Rīgā atklāj unikālu izstādi ar 60 interaktīviem objektiem

No piektdienas, 2019. gada 25. janvāra iepirkšanās centrā "ELKOR Plaza" Rīgā būs pieejama starptautiska, mūsdienīga interaktīva izstāde visai ģimenei - "Dzīvās sistēmas". Izstāde būs atvērta katru dienu, piedāvājot interaktīvas tehnoloģijas, eksponātus, kur gan bērni, gan pieaugušie varēs izmēģināt dažādus dzīvus organismus, paši darbojoties un pārbaudot savus spēkus, kā arī iegūstot noderīgas zināšanas. Izstāde "Dzīvās sistēmas" būs vieta, kur patīkamo apvienot ar lietderīgo. Izstāde apmeklētājiem būs pieejama līdz 2019. gada vasarai.

Izstāde "Dzīvās sistēmas" piedāvās apmeklētājiem interaktīvas aktivitātes, kur varēs ne tikai apskatīt eksponātus par to, kā darbojas dažādi dzīvi organismi, bet varēs arī izpausties – kliegt, lēkāt, braukt ar velosipēdu, noturēt līdzsvaru un pat būs izmēģināt bruņurupuča bruņas. Vēl izstādes apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, vai eksistē nāriņa, zombiji un vampīri.

Izstādes ideja ir izglītot ikvienu interesentu par to, kā darbojas dzīvi organismi ar interaktīvu aktivitāšu palīdzību, jo mūsdienās jaunākajai paaudzei ir būtiski, lai ir iespēja visu izmēģināt, pieskarties, iejusties kādā tēlā. Izstāde "Dzīvā sistēmas" ir unikāls zinātnes un mūsdienu tehnoloģiju savienojums, kas būs aizraujošs piedzīvojums gan maziem, gan lieliem apmeklētājiem.

Daži no 60 eksponātiem, kas sagaida izstādes "Dzīvās sistēmas" apmeklētājus - "Cik Tevī ir ūdens?", "Lāzera augstuma mērītājs", "Skelets uz velosipēda", "Klausāmies ar zobiem", "Dzīvnieku temperatūra", "Kliegšanas vieta", "Garšas zona", "Ģēnija smadzenes" u.c.

"Visus bērnus interesē, no kā sastāv dzīvie organismi, kā mēs esam veidoti, kas visos ir iekšā. Protams, informāciju par šo iespējams atrast mācību grāmatās, bet mēs tomēr dzīvojam 21. gadsimtā, kad būtiskas ir modernās tehnoloģijas, iespēja redzēt daudz vairāk nekā attēlu. Tādēļ mēs izstādē "Dzīvās sistēmas" piedāvāsim daudz aizraujošāku piedzīvojumu dzīvo organismu iepazīšanā, ļaujot to visu darīt interaktīvi, pašiem darbojoties, caur spēlēm, atrakcijām un pašu pieredzi. Šāda dzīvo organismu iepazīšana būs interesanta un atmiņā paliekoša, tajā pašā laikā iedodot jēgpilnas zināšanas par dzīvību mums visapkārt," stāsta izstādes organizatore Inga Kadeka.

Izstāde būs atvērta katru dienu – darba dienās no plkst. 14.00 līdz 20.00, bet brīvdienās no 11.00 līdz 21.00. To varēs apmeklēt gan individuāli, gan iegādāties grupu biļetes.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un interneta vietnē. Tikai no 14. līdz 24. janvārim tās pieejamas par īpašu cenu. Līdz ar izstādes atklāšanu biļete būs iespējams iegādāties arī uz vietas izstādes kasēs.  

Izstādes "Dzīvās sistēmas" organizatori ir īpaši padomājuši par skolu grupām, dodot iespēju pedagogiem vadīt interaktīvas stundas skolēniem par dzīvajiem organismiem, tādēļ skolēnu grupām tiks piedāvātas ekskursijas par dažādām tēmām atbilstoši dažādām vecuma grupām. Skolēnu grupām, ja ekskursijas pieteiks iepriekš, būs iespēja izstādi apmeklēt jau no plkst. 10.00.

Vairāk informācijas tīmekļa vietnē www.futurelive.lv.

Izstādi "Dzīvās sistēmas" organizē aģentūra "Welldone Production". Tā norisināsies īpašā interaktīvo izstāžu telpā "Future Live", kas pašlaik izvietota iepirkšanās centrā "ELKOR Plaza", Rīgā. "Future Live" ir jau labi zināma izklaides telpa ģimenēm, kur pavadīt laiku ģimenēm ar bērniem, kas savu nosaukumu ieguvusi 2017. gada izskaņā. Pirms tam vairāku gadu laikā šajā vietā rīkotas mūsdienīgas, interaktīvas, iesaistošas izstādes dažādu vecumu apmeklētājiem – "Robotu balle", "Future Live!".

Piemēram, izstādi "Future Live!", kas gadu bija pieejama šajā izklaides vietā, un ir pieejama arī Lietuvā un Baltkrievijā, 2018. gadā apmeklējuši vairāk nekā 200 000 dažāda vecuma cilvēku.

Izklaides izstāžu telpā "Future Live"  pieejamas arī modernas telpas dzimšanas dienu un citu ballīšu atzīmēšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53275108sec.