Mājražotāju Biedrība rīko pirmo tirdziņu Mārupē

Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji" un īpaši aktīvi darbojas sociālajos tīklos, nupat atzīmējusi gada jubileju un uzņēmusi Biedrībā savu jau simto biedru!

Biedrības darbības loks gada laikā audzis plašumā un nu Biedrība ne vien turpina apkopot informāciju par mājražotājiem, mazajiem ražotājiem, saimniecībām un amatniekiem, aktualizē nozari un veicina pieprasījumu pēc tās biedru produkcijas internetā, sociālajos tīklos un medijos, bet arī piedāvā dažādus risinājumus saviem Biedriem, iesaistās nozares attīstībā, rīko tirdziņus un pasākumus.

Pēc veiksmīgi aizvadītiem tirdziņiem "Čiekurkalna Krustcelēs", modes un izklaides centrā Rīga Plaza un citur, Biedrība turpina aktīvi darboties un 2015. gada 4. maijā, ar Mārupes novada domes atbalstu rīkos mājražotāju, zemnieku un amatnieku tirdziņu Mārupē, Konrādu ielā, skvērā aiz Mārupes Kultūras nama, no plkst. 10:00 līdz 17:00.

Pasākums notiks Mārupes novada tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros, priecēs ne vien Mārupes iedzīvotājus, bet arī viesus. Programmā plaša izklaides un kultūras programma visai ģimenei, radošās darbnīcas, atrakcijas un citi pārsteigumi.

Mājražotāji, saimniecības un amatnieki, sevišķi tie, kas darbojas Mārupes novadā, aicināti pieteikties dalībai pasākumā, rakstot uz [email protected] līdz piektdienai, 25.aprīlim.

Vairāk informācijas Biedrības mājas lapā www.latvijasmajrazotaji.lv, sociālajos tīklos, pie Biedrības informatīvajiem partneriem un lielākajos medijos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28654885sec.