Svētku prieku rēzekniešiem un pilsētas apmeklētājiem sniegs lielās egles iedegšana

Gaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, arī šogad no 14.līdz 30.decembrim Rēzeknē, Festivāla parkā, varēs satikt Ziemassvētku vecīti un noskaitīt dzejolīti, priecāties par amatnieku darinājumiem un mieloties ar gardumiem.

14.decembrī plkst. 16:00 uz pilsētas galvenās egles iedegšanas svētkiem ieradīsies Ziemassvētku vecītis kopā ar Tuvtāluzemju dziedošiem palīgiem, kuri sniegs jautru Ziemsvētku dziesmu koncertu un aicinās ikvienu iesaistīties Ziemassvētku prieka darbnīcā. Koncertuzvedumā uzstāsies Latvijas jaunie un talantīgie estrādes solisti, kuri piedalījušies tādos vokālistu konkursos kā ''Cālis'', ''Aprīļa pilieni'', ''Balss pavēlnieks'', ''Jaunās zvaigznes'' u.c. Bērni kopā ar Ziemassvētku vecīti un viņa palīgiem ies Tuvtāluzemju rotaļās un gan jau visiem kopā izdosies atrast prieka gaismiņas, lai iedegtos svētku eglīte.

Svētdien lielie un mazie varēs vizināties ar zirgiem un ponijiem no zirgu sētas ''Untumi'', bet SIA ''Arktus'' izveidotajā zoosētā priecāties par trušiem, kazām un aitām.

Ziemassvētku tirdziņā varēs iegādāties siltus amatniekus darinājumus – adījumus, skaistas rotas, koka rotaļlietas, keramikas un ādas izstrādājumus. Savukārt kārumnieki varēs mieloties ar karstu ceptu kukurūzu, pīrāgiem un pankūkām, piemēram, SIA „Kļavukalns'' piedāvās piparkūkas un pašceptas vafeles, IK „Daumants'' karstu zāļu tēju, buljonu un pelēkos zirņus ar speķi u.c.

Ziemassvētku vecīti ciematiņā varēs satikt katru dienu līdz Vecgada vakaram – no 14. līdz 19.decembrim no plkst. 15:00 līdz 19:00, no 20.līdz 30.decembrim no plkst. 12:00 līdz 19:00, noskaitīt pantiņu un saņemt konfekti, bet iegādājoties kuponu (3,00 €) pie rūķa, būs iespēja saņemt arī saldumu paciņu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59363198sec.