Rīgā notiks modes un tekstila izstāde «Baltic Fashion & Textile Riga»

Lai Baltijas reģiona tekstila un modes industrija saglabātu konkurētspēju mūsdienu globālajā un dinamiskajā tirgū, nozares profesionāļi – ražotāji un to pārstāvji, aģenti, izplatītāji, tirdzniecības organizāciju un nozares asociāciju pārstāvji, kā arī modes dizaineri – tiek aicināti 2019. gada 26.–28. aprīlī apmeklēt lielāko modes un tekstila izstādi Baltijā "Baltic Fashion & Textile RIGA 2019" Ķīpsalā.

Izstādes pirmajā dienā, 26. aprīlī, no plkst. 12.00 līdz 15.00 norisināsies seminārs "Mode un dizains: modes industrija un tendences". Tajā uzņēmējs, Miņu universitātes profesors un pētnieks Migels Anželu Karvaļu (Miguel Angelo Carvalho) no Portugāles stāstīs par produktivitāti apģērbu rūpniecībā. Tiks apspriests komandas veidošanas nozīmīgums, darbaspēka un materiālu izmaksu pārvaldība, produktivitātes un elastīguma palielināšana, kā arī ražošanas plānošana un komandas ātrās reaģēšanas filozofija. Lektors ir tekstila ražošanas inženieris, ieguvis maģistra grādu dizainā un mārketingā, kā arī inženierzinātņu doktora zinātnisko grādu tekstila tehnoloģijās.

Krāsu stratēģijas un radošus modes un apakšveļas iedvesmas avotus 2020. / 2021. gada rudens / ziemas sezonai atklās „Carlin Creative Trend Bureau" pārstāve Pavina Suvanlazī (Pavina Souvanlasy) no Francijas. Mūsdienās ir svarīgi ne vien zināt un spēt izskaidrot patērētāju vēlmes, bet arī spēt īstenot šīs tendences, izmantojot mārketinga, produktu dizaina, pētniecības un inovāciju sinerģiju Pavina ir ieguvusi maģistra grādu digitālajā mārketingā un komunikācijās Francijas Biznesa skolā. Viņai ir liela pieredze inovāciju jomā un modes industrijā, kā arī unikālas zināšanas uzņēmējdarbības attīstības jomā.

Dalība seminārā "Mode un dizains: modes industrija un tendences" ir bez maksas. Semināra darba valoda: angļu. Vietu skaits – ierobežots. Reģistrācija līdz 24. aprīlim!

Iepazīt tekstila industriju un biznesa kultūru Latvijā un Baltijā varēs Latvijas Tehnoloģiju centra organizētajā seminārā, kas notiks 26. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 12.00. Vieglās rūpniecības uzņēmumu asociācijas valdes priekšsēdētājs Guntis Strazds iepazīstinās ar tekstila industriju Latvijā, Lietuvas Inovāciju centra eksperts Rimants Serva (Rimantas Serva) – ar tekstila industriju Lietuvā, bet Zviedrijas Tirdzniecības un investīciju padomes konsultante Arta Munkena stāstīs par biznesa iespējām Latvijā. Ar labo pieredzi un savu veiksmes stāstu dalīsies "Artex Latvia" pārstāve Kristīne Rudzīte-Žogla. Dalība seminārā "Tekstila industrija un biznesa kultūra Latvijā un Baltijas valstīs" ir bez maksas. Semināra darba valoda: angļu. Reģistrācija līdz 23. aprīlim.

"Baltic Fashion & Textile Riga 2019" notiks arī kontaktbirža, kurā 26. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 17.00 nozares profesionāļiem būs iespēja veidot noderīgus, starptautiskus kontaktus. Šogad īpaši sadarboties vēlas uzņēmēji no Zviedrijas, kas meklē sadarbības partnerus Baltijā, Eiropā un citviet pasaulē.  Reģistrācija kontaktbiržai līdz 23. aprīlim.

Kā zināms, no 26. līdz 28. aprīlim "Baltic Fashion & Textile Riga 2019" Ķīpsalā savu produkciju prezentēs uzņēmumi no vismaz 11 valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Polijas, Krievijas, Itālijas, Apvienotās Karalistes, Bulgārijas u. c. Izstādē būs plaši pārstāvēti audumu ražotāji, pieejams daudzpusīgs šūšanas piederumu, mājas tekstila un interjera audumu klāsts, kā arī šūšanas iekārtas un ekipējums industriālajiem ražotājiem. Tāpat varēs iegādāties jau gatavu apģērbu sievietēm, vīriešiem un bērniem – no veļas un sporta apģērba līdz pat apaviem un aksesuāriem.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vienlaikus Ķīpsalā notiks plašākā bērnu preču un aktivitāšu izstāde "Bērnu pasaule 2019".

Izstādes darbalaiks:

26.–27. aprīlis 10.00–18.00

28. aprīlis 10.00–17.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17928004sec.