Rīgā norisināsies Šerloka Holmsa flešmobs Ginesa rekorda sasniegšanai

Simts Holmsi vienā laukumā: svētkos ''Šerloka Holmsa dzimšanas diena'' norisināsies flešmobs Ginesa rekordu grāmatai 4.janvārī par godu Šerloka Holmsa Dzimšanas dienas svinībām norisināsies neparasts flešmobs. Dižā detektīva pielūdzēji, pulcējušies Līvu laukumā, vienlaikus pielaikos pašu spilgtāko Šerloka Holmsa kinotēlu – Vasilija Ļivanova un Benedikta Kamberbača maskas. Šāds Holmsu daudzums kļūs par unikālu, Ginesa rekordu grāmatas cienīgu notikumu.

Vasilijs Ļivanovs, labākais Holmss pat pēc karalienes Elizabetes II atzinuma, jau gandrīz pusgadsimtu nezaudē līderpozīcijas dižā detektīva tēla visveiksmīgāko ekranizāciju reitingā. Britu aktieris Benedikts Kamberbačs šajā sacensībā stingri noturas otrajā pozīcijā. Viņa Holmss ir vēss, elegants un ļoti pievilcīgs. Abus šos aktierus daudz kas tuvina. Abi ir dzimuši vienā dienā – 19.jūlijā, ieguvuši labu izglītību, nospēlējuši daudz spilgtu kinolomu, no kurām labākā ir mistera Šerloka Holmsa loma. Mēs neķersimies pie salīdzināšanas. Bet Ļivanova un Kamberbača pielūdzējiem 4.janvārī ir iespēja paust savas simpātijas. Atnāciet un izvēlieties jums tuvāko tēlu.

Flešmobs ''101 Šerloks Holmss'' norisināsies Vecrīgā, Līvu laukumā, 4.janvārī ap plkst.15.00. Maskas varēs iegādāties turpat laukumā, pie svētku galvenās skatuves.

Šajā dienā svētki tradicionāli sāksies plkst. 13.00 pie Mākslas akadēmijas. Te pulcēsies paši uzticamākie Holmsa un citu Konana Doila darbu personāži, lai piedalītos teatralizētā gājienā. Labākie Holmsa un citu spilgtu personāžu tēli pretendēs uz vērtīgām balvām. Gājiens ies caur visu pilsētu uz Līvu laukumu Vecrīgā, kur notiks dalībnieku apbalvošana, angļu suņu šķirņu parāde, koncerts un daudz interesantu akciju bērniem un pieaugušajiem. Līvu laukuma Ziemassvētku tirdziņš kļūs par mājīgu un viesmīlīgu vietu visiem svētku dalībniekiem un  viesiem. No plkst. 12.00 bērniem Lielās Ģildes telpās sāks darboties Holmsu akadēmija.

Svētku detalizēta programma holmes.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50270486sec.