blank

Vairāk informācijas: www.condor.com



Condor ir radīts, lai dvēsele lidotu

Vācijā bāzētā lidsabiedrība Condor kopš 1956. gada nogādā savus klientus uz pasaules skaistākajiem galamērķiem. Katru gadu aviokompānija apkalpo vairāk nekā septiņus miljonus pasažieru, nogādājot tos 75 dažādās pasaules vietās.

Populārākie galamērķi ir:

Karību jūra – Jamaika, Kuba, Dominikāna, Trinidāda un Tobāgo, Barbadosa un citas vietas
Indijas okeāns – Maurīcija, Seišeļu salas un Maldīvu salas
Āfrika – Tanzānija, Namībija un Dienvidāfrikas Republika
Amerika - Brazīlija, Meksika, Aļaska, Kanāda un citi galamērķi

Condor ekonomiskajā klasē pasažieriem tālajos lidojumos bez papildus samaksas piedāvā siltu maltīti un bezalkoholiskos dzērienus. Ceļotājiem visās lidojuma klasēs ir  pieejams monitors ar filmām un izklaides programmām, kas lidojuma laiku padara īsāku un komfortablāku.

Condor premium ekonomiskajā klasē tiek piedāvāta papildus apkalpošana un vairāk komforta nianšu, lai lidojuma galamērķī ikviens ierastos labi atpūties un jaukā noskaņojumā.

Condor Biznesa klase piedāvā pasažieriem plašu ēdienkarti,  automātiski nolaižamos sēdekļus, atpūtas telpas, kā arī daudzas citas iespējas.

Lidsabiedrība Condor piedāvā pasažieriem Mile&More lojalitātes programmu, kas ļauj ceļotājiem uzkrāt nolidotos kilometrus un pārvērst tos bonusa punktos, kurus pēc tam var investēt jaunā ceļojumā.

Lidsabiedrībai Condor 2013. gadā pievienojās lidsabiedrības Thomas Cook Airlines UK, Thomas Cook Airlines Belgium un Thomas Cook Airlines Scandinavia. Aviokompānija Condor pieder tūrisma koncernam Thomas Cook Group, kura simbols ir Saulainā sirds jeb Sunny Heart. Ar šo simbolisko identitāti, kompānija vēlas apliecināt, ka visi ceļojumi tiek sagatavoti ar sirdi un dvēseli.

Lidsabiedrības Condor lidmašīnu flote sastāv no 45 modernām un videi draudzīgām lidmašīnām.

Par lidojumiem un to maršrutiem uzzini vairāk savā ceļojumu aģentūrā vai arī Condor Baltics  birojā, kura telefona numurs ir +372 668 10 10 un e-pasts: [email protected]