Apskati retas suņu un kaķu šķirnes izstādē “PetExpo 2017”!

Jau šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. martā, Ķīpsalā notiks mājdzīvnieku izstāde “PetExpo 2017”, kurā varēs apskatīt dažādus mīļdzīvniekus, tostarp tūkstošiem suņu un simtiem kaķu. Starp visiem ķepaiņiem būs vairākas īpaši retas šķirnes! Uzzini, kādas tās būs, un dodies tās apskatīt dzīvē!

Āfrikas kurts azavaks
Kā jau vējasuns, azavaks izceļas ar iespaidīgu ātrumu un īpaši slaidu un elegantu augumu. Tas ir sargsuns ar spēcīgu mednieka instinktu! Šķirnes pazinēji to ieteiks tikai zinošam un pieredzējušam saimniekam, jo sunim nepieciešama liela uzmanība un daudz fiziskās aktivitātes. Azavaks spēj noķert medījumu vien dažu sekunžu laikā! Pārliecinies par to izstādē „PetExpo 2017” – 18. martā plkst. 14.00 un 19. martā plkst. 13.30 vēro kursinga demonstrējumus “Skrienu kā vējš, lidoju kā bulta!”.

Tulearas kotons
Šis augumā mazais suņuks izceļas ar savu maigo kažoku, kas līdzinās kokvilnai. Raksturā tas ir mīļš, draisks, draudzīgs un dzīvespriecīgs, turklāt ļoti pieķeras savam saimniekam. Tā kā Tulearas kotons mīl bērnus, tas būs lielisks ģimenes mīlulis un aizrautīgi sekos līdzi ik uz soļa. Tas labprāt apgūst trikus, tāpēc līksmība un jautrība kopā ar šo mīluli ir garantēta! Nedrīkst gan piemirst, ka šis suņuks mīl „runāties” – riet, smilkstēt, ņurdēt un visādi citādi atgādināt par sevi. 

Japāņu cīņu suns tosa
Drošsirdīgs, spēcīgs, valdonīgs, gudrs, neatkarīgs un ar milzīgu pašcieņu – tāds ir tosa, kas reti sastopams kā visā pasaulē, tā arī savā dzimtenē Japānā. Lai gan tosa ir lielisks kompanjons un ģimenes sargs, ar suni tomēr ļoti nopietni jāstrādā. Šī šķirne nebūs piemērota tiem, kas vēlas mīļsunīti. Saimniekam jābūt atbildīgam, godprātīgam un ar lielu gribasspēku, jo suņa uzvedība būs atkarīga no audzināšanas. Turklāt tosa nemīl komandēšanu ¬– ar šo suni jāapietas kā “ar baltiem cimdiem”!

Persiešu vējasuns saluki
Līdzīgi kā azavaki, arī saluki ir augumā slaidi, eleganti un ļoti veikli suņi. Tiem nedrīkst liegt iespēju izskrieties, turklāt ieteicams izvēlēties slēgtu un plašu teritoriju, kurā nav citu mazu dzīvnieku. Saluki mīl būt kopā ar saimnieku, bet ne kalpot tam. Ja tev šķiet, ka šī varētu būt tava šķirne, tad apbruņojies ar pacietību, lai vispirms iegūtu savstarpēju uzticību un saprašanos, bet pēc tam apmācītu šo raksturā neatkarīgo suni!

Turcijas Angoras kaķis
Vēlies draugu, kurš visos mājas darbos gribēs pielikt arī savu ķepu? Tad izstādē “PetExpo 2017” īpašu vērību pievērs rotaļīgajam, bezbailīgajam un komunikablajam Turcijas Angoras kaķim! Tas labprāt iesaistīsies visādās nodarbēs, turklāt ziņkārība veicina gudrību – šis kaķis ātri iemācīsies atvērt kādu skapīti un vienmēr pārbaudīs iepirkumu maisiņa saturu. Angoras kaķis būs labs draugs – tas tvers saimnieka uzmanību un mīlestību ik mirkli!

Elegantā burmilla
Īss, zīdains šinšilas krāsojuma kažociņš un smaragdzaļas acis – tādam skaistumam ir grūti pretoties! Burmillas priecē arī ar savu raksturu – tas ir bezbailīgs un palaidnīgs bērnībā, bet intelektuāls un bezgala maigs pieaugušā vecumā. Turklāt rotaļīgums un mīlīgums nezūd, kaķim kļūstot vecākam. Burmilla labprāt iekārtosies saimniekam uz ceļiem vai ieritināsies azotē un, skaļi murrājot, iemigs. Ar burmillu jums nekad nebūs vientuļi un garlaicīgi, jo pārsteigumi un jautrība būs uz katra soļa!

Birmas kaķi 
Birmas kaķus sauc par inteliģentajiem kaķiem, un ne velti, jo tiem itin viegli var iemācīt dažādas komandas. Tiem ir bezgala daudz labu iezīmju – šie kaķi ir komunikabli, harmoniski, dzīvespriecīgi, zinātkāri, atraktīvi, skaisti un veselīgi. Birmas kaķi parasti kļūst par mīluļiem un lutekļiem, jo ir draudzīgi pret visiem ģimenes locekļiem. Un vēl – tiem nav spalga balss, viņi nemēdz daudz ņaudēt, nav agresīvi pret bērniem un nenodara postījumus mājai! Ideāli, vai ne?! 

Tas vēl nav viss!
Tās ir tikai dažas no suņu un kaķu šķirnēm, kuras varēs redzēs izstādē “PetExpo 2017”. Būs arī vairākas jaunizveidotas šķirnes, kuras Latvijā vēl pat nav reģistrētas! Varēs apskatīt arī citus mīļdzīvniekus – kazu ar kazlēniem, aitu ar melniem jēriņiem, ponijus, trušus, kāmjus, šinšillas, žurciņas, degu, nutrijas, mājas seskus, jūras krupjus un vēl citus. Neizpaliks arī plašs zooindustrijas preču un pakalpojumu piedāvājums par labām izstādes cenām! Vairāk: www.petexpo.lv 


Izstādi “PetExpo” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju “Felimurs”. Suņu izstāžu sponsors – “EUKANUBA”, kaķu izstāžu sponsors – “ROYAL CANIN”. 

Ņem vērā!
Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.


Biļetes:
Pieaugušajiem – 5,50 EUR
Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,00 EUR
Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR
Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas! 
Ģimenes biļete – 13,00 EUR
(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni;
vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu)
Autostāvvieta – 4,00 EUR


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15710592sec.