Cik riskanta var būt priekšspēle? Noskaidro Kīpasalas festivalā "Erots 2017"!

Festivālā “Erots 2017” 17. un 18. februārī Ķīpsalā  dueta “Los Angeles” mākslinieki Angelika un Viktors ievilks skatītājus elpu aizraujošā, erotiskā rotaļā ar dedzīgu kaisli, iekāri un bīstamiem, cirkus cienīgiem trikiem.

“Vēlies atmodināt iesnaudušos jauneklības garu un iedegt dzirksteli? Tad tev noteikti jāredz šis priekšnesums! Tas liks sirdij no jauna pukstēt straujāk – kaisle mīsies ar bailēm, valdzinoša deja ar bīstamiem trikiem, sievišķīgs viltus ar vīrišķu spēku,” tā dueta “Los Angeles” mākslinieki piesaka vienu no ekstrēmākajiem “Erots 2017” priekšnesumiem.

Akrobātiskie triki un atlētiskie ķermeņi liks aizrautīgi sekot līdzi katrai mākslinieku darbībai, un katrs solis robežosies ar dzīvību un nāvi, bet katra ķermeņa kustība būs piesātināta ar seksualitāti un abpusēju iekāri. Priekšnesumā valdošā spriedze ne tikai sagādās krietnu devu adrenalīna, bet arī pamatīgu uzbudinājumu.

Ja vēl šaubies, vai ir vērts to redzēt, jāpiemin, ka Angelika ir viena no labākajām pole dance māksliniecēm Baltkrievijā. Pagājušogad vien viņa pamanījusies iegūt vietējā un starptautiska mēroga apbalvojumus deviņās sacensībās Minskā un Maskavā. Savukārt Viktors ir vairāku pole dance dejotāju treneris, profesionāls akrobāts un aktieris. Starp citu, viņš savu akrobātiskumu pierādīja arī projektā “Circus Stars” Baltkrievijā, kur iekļuva finālā.

Angelika un Viktors treniņos pavada garas stundas, izkopjot katru kustību līdz perfekcijai un iepazīstot viens otra ķermeņa valodu, lai visbeidzot “Erots 2017” abi saplūstu vienotā veselumā un radītu neaizmirstamu šovu. Dzirksteles šķīdīs!

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai “Erotā” varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti dažādos karstos konkursos, varēs saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu. Vairāk par festivāla jaunumiem uzzini: www.erots.lv

Seko līdzi jaunumiem:

www.facebook.com/ErotsLV/

www.draugiem.lv/erots.lv

www.twitter.com/erots_lv

Erotikas festivālu “Erots 2017” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Kupidons Plus”, “Cēsu alus”, “Bellevue Park Hotel Riga” un “Baltic Taxi”.

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā: http://erots.ticketforevent.com/lv/, kā arī “Biļešu servisa” kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv, Lietuvā: www.bilietupasaulis.lt un Igaunijā: www.piletilevi.ee.

Biļešu cena – 15 EUR. Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Ieeja no 18 gadu vecuma!

“Erots 2017” norises laiki:

17. februāris 18.00–3.00

18. februāris 18.00–3.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18824601sec.