ēdieni.

Apskatām 1 - 40 no 2181 vārdam 'ēdieni'

Jūrmalas TIC,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Plaza,

il Sole,

Esplanāde,

Skyline Bar,

Meksikas garša Salaspils novadā

7 kārtu Meksikas autentiskās virtuves degustācija meksikāņu mūzikas pavadībā un atmosfērā “Ēd kā meksikānis” notiks svētdien...

Baltijas dabas tūrisms uzrunā Apvienoto Karalisti

Baltijas dabas tūrisma komanda sadarbībā ar Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūru (LIAA) un Latvijas Republikas vēstniecību Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē...

Pavasara stādu tirdziņi un stādaudzētavas

Kas var būt labāks par pavasara ierašanos ar smaržīgu ziedu saucienu un svaigu zaļumu klātbūtni? Lai mūsu sirdis piepildītos ar prieku...

MICHELIN ceļvedis galamērķu sarakstam pievieno trešo Baltijas valsti

MICHELIN ceļvedis tagad aptvers arī Lietuvu, tādējādi tā izlasē būs pārstāvētas visas Baltijas valstis. Lietuvas ceļvedis, kas pievērsīs uzmanību labākajiem...

Eirovīzijas burzma Malmē: ar ko izceļas šī pilsēta?

Šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vieta jeb burvīgā Malme patiešām ir ideāla vieta konkursa norisei. Malme dēvēta par Zviedrijas...

Liepājas restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā...

Gide Kristīne: grieķi šo salu nereklamē - viņi paši vēlas tur atpūsties

Ērtas un laimīgas dzīves meklējumos daudzi aizbrauc uz ārzemēm. Pirms vairāk nekā divdesmit gadiem, Kauņā dzimusī, Kristīne nolēma izmēģināt darbu ārzemēs...

Vitamīnu ceļvedis pavasarim – konsultē klīniskā farmaceite

Pavasarim atnākot pēc garās un tumšās ziemas, imunitāte mēdz būt pazemināta, jo organismā trūkst dažādu svarīgu vitamīnu un minerālvielu...

Tenerifes dienvidos atvērs jaunu iepirkšanās centru

Tie, kuri bieži dodas atpūtā uz Tenerifi, vienu no Kanāriju sala arhipelāga salām, jau zina, ka labākā iepirkšanās ir galvaspilsētā...

Gardēžiem prieks: Liepāja gatavojas restorānu nedēļai

2024. gada pirmā Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi...

Populārākie mīti par olām un ieteikumi veselīgām Lieldienām! Iesaka speciālisti

Lieldienu neatņemama sastāvdaļa ir olu ēšana un dažādas aktivitātes saistībā ar tām, taču vai zini, kādi ir populārākie mīti par olām un kuri no tiem ir patiesība...

28. marts vēsturē: Atzīmē ēdiena uz kociņa dienu

Vai tas būtu saldējums uz kociņa, konfekte, saldā vate, gaļas iesmiņš – mūsdienās dažādi kārumi...

Āfrikas slēptais dārgakmens Tunisija

Nelielā Ziemeļāfrikas valsts Tunisija ir kā labi slēpts dārgakmens. No vienas puses to apskalo Vidusjūra, no otras puses to ieskauj Sahāras tuksnesīgiem plašumi...

27. marts vēsturē: šodien svin Spānijas populārā ēdiena Paeljas dienu

Pat ja nekad neesi nogaršojis, noteikti esi dzirdējis par ēdienu ar nosaukumu paelja (paella). Paelja ir no rīsiem gatavots ēdiens, kas ir viens no...

Ar skatu uz Eifeļa torni un ne tikai: populāri seriāli ar franču pieskaņu

Francijas kultūra, gastronomija, arhitektūra un izslavētais dzīves stils jeb “joie de vivre” ir pazīstams cilvēkiem visā pasaulē, tāpēc nav brīnums...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

«Bali vēders» – ceļotāju slimība, kas iecerēto atpūtu var pārvērst par mokošu un dārgu pārdzīvojumu

Bali un citi Dienvidaustrumāzijas galamērķi pēdējos gados ir ļoti populāri Latvijas tūristu vidū, un daudzi turp ieplānojuši doties arī skolēnu brīvlaikā...

Kur Eiropā baudīt sakuras ziedēšanas laiku

Nenoliedzami sakuras ziedēšanas laikā par galamērķi numur viens pasaulē kļūst Japāna. Taču, kā izrādās, lai baudītu šo krāšņumu, nav jādodas tik tālu...

Moto-entuziaste Patrīcija lauž stiprā dzimuma neticību un stereotipus

“Meitenīt, pasauc kādu puisi, man par šo to jāpakonsultējas,” šeit neies krastā. 25 gadus jaunā Patrīcija Greidāne darba dienas aizvada, konsultējot klientus moto veikalā, bet brīvo laiku – skrūvējot savus Suzuki motociklus...

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Kāda ir atšķirība starp angļu brokastīm un īru brokastīm

Tā vien šķiet, ka lielas starpības starp angļu un īru tradicionālajām brokastīm nav, taču lietpratēji noteikti tam nepiekritīs...

Hoijeres namā aizvadīta tikšanās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo

2024. gada 24. februārī Liepājas 17.–19. gs. interjera muzejā “Hoijeres kundzes viesu nams” Kungu ielā 24 ar ēdiena gatavošanas paraugdemonstrējumiem un degustāciju...

26. februāris vēsturē: pasaulē svin Pasaku dienu

Kā jau liela daļa no savdabīgajām tematiskajām dienām, arī pasaku diena, visticamāk radīta...

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

Bali no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Indonēzijas sala Bali ir ne tikai gan vieta ar pasakainu dabas skaistumu, kārdinoši gardu ēdienu un unikālu kultūras šarmu, gan vieta, kurp ceļot ir iemīļojuši tie...

Kipra - atrodas Eiropas, Āzijas un Āfrikas krustcelēs, ir ideāls brīvdienu galamērķis

Ja pēc aukstākajām janvāra dienām jau domājat par siltākiem brīvdienu galamērķiem, tagad ir īstais laiks doties uz Kipru...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Igaunijas vilcienos varēs iegādāties ēdienu un dzērienus

Turpmāk Igaunijas dzelzceļa uzņēmuma “Elron” vilcienos pasažieri varēs iegādāties ēdienu un dzērienus...

Kas ir gavēnis un kā to ievēro?

Katoļticīgajiem šodien ar Pelnu dienu sākas Lielais gavēnis, kas, pēc katoļu ticības mācības, ir...

Dobeles novads aicina svinēt mīlestību

Valentīndiena tuvojas, un Dobeles novada tūrisma centrs ir apkopojis piedāvājumu romantisku brīžu baudīšanai...

Valentīndienas svētku ceļvedis Gaujas Nacionālajā parkā

Gleznainajā un piedzīvojumiem bagātajā Gaujas Nacionālajā parkā Mīlestības svētkos izbaudīsiet laisku atpūtu, garšu ceļojumu un muzikālus piedzīvojumus...

9. februārī pasaulē un Limbažu novadā atzīmē Picu dienu

Pica šobrīd ir kļuvusi par vienu no vispopulārākajiem ēdieniem, ko cilvēki bauda gan ikdienā, gan svētkos. Pica ir ēdiens, kuru katrs no mums var pagatavot...

Aicina pieteikties «Mājas kafejnīcu dienām 2024»

2024. gadā visā Latvijā, kopumā 42 galamērķos, notiks jau ceturtās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētās “Māju kafejnīcu dienas 2024”...

Marta Mackeviča: Safari piedzīvojums Dubaijas tuksnesī

Viena no lietām, bez kā nav iedomājams ceļojums uz Dubaiju, ir safari piedzīvojums tuksnesī. Lai gan šādu iespēju nodrošina vairākas kompānijas...

1. februāris vēsturē: Uz neapdzīvotas salas tiek atrasts «Robinsons Krūzo»

Robinsons Krūzo, protams, nav patiess tēls - tas ir fikcionāls tēls, ko izveidojis angļu rakstnieks Daniels Defo...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97863388sec.