Brīvdienās kopā ar Sprīdīti dodies uz Laimīgās zemes Gaisa takām

Sestdien, 2015.gada 9. maijā no plkst. 15.00 AS „Latvijas valsts meži" apsaimniekotajā Tērvetes dabas parkā, kas ir viena no iecienītākajām ģimeņu atpūtas vietām Latvijā, tiks atklātas "Laimīgās zemes Gaisa takas", kas darinātas no virvju un koka konstrukcijām un atrodas desmit un astoņus metrus virs zemes. Tiek aicināts ikviens interesents - gan liels, gan mazs - izmantot iespēju iejusties Annas Brigaderes radītā pasaules atklājēja Sprīdīša ādā un pa Gaisa takām doties aizraujošā ceļojumā uz Laimīgo zemi, ceļā izbaudot tādus pašus piedzīvojumus kā Sprīdītis. Piemēram, tikties ar Meža māti, Lutausi, uzveikt pašu Nelabo un ļauties citiem aizraujošiem priekiem.

Atrakcija ir paredzēta pirmsskolas un skolas vecuma bērniem un jauniešiem, bet izbaudīt to varēs arī pieaugušie, jo mūsu devīze ir: "To var ikviens!"

Virvju parku "Laimīgās zemes Gaisa takas" Tērvetes dabas parka teritorijā ir radījis uzņēmums SIA "Rekta", kas apvieno nozares profesionāļus, kuri specializējušies dažādu koka konstrukciju būvē un apsaimniekošanā, atrakciju parku izveidē, kā arī tematisko pasākumu plānošanā un rīkošanā.

Uzņēmums Rekta ir organizāciju ACCT (Association for Challenge Course Technology) un ERCA (European Ropes Course Association) biedrs. Šīs organizācijas apvieno speciālistus un uzņēmumus, kas izstrādā piedzīvojumu parku būvēšanas tehnoloģijas un noteikumus, kā arī kontrolē to darbību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36094284sec.