Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

„Restaurant Service” sadarbībā ar „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” kā pirmie Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

21. novembrī mājīgajās „BIBLIOTEKA No1 Restorāns” telpās tika aizvadītās banketu rīkotāja  „Restaurant Service” demonstrāciju vakariņas, kuru laikā pasākuma viesi tika aicināti doties šefpavāra Māra Jansona  9 kārtu garšas ceļojumā. Šis pasākums tika rīkots, ar mērķi iepazīstināt pasākumu rīkotājus un uzņēmumu pārstāvjus ar jaunumiem „Restaurant Service” piedāvājumā, un ļaut pasākumu rīkotājiem iejusties pasākumu viesu lomā. Paralēli 9 izciliem ēdieniem un īpaši piemeklētiem dzērieniem, vakariņas tika papildinātas ar aizraujošām demonstrācijām no šefpavāra Māra Jansona.

Inese Dzelme: „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” un „Restaurant Service” vadītāja: „Sekojot līdzi tirgus tendencēm un izmaiņām pieprasījumā, mums jau sen bija skaidrs, ka ir laiks rīkoties un piedāvāt augstākās restorānu kvalitātes apkalpošanu arī lielākam viesu skaitam un izbraukuma svinībām, tādēļ apvienojot nozares profesionāļus esam radījuši pavisam jaunu un pagaidām unikālu piedāvājumu Latvijā, kas ļauj līdz pat 9 kārtu degustāciju ēdienkarti nodrošināt līdz pat  200 personām. Tas nozīmē, ka tagad rīkojot svinības jums ir iespēja iegūt restorāna kvalitāti arī ārpus restorāna telpām, tādējādi iznesot svētkus pavisam citā līmenī.”

Mūsu novērojumi liecina, ka aizvien lielāku lomu pasākumos ieņem gastronomiskais baudījums. Ja pirms kāda laika rīkojot svinības to organizatori lielāko uzmanību veltīja izklaides sadaļai, ēdienu atstājot otrajā plānām, tad tagad pasākumu viesi par daudz nozīmīgāku kritēriju veiksmīgam notikumam ir atzinuši ēdienu un dzērienu kvalitāti . Vēl vairāk -cienasts un tā pasniegšanas veids (prezentācija) nu jau ir kļuvuši par daļu no izklaidējošās programmas, jo bez augstvērtīgas maltītes pasākuma viesi lielu vērību pievērš tā noformējumam, aksesuāriem un radošai pasniegšanai.

Kā atzīst šefpavārs Māris Jansons: „Izbraukuma banketi ar degustāciju ēdienkarti, protams, prasa daudz rūpīgāku gatavošanos un lielāku piepūli no mūsu puses, jo neatkarīgi no pasākuma norises vietas, kvalitāte nedrīkst tikt ietekmēta. Paralēli personāla, trauku, ēdienu un dzērienu sagatavošanai, mums jāparūpējas arī par tehnisko nodrošinājumu, virtuves iekārtām, aprīkojumu un vienmēr jābūt gataviem neparedzētiem apstākļiem. Taču mūsdienās kad tehnoloģiju attīstība iet straujiem soļiem uz priekšu, iespējas ar katru brīdi palielinās un es teiktu, ka šodien ir iespējams jau gandrīz jeb kas. ”

Izcilas svinības nav iedomājamas arī bez elpu aizraujošiem kūku un desertu šedevriem, tādēļ pasākuma  noslēgumā viesi tika aicināti iepazīties ar  „BIBLIOTĒKA No1 Restorāns” konditores Airitas Jurčikas sagatavoto desertu degustāciju un nobaudīt ap 20 klasiskiem un radoši spilgtiem gardumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16594696sec.