Norisināsies projekta «Key Skills for European Union Hotel Staff» noslēguma seminārs

Biznesa augstskolā Turība 2016. gada 2. jūnijā norisināsies Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes īstenotais Erasmus+ projekta "Key Skills for European Union Hotel Staff" noslēguma seminārs.

Projekts ilga no 2014.gada 1.septembra un tas noslēgsies 2016.gada 31.augustā. Projektā iesaistījās sešu valstu izglītības iestādes – gan augstskolas, gan profesionālās izglītības iestādes, kas sagatavo speciālistus darbam dažādos tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumos: Tourism and Catering School Dubrovnik (Horvātija), Primrose Publishing (Lielbritānija), Biznesa augstskola Turība (Latvija), Ekonomska šola Murska Sobota (Slovēnija), IPSSA Nino Bergese (Itālija), Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca (Rumānija).

Projekta gaitā tika izstrādāti materiāli, kas būs noderīgi  gan viesmīlības jomā nodarbinātajiem, gan ikvienam interesentam, lai celtu savu profesionālo kompetenci, pilnveidojot esošās svešvalodas prasmes jeb apgūtu jaunas svešvalodas iemaņas.

Projektā tika izveidoti interaktīvi tiešsaites materiāli, kas sastāv no divām daļām: A2/B1 līmeņa valodu apguves materiāli 12 valodās (EN, IT, HR, LV, SL, RO, HU, GE, FR, RU, ES, GR) un B2/C1 angļu valodas kurss.

12 valodās veidotie valodu mācību materiāli ir saturiski līdzīgi un tie ietver 6 moduļus, kuros galvenā vērība pievērsta sarunvalodas prasmju attīstīšanai. Daļa no mācību kursa ir arī īpaši veidota mobilā aplikācija un speciāla FrontDesk programma, kas atvieglos darbu viesmīlības nozarē strādājošajiem un ikdienas saziņu tūristiem.

Šī kursa ietvaros ir izstrādāts arī materiāls, kas sniedz vērtīgu ieskatu kultūras atšķirībās dažādās Eiropas valstīs, kā arī valstīs ārpus Eiropas, no kurām pārsvarā nāk ārvalstu viesi, iekļaujot padziļinātus norādījumus par to, ko būtu vēlams darīt un teikt, kā arī tieši pretēji – ko labāk nedarīt un neteikt dažādās valstīs un dažādos kontekstos, kā arī kontaktējoties ar ārzemniekiem.

Kursa otrā daļa ir angļu valodā un tā paredzēta profesionālās angļu valodas kompetences pilnveidošanai atbilstoši B2/C1 līmenim. Arī šo daļu veido 6 mācību moduļi. Šis kurss būs īpaši noderīgs valodu apguvei augstskolās un profesionālās izglītības iestādēs, piedāvājot alternatīvus mācību līdzekļus un pieeju angļu valodas apguvei.

Ar projekta gaitā izstrādātajiem mācību līdzekļiem iepazīstināsim projekta noslēguma seminārā, kas notiks Biznesa augstskolā Turība, Rīgā, Graudu ielā 68, 2016.gada 2.jūnijā pl.10.00. Būs iespēja arī pašiem izmēģināt izveidotos mācību materiālus, lai turpmāk varētu tos izmantot gan pašmācībai, gan ikdienas darbā.

Detalizēta informācija pieejama šeit.

Interesentiem lūdzu pieteikties elektroniski uz: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42350411sec.