«Tavex» atver jaunu filiāli «Rīga Plaza»

8. martā vēra durvis sestā Tavex klientu apkalpošanas filiāle modes un izklaides centrā “Rīga Plaza. Filiāles izveidē tika investēti vairāk kā 100 000 €.

“Mums ir patiess prieks spert šo attīstības soli, kas ļauj Rīgas iedzīvotājiem saņemt pakalpojumus vēl ātrāk un ērtāk. Filiālē  ir pieejams pilns Tavex pakalpojumu klāsts: valūtas maiņa, ceļojumu valūtu pārdošana, naudas pārvedumi uz ārvalstīm, ceļojumu apdrošināšanas un mobilo sakaru (travelsim) risinājumi. Tirdzniecības centra apmeklētājiem ir iespēja arī investēt zelta monētās un stieņos, kā arī pārdot dārgmetālus,” informē Tavex valdes loceklis Andris Arhipenko.

“Filiāle atrodas tieši pie ieejas ar nosaukumu “Londona”, kas ir diezgan simboliski. Kā zināms, Londona ir viens no pasaules finanšu pakalpojumu centriem un absolūtais līderis dārgmetālu tirdzniecības jomā. Līdzīgu raksturojumu var attiecināt arī uz Tavex darbību Latvijā. Strādājot Latvijā jau 16 gadus, Tavex sevi ir pierādījis kā stabilu uzņēmumu ar izcilu reputāciju un augstāko klientu apkalpošanas līmeni finanšu sektorā,” piebilst A. Arhipenko.

“2017.  gadā esam vērojuši augstu pieprasījumu pēc ceļojumu valūtām, kas liecina par to, ka mūsu tautieši arvien vairāk ceļo. Pieprasījums pēc valūtām ir audzis 34 valūtu gadījumā, lielākais apmainītās valūtas apjoma kāpums bija Taizemes batam, Indonēzijas rūpijai, Malaizijas ringitam, Dienvidkorejas vonam, Īslandes kronai, Kazahstānas tengei, Gruzijas laram. Iepriekšējos gados Turcijas un Ēģiptes valūtas pieprasījums piedzīvoja strauju kritumu, toties šobrīd Ēģiptes mārciņas konvertāciju apjoms ir trīskāršojies, bet Turcijas liras – palielinājies par 45%. Nozīmīgs pieprasījuma kritums bija vērojams Meksikas peso un Brazīlijas reālam, kas var būt saistīts ar šo galamērķu mazāku pievilcību,” komentē tirgus situāciju Tavex pārstāvis.

Pēc provizoriskiem datiem Tavex apgrozījums 2017. gadā bija 14.9 milj. eiro. Tavex ir finanšu grupas Tavex Group meitas uzņēmums Latvijā. Tavex Group darbojas 9 ES valstīs – Latvijā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānija, Bulgārijā – un 2017. gadā uzsāka darbību Rumānijā. Tuvākajā nākotnē tiek plānota darbības uzsākšana arī Lielbritānijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35043788sec.