Izveidots jauns mūzikas instrumentu veikals «NartissLV»

Latvija kļuvusi par vienu veiksmīgu uzņēmumu bagātāka – paplašinot savu darbību, mūzikas instrumentu veikals ''NartissLV'' atvēris savu salonu Rīgas centrā, Čaka ielā 53!

Pirms sešiem gadiem, protestējot tā brīža situācijai mūzikas instrumentu tirgū, trombonists, soloatskaņotājs, Latvijas Nacionālās operas Simfoniskā orķestra mākslinieks un dažādu muzikālo projektu dalībnieks Vairis Nartišs izlēma izveidot savu mūzikas instrumentu veikalu. Toreiz Latvijas mūzikas instrumentu veikalus varēja raksturot ar vienu vārdu – DĀRGI, tāpēc Vairis Nartišs nolēma ko mainīt lietas labā, meklējot iespējas piedāvāt Latvijas mūziķiem kvalitatīvus instrumentus par saprātīgām un pasaules tirgū atbilstošām cenām. Sākotnēji instrumenti tika tirgoti internetā – veikala ''NartissLV'' filozofija bija minimizēt izmaksas, tā nodrošinot lētākas cenas. Arī tagad, atverot veikala salonu Rīgas centrā, Čaka ielā 53, tiek saglabāta zemāku cenu un minimāla uzcenojuma filosofija.

Mūzikas veikals ''NartissLV'' ir ''pro shop" ievirzes mūzikas instrumentu veikals, kurā akcents likts uz pūšaminstrumentiem, līdztekus klientiem nodrošinot augstas kvalitātes konsultācijas un kompetentu apkalpošanas servisu.

Veikalā “NartissLV” var iegādāties daudzu pasaulē vadošu zīmolu mūzikas instrumentus, bet nu jau četrus gadus izveidota arī mūzikas instrumentu un aksesuāru līnija "NARTISS Latvia" – ar “NARTISS” zīmolu visā pasaulē tiek piedāvāti pūšaminstrumenti un ekskluzīvas surdīnes. Zīmīgi, ka šajos gados par atsevišķu zīmola produktu iegādi ir interesējušies arī vadoši pasaules mūzikas instrumenti tirgotāji. Savukārt Vaira Nartiša izstrādātais nišas produkts - baroka trombons jeb sakbuts - divu gadu laikā pārdots daudzās valstīs vairāk nekā 100 eksemplāros. Tāpat "NARTISS Latvia" mūzikas instrumenti jau divus gadus tiek prezentēti lielākajā pasaules mūzikas instrumentu un aksesuāru izstādē pasaulē - Frankfurtes Mūzikas Mesē.

Par veikalu ''NartissLV''

Mūzikas veikala “NartissLV” filozofija un pastāvēšanas jēga ir strādāt, piedāvājot Jums vislabākos mūzikas instrumentus un to aksesuārus par vislabākajām cenām. Mums ir ļoti būtiski būt par mūziķiem visdraudzīgāko mūzikas veikalu, jo šī veikala tapšanas pamatā ir mūziķu pašu izteiktā vēlme pēc cenās un laika termiņos draudzīgāka veikala. Mūzikas veikala “NartissLV” biznesa pieejas pamatā ir jauna filosofija - maksimāli minimizēt visas izmaksas.

Mūzikas instrumentu veikals “NartissLV” pamazām paplašina savu Latvijā aplūkojamo preču sortimentu, sākot no pūšaminstrumentiem, sitaminstrumentiem un stīgu instrumentiem, beidzot ar digitālajām klavierēm.

Mūzikas instrumentu veikals ''NartissLV'' piegādā preces pa tiešo no rūpnīcām. Mēs sadarbojamies ar tādiem mūzikas instrumentu un aksesuāru ražotājiem, kā piemēram: NARTISS Latvia mūzikas instrumentu līnija, BUFFET CRAMPON (konsorcijā ietilpst šādi zīmoli - Buffet Crampon, Besson, A.Courtois), DENIS WICK, J.Michael Japanese technology, B&S, J.Scherzer, Hans Hoyer, MELTON, MIRAPHONE, Gebr. ALEXANDER Mainz, SCHAGERL, Gebrüder Mönnig, Oscar Adler & Co, Majestic Holland B.V., Vācijas vairumtirgotājs GEWA (piedāvā šādus zīmolus - Roy Benson, O.M.Mönnich, TENSON, BSX u.c.), Thomastik, Pirastro un citiem.

Par Vairi Nartišu

Trombonists. Izsmalcināts mākslas un stila gardēdis. Īstais cilvēks savā īstajā vietā un laikā, kurš par savu profesiju deg gan sapņos, gan nomodā. Apliecinot sevi kā vienu no radošākajiem un artistiskākajiem Latvijas pūšaminstrumentālistiem, Vairis dibinājis vairākus krāšņus pūšaminstrumentu projektus: amizanto "Shady Brass Q'', ''Riga Brass'', grupu ''CHARM'' un mīlīgas nostalģijas apdvesto ''Zaļumballes orķestri'', kā arī jaunu un zvaigžņotu muzikālo projektu ''Showbrass''.

Savas sirdslietas – trombona – smalkumos Vairis turpina urķēties, neapstādamies pie sasniegtā, radoši azartiskos meklējumos nerimstot uzzināt, kas lācītim (lasīt – pūšaminstrumentiem) vēderā. Šobrīd ar sev tipisko azartu viņš mūrē pamatus veiksmīgai solokarjerai, priekšnesumos izmantojot ne tikai visdažādākos trombona paveidus, bet arī multiefektu procesorus, cilpu mašīnas un trāpīgus vizuālos efektus. Rezultāts? Akadēmiskās mūzikas žanrisko robežu paplašināšana ar monoizrādēm, instrumentālām performancēm un multišoviem, kas Vairi ļauj iepazīt ne tikai kā trombona spēles virtuozu, bet arī kā atraktīvu ideju ģeneratoru un asprātīgu scenāriju autoru.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86165309sec.