Sākusies reģistrācija trešajam Sieviešu skrējienam

Ikdienas treniņiem krietni lielāku apetīti dod mērķis, uz ko tiekties, tāpēc, sniedzot papildus motivāciju skriešanai un aktīvam dzīvesveidam gada tumšākajā laikā, tiek atklāta reģistrācija dalībai Sieviešu skrējienā. Līdz pasākumam mazliet vairāk kā pusgads, kas ir pietiekami, lai teicami sagatavotos un 2015. gada 1. maijā Mežaparkā uzrādītu vislabākos rezultātus.

Sieviešu skrējienam reģistrēties iespējams jau tradicionālajās 7km skriešanas un iešanas disciplīnās. Tāpat arī pēc gada pārtraukuma starp sacensību disciplīnām atgriežas nūjošana. Jebkuru no disciplīnām varēs veikt ar vai bez laika kontroles. Izvēloties startēt ar laika kontroli, dalībniecei tiks izsniegts numurs ar laika kontroles čipu, kurš fiksēs finiša laiku un tas tiks iekļauts un publicēts rezultātu sarakstā. Taču tām, kas nevēlas, lai finiša laiks tiktu atspoguļots, organizatori piedāvā iespēju startēt bez laika kontroles.

Pasākuma programmu papildinās arī bērnu skrējieni, kuros aicināti piedalīties gan puiši, gan meitenes no 2 līdz 12 gadu vecumam. Tāpēc 1. maijs būs ne vien īsti svētki aktīvām sievietēm, bet arī ģimenes jaunākajiem sportotājiem.

Īpaši izdevīgi pieteikt dalību Sieviešu skrējienā ir līdz 30. novembrim, jo 12 eiro dalības maksā iekļauta gan dalība jebkurā no 7km disciplīnām, gan arī Nike oficiālais pasākuma T-krekls. To varētu dēvēt par laicīgi iegādātu Ziemassvētku dāvanu sev vai kādai, kurai sporta apavi novietoti tieši blakus ikdienas zābaku pāru rindai. Sākot ar 1.decembri šāda komplekta maksa būs 22 eiro.

Līdzīgi kā pirms iepriekšējiem Sieviešu Skrējieniem, arī šoreiz sacensībām varēs sagatavoties organizatoru piedāvātajos treniņos. Treniņu sezona tiks uzsākta februārī ar nodarbībām sporta klubos. Taču tiklīdz būs atbilstoši laikapstākļi, notiks arī āra treniņi Mežaparkā, kurus nodrošinās Nike Running Club. Aktuālajai informācijai par treniņu sākumu, laikiem un norises vietām varēs sekot pasākuma mājas lapā www.sieviesuskrejiens.lv .

Sieviešu skrējiens ik gadu apvienojis sievietes, kurām sportiskas aktivitātes ir ikdiena vai iecienīta brīvā laika aizraušanās. Izņēmums nebūs arī šoreiz un organizatori lēš, ka uz starta varētu iziet ap 6000 sieviešu. Īpaši piedalīties un izvēlēties iešanas disciplīnu tiek aicinātas tās sievietes, kuras vēl neskrien. Tas varētu būt lielisks sākums aktīvam un veselīgam dzīvesveidam, kas arī ir šī pasākuma mērķis.

Iepriekšējos gadus kā papildus motivators jebkurai sievietei būt aktīvai un piedalīties bija skrējiena vēstneses, kuras kopīgi ar dalībniecēm gatavojās skrējienam. 2014.gadā tās bija: aktrise Anta Aizupe, modes blogere Santa Bindemane – Mihelsone, sportistes Laura Ikauniece un Inese Nagle, dziedātājas Aija Andrejeva un Jolanta Strikaite, kulinārijas eksperte Signe Meirāne. Kuras būs 2015.gada vēstneses? Sekojiet informācijai pasākuma mājas lapā un facebook kontā.

Reģistrācija skrējienam: www.sieviesuskrejiens.lv .


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.92241311sec.