Uzzini visu par jaunajām studiju programmām izstādē «Skola 2019»

Jau nākamnedēļ, no 2019. gada 1. līdz 3. martam, izstādē "Skola 2019" Ķīpsalā jaunieši varēs konsultēties par pašām jaunākajām Latvijas mācību iestāžu studiju programmām. Kādas tās būs? Uzzini jau tagad!

Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) pavisam piedāvā vairāk nekā 60 studiju programmas medicīnas, veselības aprūpes un sociālo zinātņu jomā. Starp tām ir arī jaunā profesionālā bakalaura studiju programma "Veselības psiholoģija", un to no nākamā 2019./2020. mācību gada varēs apgūt RSU Liepājas filiālē, kā arī jaunā starpdisciplinārā maģistra studiju programma "Veselības komunikācija". Tiesa, šī programma jau tiek piedāvāta kopš šī gada ziemas uzņemšanas.

Ja tava kaislība ir sports, tad izstādē "Skola 2019" neaizmirsti iegriezties biznesa augstskolas "Turība" stendā un uzzināt visu par jauno akadēmisko bakalaura studiju programmu "Sporta komunikācija"!  Šī programma piedāvā apgūt visu, lai varētu kļūt par sportistu aģentu, komandas menedžeri, sporta žurnālistu vai analītiķi, lielu sacensību rīkotāju vai producentu. Pārvērt aizraušanos par savu karjeru!

Vēl jaunajā studiju gadā "Turība" piedāvā akadēmisko maģistra studiju programmu "Komunikācija digitālajā vidē", kas izstrādāta, balstoties uz darba tirgus tendencēm, un arī jaunu akadēmisku bakalaura studiju programmu "Biznesa komunikācija", kas palīdzēs tev būt konkurētspējīgam, gūt panākumus un atrast kopīgu valodu ar sadarbības partneriem, klientiem un investoriem. Savukārt jaunā bakalaura studiju programma "Datorsistēmas" piedāvā apgūt programmatūru izstrādi, kodēšanu un IT algoritmus. Šajā programmā praktiskās nodarbības ir paredzētas divreiz vairāk nekā teorētiskās lekcijas.

Roboti un mākslīgais intelekts aizvien vairāk ienāk mūsu ikdienā – pārmaiņas ir neizbēgamas. Vai tevi saista robotika? Tad, iespējams, tieši tu būsi nākamais Transporta un sakaru institūta (TSI) students jaunajā bakalaura studiju programmā "Robotika"! Studējot šajā programmā, tev būs iespēja izvēlēties sev interesējošu specializāciju: industriālo vai autonomo robotiku. Šī ir unikāla studiju programma ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas mērogā! Starp citu, aplūko robotus arī izstādē!

Savukārt Banku augstskola piedāvā Latvijā un Baltijā unikālu studiju programmu "Finanšu pārvaldības informācijas sistēmas", kura tiek īstenota kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti. Studiju programma sagatavos starpdisciplinārus speciālistus IT un finanšu jomā – nākotnes FinTech nozares profesionāļus! Tādēļ, ja tas tevi interesē – neaizmirsti izstādē "SKOLA 2019" paciemoties Banku augstskolas stendā!

Jaunajā studiju gadā izmaiņas plānotas arī Ventspils Augstskolā:  maģistra studiju programma "Juridisko tekstu tulkošana" turpmāk būs "Lietišķo tekstu tulkošana". Izmaiņu pamatā ir darba tirgus pārstāvju, absolventu, esošo studentu un programmas mācībspēku viedoklis, kā arī nepieciešamība izpildīt Eiropas Komisijas sadarbības tīkla "Eiropas maģistrs tulkošanā" (European Master’s in Translation. EMT) kvalitātes kritērijus mainīgajos tulkošanas nozares apstākļos.

Ar jaunu maģistra programmu "Tehnoloģiju tiesības" iepazīstinās arī Rīgas Juridiskā augstskola, nodrošinot inovatīvu un konkurētspējīgu maģistra grādu strauji augošajā specializācijas jomā. Programmā iegūtās zināšanas studentiem ļaus orientēties tiesību sistēmās, kas veidojas ap jaunajām tehnoloģijām, tādām kā datu aizsardzība, informāciju un tehnoloģiju līgumi, kiberaizsardzība un intelektuālā īpašuma tiesības.

Jaunumi gaidāmi ne tikai augstskolām, bet arī tehnikumiem! Piemēram, Rīgas Valsts tehnikums izstādē prezentēs vairākas jaunās profesijas, kurās ir plānota uzņemšana jau šī gada vasarā. Tostarp ir datorizētu kokapstrādes iekārtu operators,  poligrāfijas iekārtu tehniķis un atjaunojamās enerģētikas tehniķis. Savukārt Rīgas Valsts tehnikuma filiāle Limbažos aicina apgūt kokapstrādes iekārtu operatora profesiju!

Par šiem un vēl daudziem citiem jaunumiem uzzini izstādē "Skola 2019" Ķīpsalā! Vairāk par izstādi un dalībnieku jaunumiem: www.bt1.lv/skola

Norises vieta:

Starptautiskais izstāžu centrs, Ķīpsalas iela 8, Rīga

Darbalaiks:

1.–2. marts 10.00–18.00

3. marts 10.00–17.00

Lai iegādātos grupas biļetes, kasē ir jāiesniedz grupas saraksts uz mācību iestādes veidlapas. Grupu pavadošajam pedagogam izstādes "Skola 2019" apmeklējums ir bez maksas!

Vienlaikus ar izstādi "Skola 2019" Ķīpsalā notiks "Latvijas Grāmatu izstāde 2019", kas piedāvās  tikties ar iemīļotiem rakstniekiem, baudīt autoru lasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos un iepazīties ar izdevniecību jaunumiem. Izstādi var apmeklēt bez maksas ar  "Skolas 2019" ieejas biļeti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73832607sec.