Rigā norisinās pikantais festivāls «Erots 2020»

Divu draisku un kaislīgu nakšu garumā - 2020. gada 21. un 22. februārī – Ķīpsalas hallē notiks gada pikantākais piedzīvojums pieaugušajiem – festivāls "Erots 2020", kurā varēs baudīt vēl nebijušus šovus, karstu ballīti un iegūt neaizmirstamas emocijas. Sajūti, izzini, baudi un piedalies!

Pārģērbies, iejūties citā lomā un uzkurini fantāzijas!

Pavedinoša medmāsiņa? Skarbais policists? Valdzinoša dāma maskā? Supervaronis no filmas? Vai varbūt esi pietiekami drosmīgs, lai iejustos pretējā dzimuma lomā? Ja vēlies justies un izskatīties savādāk nekā ikdienā, tad šī ir īstā reize, kad droši vari ļaut vaļu fantāzijai un nākt uz festivālu "Erots 2020" pārģērbies. Oriģinālāko, izaicinošāko un atklātāko tērpu īpašnieki saņems īpašas pārsteiguma balviņas!

Sajūti tveici un adrenalīnu!

Uguns un pirotehnikas performanču grupas "The Fuel Girls" atlētiskās dejotājas, kas guvušas pasaules atzinību, adrenalīna pilnas spēles apvieno ar pārdomātu un iespaidīgu horeogrāfiju. Arī "Erots 2020" apmeklētāji varēs sajust bezkaunīgo priekšnesumu, kurā sajauksies jutekliskas uguns prasmes ar sprādzienbīstamiem efektiem, radot krāšņu šovu Ķīpsalā.

Izzini plašos seksualitātes un baudas labirintus!

Festivāla apmeklētāji "SexyStyle Academy" zonā varēs gūt jaunas zināšanas un iespaidus, kas palīdzēs izprast savu jutekliskumu un smelties iedvesmu jauniem, baudpilniem piedzīvojumiem. Iepazīsti intīmo kosmētiku sajūtu bagātināšanai, sieviešu, vīriešu un pāru rotaļlietas intīmajai veselībai un baudai, kā arī elektrostimulācijas un relaksējošas ķermeņa masāžas ierīces.

Baudi asas izjūtas!

Apgūsti prasmes sajūtu gammas dažādošanai meistarklasēs un paraugdemonstrējumos. Latvijā zināmākais dominants un šibari meistars Flame Hel rādīs aizraujošās siešanas mākslas elementus. Bet vācieša Ari Denaro meistarklasē varēs apgūt pēršanas pamatus. Performances pārsteigs un vienaldzīgo nebūs!

Vēro gaisa triku un šova "Britain’s Got Talent" deju zvaigzni!

Nerātnā kārdinātāja Keri Gold  ir klēpja deju un striptīza čempione, bet plašāku sabiedrību pārsteidza ar savu neparasto priekšnesumu – fitnesu ar krēslu šovā "Britain’s Got Talent" žūriju. Ar saviem prātam neaptveramajiem šoviem erotiskajos un fetiša pasākumos viņa ir savaldzinājusi skatītājus visā pasaulē. Māksliniece Rīgā uzstāsies gan ar solo priekšnesumiem, gan duetos.

Piedalies un tiec pie pikantām balvām!

"Erots" nav tikai priekšnesumu un pavedinošu zvaigžņu vērošana. Ballītes vadītājs DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš festivāla apmeklētājus šovu starplaikos aicinās ļauties piedzīvojumiem un piedalīties aizraujošos konkursos ar vilinošām balvām.

Izpēti plašo seksa rotaļlietu piedāvājumu!

Festivāla izstādes zonā būs pieejamas dažnedažādas rotaļlietas un aksesuāri mīlas izpriecām, intīmās labsajūtas līdzekļi, masāžas eļļas, pieaugušo filmas un citas pavedinošas lietas pieaugušo izklaidēm, ko piedāvās Latvijas un ārzemju uzņēmumi.

Ballējies ar DJ Gustavito un Dj Get Dizzy!

"Šogad dejas būs vairāk un ilgāk! Bieži vien pēc "Erota" apmeklētāji devās turpināt ballīti kādā no Rīgas naktsklubiem. Šoreiz nekur nebūs jādodas! Mēs ar Dj Get Dizzy sarīkosim ballīti līdz pat trijiem naktī turpat Ķīpsalas hallē," sola pazīstamais latviešu izklaidētājs DJ Gustavito.

Iepriecini mīļoto, nopērc seksīgu apakšveļu!

Lai ikdiena būtu aizraujošāka, izvēlies īpašu erotisko veļu vai vakarā pārsteidz ar pavedinošu lomu spēļu tērpu. Starp seksīgo apģērbu tirgotājiem varēsi atrast arī Latvijas zīmolu "SHALY fashion", kas iepazīstinās ar ekskluzīviem mežģīņu veļas komplektiem, kvalitatīvām kokvilnas biksītēm sievietēm un unikāliem kokvilnas bokseršortiem vīriešiem.

Šī ir tikai daļa no priekšnesumu un aktivitāšu klāsta, ko varēs baudīt festivālā "Erots" 21. un 22. februārī. Perfekti vīriešu un sieviešu augumi striptīzšovos un priekšnesumos visām gaumēm, meistarklases, galvu reibinoša ballīte un nozares zinošāko pārstāvju konsultācijas. Festivāls ir piemērots gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai. Satiec valdzinošus skatuves māksliniekus un nofotografējies ar viņiem!

Ja vēlies būt pavisam tuvu māksliniekiem un gūt pavisam īpašu pieredzi, iegādājies VIP biļeti, kas nodrošinās vietu blakus galvenajai skatuvei.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā (bilesuserviss.lv), kā arī www.bezrindas.lv. Festivāla biļete derīga vienreizējai ieejai vienā no pasākuma dienām. VIP biļete derīga izvēlētajai pasākuma dienai, izvēlētajam cilvēku skaitam.

Erotikas festivālu "Erots" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta "Sexy Style", "One Touch", "SM-studio" un "Bellevue Park Hotel Riga". Informatīvie atbalstītāji – TVNET, Travelnews.lv, "Žirafe", Tauta.lv, "Draiskajiem", Radio NABA, Vipi.lv, slavenibas.lv, krusttevs.com un CityRiga.lv

"Erota 2020" norises laiki:

21. februāris 20.00–03.00

22. februāris 19.00–03.00

Plašāka informācija: www.erots.lv, facebook.com/ErotsLV/ un instagram.com/erots.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43044806sec.