Notiks pirmais dejas uz pilona festivāls Baltijā «Pole Emotion - 2016» [1]

Šoruden, 02. oktobrī plkst. 16:00 koncertzālē "Studio 69" notiks grandiozs pasākums, kas kopā pulcēs māksliniekus no dažādām valstīm. Notiks dejas uz pilona festivāls "Pole Emotion - 2016".

Pole dance (tulkojumā no angļu valodas) nozīmē "deja uz pilona", kas savus pirmsākumus smeļ akrobātikas mākslā un pagātnes cirka priekšnesumos.

Šobrīd Pole Dance attīstās kā atsevišķs dejas virziens, kļūdams arvien populārāks, pateicoties skaistumam, izsmalcinātībai un tā neparastajam krāšņumam.

Pole Dance čempionāti un festivāli, kā publiski un radoši notikumi, notiek tādās valstīs kā ASV, Austrālijā, Anglijā, Eiropas un Āzijas valstīs, kā arī Krievijā.

Mīlestība pret šo sporta veidu un vienlaikus deju, nojauc robežas starp valstīm, apvienojot aktīvus, mērķtiecīgus un talantīgus cilvēkus.

Pirmo reizi Latvijā dejas uz pilona festivāls "Pole Emotion" notiks jau šogad, galvaspilsētas labākajā koncertzālē – Studio 69!

"Pole Emotion - 2016" – iemieso spēka un grācijas dzimšanu. Tas ir mūžīgs lidojums pilona dejā, kas izsauc jaunu emociju un sajūtu vētru.

Festivāla organizatori ar lepnumu stāda priekšā augsti godāto un kompetento festivāla žūriju:

Slavu Ruzu (Zviedrija), Ivonnu Sminku ( Nīderlande), Natāliju Riziku (Itālija), Kristīnu Dumanskaju (Krievija) un Vladimiru Karačunovu (Krievija).

Ikviens tiek aicināts būt par daļu svētkiem, kur valdīs brīnumainas emocijas, juteklisks skaistums un Pole Dance dejas un sporta harmonija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Saņemts no: 159.148*.*** 09/02/2016 11:31 Šo te ir jāredz!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71281695sec.