Astrologs: melnā piektdiena parādīs raksturu

Gaidāmā piektdiena, 13.marts vērtējama optimistiski, tomēr ar savu ''uti'', kas varētu apstiprināt daudzu māņticīgo bažas. Kā apgalvo astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis, kārtējā ''melnā piektdiena'' trāpījusies Mēness fāžu maiņas brīdī un enerģētiski smagnējā Saules un Mēness dienā. ''Lai arī tā sauktās ''melnās piektdienas'' esmu pētījis kopš 2006. gada un neko ārpus normas neesmu atklājis, mudinu visus iekšēji savākties un neļauties sajūtām, iekārēm un baudām pār mēru!'' aicina Kristaps Baņķis.

Piektdien, 13.martā plkst. 19:48 sākas Mēness fāžu maiņa – pēdējais ceturksnis, kas parasti jūtīgajiem paredz spriedzi un emocionālu ''iziešanu no rāmjiem''.

''Par laimi iespējamās neveiksmes nevarēsim norakstīt uz Čika laiku, jo šajā ziņā diena ir nevainojama,'' ironize Kristaps Baņķis. ''Paldies Dievam, ka Mēness dreifēs pa optimistisko Strēlnieka zīmi, kas daudziem tomēr ļaus pārlēkt pāri visiem dienas grubuļiem pēc principa, liku bēdu zem akmeņa, pāri gāju dziedādama.''

Kā norāda Astrologi.lv Mēness kalendārs, gaidāma enerģētiki tumša, turklāt ļoti spēcīga diena. Iespējamas provokācijas, agresija un vardarbība. Atklājas neremdināma alkatība, tieksme uz kautiņiem, rodas murgainas idejas. Kā ieteikumi minēta atturēšanās no avantūrām, iespējamas provokācijas, nepatiesi apvainojumi. Tāpat ir bīstami ļauties naidam, dusmām, mazkustīgam dzīvesveidam. Svarīgāk nekā citkārt ir aprūpēt māju un aizdegt sveci.

Arī Saules kalendārs vēsta līdzīgi, aicinot dienu pavadīt cītīgā, rūpīgā darbā pat tad, ja ārējie apstākļi šķietami atļauj atslābināties un atpūsties. Īpaši svarīgi šajā dienā ir nekaitināt cilvēkus ar vārdiem, nevēlēt viņiem sliktu.

Saules kalendārā atrodamie ticējumi dod īpašas zīmes, kādēļ šajā ''melnajā piektdienā'' kā slikta zīme uztverama nosmērēšanās ar putekļiem, mālzemi, smiltīm, ķemes vai spoguļa saplēšana, asins tecēšana pa degunu un kurpes papēža nolūšana. Par brīdinājumu uzskatāma arī ūdens atslēgšana vai kanalizācijas problēmas. Savukārt, monētas atrašana šajā dienā sola lielu veiksmi.

''Gaidāmā nedēļas nogale ievadīs daudz lielāku notikumu, Saturna cilpas aizsākumu, kas noteiks toni līdz pat 2.augustam. Iespējams, ka Saturna milzīgā enerģija pārmaiņu brīdī atstās nospiedumu arī uz piektdienu, šķietami nejauši trāpot ''melnajā piektdienā''. Tomēr, salīdzinājumā ar to, kas gaida nākamajā piektdienā – 20.martā, tādi sīkumi vien ir…'' noslēpumaini min K.Baņķis.

Numeroloģiski skaitļa ''13'' vibrācijas allaž paliek nemainīgas: ''Saules simbolismu iemieso ''1'', kā arī jebkuras personas vai notikuma patību, centriskumu, esību, bet ''3'' saistāms ar Jupiteru, kas simbolizē skološanos, sabiedriskumu, pasaules uztveri. Rezultātā skaitļu mijiedarbība ''1+3'' rada ''4'' jeb Mēness mezglu Rahu – stabilitātes, cēloņu-seku ievērošanas galarezultātu. Varētu teikt, ka vienmēr 13. datumā ieteicams pieturēties pie atziņas: ''Domā, ko domā''. Ikvienai rīcībai, kas paveikta jebkurā 13. datumā būs lielāka karmiskās ''lupas'' uzraudzība nekā citiem datumiem.

''Cita lieta ir kolektīvās apziņas sētās šaubas vai bailes, kas vienu vai otru skaitli ''pagriež'' izpausmju dishoniskajā virzienā. Tā kā ne viens skaitlis nav ne labs, ne slikts, tā izpausmes ir atkarīgas no tā vai pieslejamies pozitīvam skatījumam vai izmantojam konkrētā skaitļa negatīvi lādēto ''ēnu''. Un te lielu lomu spēlē tādi subjektīvi faktori kā ''ar kuru kāju no gultas izkāpsi'','' komentē Kristaps Baņķis.

''Ja kāds 13.datumā pamostas ar domu, ka būs slikti, tad palielinās varbūtība, ka kaut kas tāds arī notiks. Domas ir kā uz noteikta viļņa noregulēta antena, kas agri vai vēlu savu kanālu noķers! Pats rada situāciju un pats pēc tam priecājas, ka viss apstiprinās. Ja pieņem, ka ''13'' nes nelaimi, padomājiet, kā klājas cilvēkiem, kuri šajā datumā ir dzimuši. Tur taču būtu jābūt iemiesotām visām nelaimju nelaimēm! Taču tā nav! Tomēr pastāv iespēja, ka šiem cilvēkiem konkrētā cipara piesātinātā diena var radīt lielāku un atbildīgāku notikumu gūzmu,'' stāsta Kristaps Baņķis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22070289sec.