Otrajos Ziemassvētkos Rīgā norisināsies Pētera Vaska fonda labdarības koncerts

26.decembrī Latvijas Nacionālās bibliotēkas Saulcerītes zālē notiks Pētera Vaska fonds ikgadējais labdarības koncerts „Gaismas nākšana”. Koncerta sākums – plkst.16.

„Tas ir brīnišķīgs veids, kā svinēt Otros Ziemassvētkus, baudot kamermūzikas šedevrus izcilu Latvijas mūziķu izpildījumā vietā, kur paveras skats uz visu Rīgu –,LNB Saulcerītes zālē,” aicina koncerta rīkotāji.

Koncerta apmeklētājus priecēs Latvijas Nacionālās Operas soliste Inga Šļubovska-Kancēviča, iemīļotā flautiste un LNSO flautu grupas koncertmeistare Dita Krenberga, Liepājas Simfoniskā orķestra čellu grupas koncertmeistars Ēriks Kiršfelds, bet pie klavierēm būs talantīgā pianiste Agnese Egliņa.

Tāpat kā katru gadu, koncertā skanēs latviešu kamermūzika, un šogad tas būs īpašs ar to, ka programmā iekļauti skaņdarbi, kurus pasūtinājis Pētera Vaska fonds un kuras tapušas fonda koncertciklu ietvaros: Artura Maskata, Pētera Vaska, Viļņa Šmīdberga, Pētera Plakida, Rutas Paideres, Lauras Gustovskas un Ingmāra Zemzara kompozīcijas. Jāpiebilst, ka latviešu kamermūzikas vokālajiem šedevriem izmantota latviešu izcilo dzejnieku Imanta Ziedoņa, Knuta Skujenieka, Aspazijas, Friča Bārdas, Ojāra Vācieša un Valdas Moras teksti.

„Šogad ir unikāla iespēja uz koncertu doties ikvienam, kurš pieteiksies un savu apmeklējumu apstiprinās līdz 23.decembrim, rakstot uz e-pastu [email protected]. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, koncertu varēs noklausīties ierobežots skaits cilvēku,” uzsver Vaska fonda koordinatore Regīna Deičmane.

Ieeja koncertā – par ziedojumiem!

Koncertā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti jaundarbu pasūtinājumiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12817383sec.