šodien...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

7 ieteikumi, lai sagatavotos ziemas braukšanas sezonai

Pat ja ziema nav barga ar lielu salu un sniega daudzumu, diennakts tumšais laiks kļūst garāks, ceļa segums var būt mitrs vai slidens, autovadītājus ceļā negaidīti var pārsteigt putenis vai apledojums...

Pētījums: riekstus kā uzkodu starp ēdienreizēm izmanto 43% aptaujāto

Pētījums: riekstus kā uzkodu starp ēdienreizēm izmanto 43% aptaujāto...

5 vasarīgu uzkodu un ēdienu idejas

Vasarā ir aktuālas vieglas maltītes, dažādas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, kā gatavošanai nav...

Romantiskas idejas ikvienam, kurš nezina, kā pavadīt Valentīndienu

Visu mīlētāju dienā Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Radisson Blu Elizabete...

Kas slēpjas dažādu Latvijā iecienītu burgeru sastāvā?

Sabiedrībā un arī uztura jomas speciālistu vidū valda viedoklis, ka ātrās uzkodas kā burgeri ir bagāti ar...

Lidmašīnu stjuartiem ir ieteikumi veiksmīgiem lidojumiem

Par to vai lidmašīnai viss ir kārtībā, ideāli var noteikt pēc stjuartu uzvedības. Pat trakākā...

Kā ceļojuma laikā paēst par baltu velti?

Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas, kā ietaupīt...

Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu

Pagājušajā nedēļā brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens...

Piecas lietas, kas jāiepako ceļojumu koferī

Pakojot mantas ceļojumam - vienalga vai to dari mēnesi pirms ceļojuma vai iepriekšējā vakarā...

Kā būt nekaunīgam un ceļojuma laikā paēst par baltu velti?

Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas, kā ietaupīt, noteikti ir jāizmanto! Viens no variantiem kā ietaupīt naudu attiecībā uz pārtiku, ir izbaudīt bez maksas maltīti. Lūk, daži no veidiem, kā to

Dodies uz Liepupes muižu, lai izbaudītu liepziedu kūri

Relaksācija tvaika pirtī ar ārstniecisko zālīšu un sāls skrubi (mūsu zāļu sievas Intas gatavots), pelde liepziedu baļļā, liepziedu tēja un veselīgas uzkodas...

7 ieteikumi ceļošanai ar bērniem

Arvien biežāk ģimenes izvēlas doties ceļojumā kopā ar bērniem, lai radītu kopīgas atmiņas, iepazīstinātu bērnus ar...

Velodraugus aicina piedalīties ekskursijā pa maršrutu «Valmieras – Sietiņieža – Vaidavas loks»

Dodoties veloekskursijā, aicina ņemt līdzi dzeramo ūdeni un uzkodas. Ekskursijas laikā paredzētas pieturvietas, kurās varēs...

Norisināsies vēl nebijis pasākums restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti...

Pasākuma konceptā ietilpst godalgotā šampanieša de Venoge baudīšana neierobežotā daudzumā, smalkas uzkodas...

Air Berlin nepiedāvās bezmaksas dzērienus īsajos lidojumos

No novembra paaugstināts serviss būs pieejams tikai Premium klases pasažieriem. Air Berlin seko...

5 gardas uzkodas, kas jānobauda katram pasaules apceļotājam

Lai gan daudzi tūristi priekšroku dod pirmšķirīgiem restorāniem pasaules metropolēs, bodītēs uz ielas stūra...

Kā pagatavot «Pankūku čipsus», iesaka restorāna KEY to RIGA šefpavāre

Tuvojoties izlaidumu laikam, Vecrīgas populārā restorāna Rīgas atslēga jeb KEY to RIGA šefpavāre Gunita...

Jelgavas tūrisma vakarā gatavos gardas uzkodas piknikam

24.aprīlī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks tematiskais tūrisma vakars "Vēderprieku baudīšana dabā"...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Noslēgumam tuvojas STF darbs pie ES Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku tūrisma produkti"

Šī gada decembrī Turības Starptautiskās tūrisma fakultātes darbinieki noslēdz darbu pie ES Leonardo da Vinči...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Vērtīgi padomi veiksmīgam piknikam

Pagatavojiet interesantus ēdienu – uzkodas. Salāti bļodās aizņems pārāk daudz vietas, tādēļ pagatavojiet nelielas...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem

2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...

T.G.I. Friday's piedāvā populārāko kokteiļu topu

T.G.I. Friday's ir vieta, kur labi pavadīt laiku ar draugiem, baudot gardu maltīti un malkojot dzērienus. Kuri ir klientu iemīļotākie ēdieni un dzērieni restorānā...

Kārotās uzkodas dēļ Air India pilote ignorē norādījumus

Visai dīvainas rīcības dēļ lidsabiedrības Air India pilotei var nākties zaudēt savu darbu – lai varētu notiesāt iecienīto...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.23537898sec.