Latgales pusē visu nedēļas nogali svinēs Annas dienu

2016. gada 29.-31.jūlijā visi tiek aicināti uz Dagdas novadu, kur notiks lielākais gada pasākums - "Annas Dagdā 2016".

Šogad svētki notiks trīs dienas - no 29. līdz 31.jūlijam. Svētkus ieskandinās piektdien "Tirgus dienā" ar tradicionālo mājamatnieku gadatirgu, kura laikā notiks novada saimnieču tikšanās un ēdienu degustācijas "Vysi muni gosti beja". Pulksten 12:00 pie novada domes sāksies pasākums "Latvijas spēcīgākā pilsēta", kurā ikviens varēs pierādīt, ka Dagdas novadā dzīvo sportiskākie un spēcīgākie iedzīvotāji. Savukārt plkst.15:00 notiks spēcīgāko apbalvošana. Vakarpusē pilsētas centrālajā laukumā uz izrādi "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" aicinās Ezeres kultūras nama amatierteātris "Meduspods", bet Dagdas Tautas namā notiks diskotēka, kurā mūziku liks DJ Dinny, DJ Shvec un DJ Alex.

Sestdienā jeb "Svinību dienā" Dagdas Muižā notiks zirgu rikšotāju sacensības. Pulksten 16:00 pie Veselības un sociālo pakalpojumu centra "Dagda" uzstāsies novada pašdarbības kolektīvi. Dagdas parka estrādē plkst. 20:00 notiks Lielais svētku koncerts, pēc tā uz skatuves kāps Latvijā populārais un iemīļotais dziedātājs Roberto Meloni ar grupu. Protams, vakara turpinājumā notiks zaļumballe ar grupu "Kā gribat".

Svētdien "Ūdens dienā" visi tiek aicināti baudīt ūdens priekus Dagdas jaunajā pludmalē Jelgavas ielā. Jau no pulksten 13:00 notiks dažādu ūdens atrakciju paraugdemonstrējumi, kuras pēc tam ikviens varēs arī izmēģināt. Veiklākie varēs izmēģināt lidojumus ar Flyboard, noīrēt zorbu vai ūdens bumbu. Varbūt kāds vēlēsies izmēģināt ūdens zābakus vai arī nedaudz mierīgākas atrakcijas kā peldēšana ar SUP dēļiem, vizināšanās ar katamarāniem, laivām un citiem peldlīdzekļiem.

Svētku laikā vairākās vietās tiks ierobežota satiksme, tāpēc lūdzam autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot CSN. Ceļu satiksmes ierobežojumi būs pieejami šeit.

Pilna svētku programma pieejama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51367402sec.