Muzikālais restorāns «MOONshine» uzsāks koncerta sezonu

Piektdien, 23.septembrī, plkst.19.00 Vecrīgas muzikālais restorāns „MOONShine” (Kaļķu ielā 12, Vecrīgā) uzsāks koncerta sezonu ar kluba “Harley Owners Group (Hog) Riga Chapter” mājvietas atklāšanu, grupas “OPUS PRO” koncertu un  jaunu ēdienkarti.

Koncerta sezonas atklāšanas diena būs bagātiem notikumiem bagāta. Vakaru vadīs Krievu drāmas teātra aktīvais un vienmēr smaidīgais aktieris Pāvels Griškovs, tāpēc neiztikt bez lieliska humora devas un pārsteigumiem.

Šajā dienā būs iespēja nobaudīt arī kluba šefpavāra Andreja Bulatčika jaunos ēdienus, kas tapuši pateicoties bagātīgai Latvijas rudens ražai un optimistiskai pavāru komandai. Ēdieni šajā dienā būs   pieejami par īpaši saulainām rudens cenām.

No plkst. 19.00 viesus izklaidēs un muzikālajos ritmos iesildīs grupa „The Factor”, kura savu koncertprogrammu izpildīs kluba pirmā stāva skatuvē.

Ap plkst.20.00 muzikālajā klubā ieradīsies spožais sarkanais Hot-Rod automobilis ar grupu “OPUS PRO” un dziedātāju Aiju Anderjevu. Lai atzīmētu jaunās sezonas sākumu automobilis ar koncerta zvaigznēm dosies svinīgā braucienā pa Vecrīgas ielām. Pilsētā to pavadīs motokluba “Harley Owners Group (HOG) Riga Chapter” biedri uz saviem motocikliem.

Jaunās sezonas sākums tiks atzīmēts ar vēl vienu vēsturisku notikumu motokluba “”Harley Owners Group (HOG) Riga Chapter” direktors Egils Valeinis muzikālā restorāna telpās oficiāli atklās sava kluba mājvietu.

Plkst. 22.30 sāksies grupas “OPUS PRO” koncerts. Grupas solists Alex, kā arī izcilais ģitārists Harijs Zariņš pasākuma viesus priecēs ar populārākajām grupas dziesmām. Un protams, kopā ar dziedātāju Aiju Andrejevu tiks izpildīta leģendārā dziesma “Tu un es".

Jautrība muzikālajā klubā turpināsies arī pēc tautā iemīļotās grupas uzstāšanās, to līdz pat pēdējam viesiem nodrošinās DJ, kas atskaņos pasaulē populārākās melodijas. Visa muzikālā vakara garumā apmeklētājiem būs dažādi konkursi, kuros tiks izspēlētas jautras, gardas un īpašas balvas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41968393sec.