Ziemas aktivitātes Smiltenē un tās apkārtnē - brauciet ciemos!

Beidzot ir iestājies ziemai atbilstošais laiks, kuru daudzi tik ļoti gaidīja, tādēļ piedāvājam jums Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra apkopoto informāciju par ziemas aktivitātēm Smiltenē.

Slēpošanas inventāra noma

Smiltenes tehnikumā ikviens interesents var izīrēt slēpošanas inventāru, sazinoties ar Leonu Peļņu (+371 26544935) vai Ansi Kalniņu (+371 29216786). Slēpošanas inventārs atrodas viesnīcas “Kalna ligzda” pagrabiņā.

Smiltenes āra slidotava (hokeja laukums)

Smiltenē, Dakteru ielas galā līdzās Tepera ezeram atrodas Smiltenes āra slidotava. Slidotava ir pieejama apmeklētājiem, kad ir labvēlīgi laika apstākļi ledus nodrošināšanai laukumā un ar savu personīgo inventāru. Par slidotavas pieejamību un ledus stāvokli ieteicams sazināties ar Ilgvaru Plētienu (+371 29336762).

Vecais parks un Tepera ezera promenāde

Dodies lēnā pastaigā un izbaudi skaisto ziemas ainavu pa Veco parku līdz Tepera ezera promenādei. No viesnīcas “Brūzis” līdz Tepera promenādei ir atjaunoti un izgaismoti gājēju celiņi līdz ar to doties pastaigās ir iespējams arī vakaros.

Būdas kalna trase

Publiski pieejama labiekārtota distanču slēpošanas trase Launkalnes pagastā. Slēpošanu var sākt pie kafejnīcas “Jautrais ods” vai Guntas un Aigara Dudeļu mājām “Guntas”. Par trases stāvokli var sazināties ar Andreju Lāci (+371 29168772).

Niedrāja ezers un tā apkārtne

Piemērota vieta aktīvai atpūtai arī ziemā. Ainaviskas takas un celiņi nūjošanai, nesteidzīgām pastaigām un dabas baudīšanai, trase slēpošanai, kā arī plaša ezera virsma slidošanas priekiem. Niedrāja ezera krastos pieejamas labiekārtotas vietas atpūtai, karstas tējas baudīšanai un ir iespējams sasildīties pie ugunskura. Informējam, ka ziemas laikā, lai sasildītos pie ugunskura, malka ir jāņem līdzi pašiem un uguni drīkst kurināt tikai tam paredzētajās vietās.

Cērtenes pilskalns

Pilskalns ar skaisto un mierpilno apkaimi aicina izjust tā cēlās virsotnes, stāvās nogāzes un pastaigu takas arī ziemā. Smiltenieši jau izsenis devušies šeit baudīt ziemas priekus un skaisto ainavu.

Klievezers

Pašā pilsētas pievārtē, meža ielokā, Klievezers gaida lielus un mazus slidotājus. Atgādinām, ka slidojot uz ezeriem, jābūt īpaši piesardzīgiem.

Aicinām ikvienu atpūsties gribētāju baudīt ziemas priekus pie mums - Smiltenes novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Smiltenes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56637311sec.