Mežos sāksies vides radošo darbnīcu laiks

Pavisam drīz - vides radošo darbnīcu laiks LVM dabas parkā Tērvetē pirmsskolas un 1. un 2. klases skolēnu grupām. Piesaki savu klases kolektīvu!

Kad Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē pamazām norims rosīgās rudens skaņas, Meža māte ieaijās savus pavalstniekus ziemas miegā, tad novembrī un decembrī brīnumiem apvītajā priežu silā valdīs vides radošo darbnīcu laiks pirmsskolas un 1. un 2. klases skolēnu grupām.

Novembrī ciemos aicina mazos meža draugus uz divām darbnīcām ar atraktīvo Rūķu saimi. Rūķīšu mežā no 1. – 9. novembrim aicina iepazīt rudens norises dabā, līdzdarbojoties vides darbnīcā "Mārtiņdienas piedzīvojums Rūķu ciemā", savukārt no 12. – 23. novembrim kopīgi gatavosies un atzīmēs mūsu valsts dzimšanas dienu, iesaistoties darbnīcā "Daudz laimes, mana zaļā Latvija!".

Decembrī LVM dabas parks Tērvetē ļausies Ziemassvētku sajūtām - tām netveramajām, sirds siltajām, brīnumu gaidošajām, tām saviļņojošām un piparkūku saldajām. Mazuļus Pasaku mežā gaidīs Rūķu saime ar īpašām ziemas sajūtu iedvesmotām darbnīcām: no 26. – 30. novembrim aicinās iepazīt ziemu dabā vides darbnīcā "Ziemas vārtu atvēršanas svētki", no 3. – 7. decembrim aicinās iepazīt meža Pasaku vides darbnīcā "Ziemas pasaka Rūķu sētā".

Radošās darbnīcas caurvij dabas izziņas stāsti, darbošanās ar koku un senajiem galdniecības piederumiem, kā arī pārsteigumu istabas apmeklējums, kur mīt rotaļas un noslēpumi. Radošās nodarbības ilgums līdz divām stundām, vides radošo darbnīcu laiki plkst. 10.00, 12.00 un 14.00.

Vairāk informācijas par tematiskajām vides darbnīcām un pieteikšanās pa tālruni 28309394 vai 63726212.

Sagaidiet, izziniet un baudiet košos rudens svētkus, Latvijas dzimšanas dienu un brīnumiem bagāto Ziemassvētku laiku kopā ar Latvijas valsts mežu dabas parku Tērvetē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40688586sec.