Travelnews.lv lasītāji nosaka Latvijas labāko tūrisma firmu un laimē «Galactico» dāvanu karti

Tuvojas vasara - atvaļinājumu un ceļojumu laiks! Pirms doties vasaras atpūtā, vienmēr cenšamies apzināt vairākas piedāvātās iespējas, lasām atsauksmes par tūrisma firmu piedāvājumiem, salīdzinām vairāku tūrisma firmu cenas un veicam daudzas citas darbības, lai mūsu gada skaistākais laiks būtu ideāls.

Šobrīd Latvijā ir liels tūrisma firmu skaits un katra no tām vēlas izcelties ar saviem unikālajiem piedāvājumiem, karstajiem ceļojumiem un pēdējā brīža cenām.

Šīs aptaujas mērķis ir izveidot Latvijas tūrisma firmu TOPU un informēt sabiedrību par cilvēku pozitīvo un negatīvo pieredzi, izvēloties dažādus tūrisma firmu piedāvājumus.

Ar šo aicinām Jūs no 2016. gada 3. līdz 17. maijam nosūtīt SMS uz numuru

+371 24 822 342

ar Latvijas tūrisma firmas nosaukumu un īsu aprakstu par savu LABĀKO un SLIKTĀKO pieredzi sakarā ar šī uzņēmuma izvēli un saņemtajiem pakalpojumiem, kvalitāti un cenu atbilstību.

No visiem SMS sūtītājiem DASMS Latvia izlozēs vienu numuru-uzvarētāju, kurš saņems GALACTICO dāvanu karti 20,00 EUR vērtībā!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

DASMS Latvia komanda strādā pie tā, lai uzlabotu uzņēmumu attiecības ar klientiem, piedāvājot un ieviešot dažādos uzņēmumos jaunu SMS atsauksmju sistēmu. DASMS ir dziļi pārliecināti, ka attieksme pret klientu ir jebkura biznesa prioritāte Nr.1. Tieši tāpēc vēlamies uzklausīt cilvēku viedokļus par Latvijas tūrisma firmu piedāvājumiem, attieksmi, apkalpošanas kvalitāti, apkopot saņemto informāciju un izveidot pārskatāmu TOP’u, lai cilvēki, pirms dodas ceļojumā, spētu objektīvi izvērtēt izvēlētās tūrisma firmas piedāvājumus.

Gaidīsim Jūsu SMS viedokļus no 2016. gada 3. līdz 17. maijam ar tūrisma firmu nosaukumiem un īsu LABĀKO un SLIKTĀKO pieredzi uz numuru

+371 24 822 342.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80634212sec.