Rīgas zoodārzā norit aizraujošs Tropu mēnesis (video)

Līdz 2019. gada 28. februārim jau septiņpadsmito gadu Rīgas zoodārzā notiek Tropu mēneša aktivitātes. Šoreiz visa uzmanība veltīta olām un mazuļu attīstībai dažādās dzīvnieku grupās.

Galvenā darbošanās notiek sestdienās un svētdienās, kad no plkst. 12.00 līdz 15.00 Tropu māja pārvēršas par izzinoši pētniecisku staciju.

Savukārt darba dienās uz nodarbībām tiek aicinātas skolēnu grupas. Nodarbībām jāpiesakās iepriekš pa tālr. 67518669 vai rakstot e-pasta vēstuli uz adresi [email protected].

Kas bija pirmais – vista vai ola?

Šis mūžsenais jautājums ir virmojis daudzos prātos. Grūti teikt, vai mums izdosies atrisināt šo problēmu (idejas ir…), taču kopīgi ar apmeklētājiem sestdienās un svētdienās pētīsim, kādi dzīvnieki vairojas ar olām, kāda ir olu uzbūve, cik daudzveidīgas tās ir, vai visas olas ir vienādas, kā norit mazuļu attīstība, cik daudz briesmu mazulim jāpārvar līdz tas izaug liels? Uzdevumos, spēlēs, praktiskos vērojumos un sarunās centīsimies rast atbildes uz šiem un vēl citiem neskaitāmiem jautājumiem. Tātad, tiekamies Tropu mājā februāra sestdienās un svētdienās no plkst. 12.00-15.00!

Tropu mēnesis šogad siltāks ar uzziņu dienesta 1188 atbalstu

Izdrukājot vai uzrādot viedtālrunī īpašo uzziņu dienesta 1188 bezmaksas kuponu, Tropu mēneša apmeklējums būs ļoti izdevīgs. Ar kuponu ieejas biļetes cena pieaugušajam, bērnam un pensionāram maksās daudz lētāk. Tāpat ar kuponu par izdevīgu cenu apmeklētāji var novietot automašīnu zooloģiskā dārza autostāvvietā. Plašāk par īpašajiem februāra kuponiem sadarbībā ar 1188 lasiet šeit!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43777299sec.