Latvijas Streetdance spēcīgākās grupas no Rīgas, Jelgavas, Daugavpils, Ogres un Milzkalnes

Starptautiskajā mūsdienu deju čempionātā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018” un Latvijas atklātajā čempionātā Streetdance starp 1500 dejotājiem grupu konkurencē vairāku pirmo vietu ieguvēji bija no Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Ukrainas, bet liela daļa uzvarētāju tepat no Latvijas – Rīgas, Jelgavas, Ogres un Milzkalnes.

1500 ielu deju stila dejotāji no visdažādākajām Eiropas valstīm Rīgā notikušajā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018” starptautiskajā mūsdienu deju čempionātā un Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās Hip-hop, House, Disco dance, Show dance u.c. deju stilos divās dienās parādīja savu labāko sniegumu. Abos pasākumos piedalījās gan bērni, gan pieaugušie dejotāji.

Starptautiskajā mūsdienu deju čempionātā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018” dejās bērnu grupām uzvarēja “Baleta klase” (Rīga), mūsdienu deju grupām junioriem šova grupa “MIX” (Rīga), popa dejās grupām junioriem RikiTiki (Rīga), popa dejās grupām pieaugušajiem Gemstone Studio (Ogre), klasiskajās dejās bērnu grupām Marinas Seiko deju studija (Rīga), klasiskajās dejās junioru grupām “Baleta klase”(Rīga).


Baltijā lielākais mūsdienu deju čempionāts notika pēc amerikāņu sistēmas – tiesnešu vērtējums uzreiz pēc dejas bija skatāms uz lielā ekrāna, kā arī dalībniekiem bija iespēja par katru deju uzzināt tiesnešu viedokli. Žūriju veidoja tiesneši no Latvijas Mūsdienu deju asociācijas un pazīstami horeogrāfi un dejotāji – leģendas no Anglijas, Japānas, Vācijas, Zviedrijas, Slovākijas, Norvēģijas, Francijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Krievijas. “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018” tika vērtēts dejotāju un horeogrāfu darbs, kā arī šovs – tēls, skatuves apģērbs, muzikālais noformējums utt.

Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās bērnu formācijas grupām šova dejās 1. vietu ieguva šova grupa “MIX” (Rīga), junioru formācijas mazajām grupām arī spēja uzvarēt šova grupa “MIX” (Rīga). Junioru formācijas grupām 1. vietā bija “Dzirnas” (Rīga). Pieaugušajiem šova dejās par Latvijas čempioniem mazajās formācijas grupās kļuva deju studija “Alegorija” (Engures novads, Milzkalne), formācijas grupās šova grupa “MIX” (Rīga).


Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās bērnu mazajām formācijas un formācijas grupām Hip-hop dejās (1. līmenis) 1. vietā bija “Born to Dance” (Jelgava). Hip-hop dejās mazajām grupām junioriem (1. līmenis) un junioru formācijas grupām (1. līmenis) spēja uzvarēt “NIGHTDAY DS” (Jelgava). Pieaugušo konkurencē Hip-hop dejās par uzvarētājiem formācijas grupām (1. līmenis) kļuva moderno deju klubs “Kaprīze” (Rīga). Savukārt ielu dejās formācijas grupām no Latvijas 1. vietu ieguva pieaugušo grupa “De Arte Dance studio” (Rīga).


Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās un starptautiskajā mūsdienu deju čempionātā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018” tika sadalītas arī daudzas godalgotas individuālajā konkurencē, kur laureātu vidū daudzi ir no Daugavpils.

Starptautisko mūsdienu deju čempionātu “DANCE OF EUROPE LATVIA 2018”, Latvijas atklāto čempionātu ielu dejās organizēja Latvijas mūsdienu deju skola “Dance of street” (Rīga), kuras audzēkņi bērnu un pieaugušo grupās pie Latvijas vadošajiem “Show dance”, “Hip-hop dance”, “Break dance” un citu stilu treneriem jau 26 gadus apgūst šo deju pamatus, stiprina savu fizisko sagatavotību, uzstājas pasākumos, kā arī ar panākumiem startē sacensībās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.47058606sec.