Rīgas viesnīcas piedāvā nakstmītnes vairāk nekā 2000 cilvēku pašizolācijai

Rīgas domes Labklājības departaments apkopojis informāciju par vairākām viesnīcām un hosteļiem, kuri būtu gatavi uzņemt iedzīvotājus pašizolācijai. Kopumā šīs viesnīcas var nodrošināt aptuveni 2000 personu izmitināšanu pašizolācijas apstākļos, piedāvājot numurus ar dažādu vietu skaitu cenās no 20 līdz 74 eiro diennaktī.

Izveidotais saraksts ar viesnīcām un piedāvātajā numuru cenām ir pieejams Labklājības departamenta tīmekļa vietnē: www.ld.riga.lv. Tajā tiek piedāvāts uzturēties tādās viesnīcās kā "Rixwell Terrace Design Hotel", "Wellton Riverside SPA Hotel", "Riga Centre Hotel E2", "Bridge hotel", apartamentos "Bearsleys Apartments" un hostelī "V.E.L.G.". Nepieciešamības gadījumā ir iespēja atvērt vēl divas viesnīcas, kā arī aicināti pieteikties citu viesnīcu un hosteļu pārstāvji.

Pēc Labklājības departamenta brīfingā izteiktā aicinājuma viesnīcu īpašniekiem, pirmā departamentā pieteicās "Mogotel" viesnīcu ķēde, kas piedāvājumā uzsvēra, ka uzņems tikai tos, kuriem nav saslimšanas simptomu, norādot, ka viesiem būs stingri aizliegts pārvietoties viesnīcā bez aizsargmaskas un cimdiem. Administrācija ir arī lūgusi viesus uzturēties numurā un nepieciešamības gadījumā sazināties ar viesnīcas personālu, zvanot pa iekšējo tālruni. Brokastis viesiem tiks piegādātas "Take-away" iepakojumā, bez personiskā kontakta, un tās atstās ārpus numuriņa durvīm.

Iedzīvotājiem, kuri vēlas izmantot viesnīcu vai hosteļu pakalpojumus, pirms došanās uz turieni ir lūgums sazināties pa tālruni un pārrunāt naktsmītņu noteiktos piesardzības pasākumus ārkārtējās situācijas laikā. Par uzturēšanos naktsmītnēs iedzīvotājiem jāmaksā pašiem.

Labklājības departaments pateicas uzņēmumiem, kas ir gatavi sniegt atbalstu pašizolācijā esošām personām! Tāpat departaments arī aicina būt atbildīgiem gan pret sevi, gan apkārtējo cilvēku veselību un ievērot drošības pasākumus!

Rīdzinieki sev neskaidro informāciju par sociālo atbalstu galvaspilsētā var uzzināt, zvanot uz Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055, ārpus darba laika darbojas balss pastkastīte. Darba dienās darba laikā var zvanīt arī uz Rīgas Sociālā dienesta informatīvo tālruni 67105048.

Seko līdzi jaunumiem un aktualitātēm Labklājības departamenta sociālā tīkla "Facebook" profilā: www.facebook.com/labklajibasdepartaments un Labklājības departamenta tīmekļa vietnē: www.ld.riga.lv, kurā rīdzinieki sev neskaidro informāciju par sociālo atbalstu var uzzināt atsevišķi izveidotā sadaļā "Biežāk uzdotie jautājumi par sociālo atbalstu ārkārtējās situācijas laikā".

Tāpat rīdziniekiem ir iespēja uzdot jautājumus par pašvaldības iestāžu darbu, zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruni 80000800.

Lai iedzīvotāji varētu ērtāk rast atbildes uz jautājumiem saistībā ar Covid-19 infekcijas uzliesmojumu un tā radīto ietekmi dažādās jomās, Valsts kanceleja veido tīmekļvietni covid19.gov.lv. Šajā vietnē būs apkopota informācija no atbildīgo iestāžu mājaslapām, statistikas dati, kā arī biežāk uzdotie jautājumi un atbildes uz tiem.

Lai sniegtu atbildes uz dažādiem iedzīvotāju jautājumiem saistībā ar Covid-19 un tā dēļ izsludināto ārkārtējo situāciju valstī, Valsts kanceleja sadarbībā ar uzņēmumu "Tet" ir izveidojusi vienotu bezmaksas informatīvo diennakts tālruni 8345.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39630103sec.