Interesantas idejas skolēnu rudens brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Tuvojoties skolēnu rudens brīvlaikam oktobrī, Jūrmalas tūrisma informācijas centrs apkopojis interesantākās brīvā laika pavadīšanas iespējas kūrortpilsētā ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.

Meklē ezīti Dzintaru koncertzālē

24. oktobrī plkst. 11.00 Dzintaru koncertzālē koncerts pirmskolas vecuma bērniem “Ezītis miglā”. Brīnišķīgo stāstu par miglā apmaldījušos ezīti, kas iet apciemot savu draugu Lācēnu, piepildīs Sergeja Rahmaņinova, Sergeja Prokofjeva, Dmitrija Šostakoviča un citu pazīstamu komponistu mūzika, izspēlēs aktrise Laila Kirmuška, Edgars Lipors un citi. Biļešu iegāde www.bilesuparadize.lv.

Mācies burvju trikus

27. oktobrī plkst. 18.00 Jūrmalas Kultūras centrā viesosies Rīgas cirks ar izrādi “Krāsaino sapņu šovs”. Programmā būs gaisa vingrotāji, akrobāti, burvju triku meistari, kā arī Latvijas mākslinieku klaunu duets “Red & Blue”, kas demonstrēs nepārspētas ekvilibristikas un burvju mākslas prasmes. Biļešu iegāde www.bilesuparadize.lv.

Sporto, dejo un veido mākslas darbus

24. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 16.00 starptautiskajā wellness centrā “Balans” notiks dažādi izklaidējoši pasākumi ģimenēm. Radošajās darbnīcās būs iespēja no dažādiem materiāliem radīt mākslas darbus.

25. oktobrī no plkst. 13.00 līdz 17.00 būs iespēja piedalīties sporta stafetēs un ķīniešu cīņas mākslas ušu nodarbībā, savukārt 28. oktobrī no plkst. 13.00 līdz 16.00 notiks Helovīna kostīmu parāde, pasākums turpināsies ar disko ballīti. Maksa par vienu pasākumu – 20 eiro. Vairāk informācijas pa tālr. 20370413.

Uzcel smilšu pili

Jūrmalas pilsētas muzeja izstādē “Bērns kūrortā” var iepazīties ar bērnu izklaidēm un vaļaspriekiem kūrortā laika posmā no 19. gadsimta beigām līdz mūsdienām. Izstādē var ne tikai aplūkot dažādas spēles, rotaļlietas, apģērbu un pludmales piederumus, bet arī, iejūtoties pludmales atmosfērā, būvēt smilšu pilis. 24. oktobrī plkst. 15.00 muzejā notiks bezmaksas smilšu spēļu nodarbības bērniem un “Pasaku darbnīca”. Iepriekš pieteikties pa tālr. 29331883. Muzejs apmeklētājiem atvērts no trešdienas līdz svētdienai no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ieeja bez maksas.

Atrodi Aspazijas kaķi!

Interaktīva ekspozīcija “Aspazija atgriežas Dubultos” Aspazijas mājā sastāv no desmit elementiem, kuru starpā ir trīs virtuāli tēli hologrammas veidā - Aspazija un divi kaķi, kuri veikli paslēpušies. Ar jaunākās paaudzes spēļu ierīcēm ir iedzīvināts arī Aspazijas mājas viesistabas galds, kur apmeklētajiem pieejamas sešas interaktīvas ar dzejnieces dzīvi un daiļradi saistītas spēles. Muzejs atvērts no otrdienas līdz sestdienai no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ieeja bez maksas.

Iemācies sasiet kādu no 49 jūrnieku mezgliem

Jūrmalas brīvdabas muzejā ir bagātīgākā virvju vīšanas rīku un materiālu kolekciju Latvijā. Kolekcijā ir 49 jūrnieku mezgli, dažādu striķu, auklu, sviedlīņu un fenderu paraugi, virvju vijamie rati, salaidēji un tītavas. Skolēni muzejā var apskatīt arī enkuru un zvejas laivu kolekciju, kā arī iepazīties ar senā zvejnieka sētu ar tai raksturīgām ēkām – dzīvojamo māju, klēti ar ratnīcu, tīklu būdu, zivju kūri, pirti un citām interesantām ēkām. Muzejs atvērts no otrdienas līdz svētdienai no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ieeja bez maksas.

Saskaiti purva ezerus un vingro svaigā gaisā

Pastaigu cienītāji Jūrmalā var doties pa Ķemeru nacionālā parka takām vai uz Ragakāpas dabas parku. Ķemeru nacionālā parka Lielā Ķemeru tīreļa taka oktobrī ir īpaši skaista, jo rudens purvu iekrāso košās krāsās. Īpaši skaista ir ainava, kas redzama no purvā izvietotā skatu torņa. Melnalkšņu dumbrāja taka ļaus bērniem iepazīt mitro mežu – pētot meža augus, to krāsas, apkārtnes smaržas un skaņas, kā arī meklējot atšķirības starp dzīviem un kritušiem kokiem. Ragakāpas dabas parka takas vijas cauri kāpu zonai, atklājot skujkoku mežiem raksturīgākās īpašības. Aktīvākajiem patiks Veselības taka pilsētas kāpās Kauguros. Veselības takas garums ir divi kilometri. Ik pēc noteikta attāluma izvietots vingrojumu apraksts, lai pastaigu papildinātu ar vienkāršām, bet noderīgām sportiskām aktivitātēm.

Izaicini draugus uz veiklības sacensībām!

Vēl tikai oktobrī aktīvas atpūtas cienītājiem pieejams Dzintaru mežaparkā izveidotais piedzīvojumu parks “Jūrmalas tarzāns” ar piecām šķēršļu trasēm, kas paredzētas aktīvai atpūtai gan pieaugušajiem, gan bērniem. Piedzīvojumu parks “Jūrmalas tarzāns” atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. Biļešu cenas www.tarzans.lv/jurmala.

Dzintaru mežaparkā izvietoti arī vairāki rotaļu un sporta laukumi, brīvdabas trenažieri, skrituļslidošanas trase, kā arī skatu tornis 33,5 metru augstumā. Dzintaru mežaparks atvērts katru dienu no plkst. 9.00 līdz 22.00. Ieeja bez maksas.

Uzvari viļņus ūdens atrakciju parkā “Līvu akvaparks”

Ūdens atrakcijas un vasaru var izbaudīt “Līvu akvaparkā”. Trijos stāvos izvietotas vairāk nekā 20 dažādas slīdnes, dažādu dziļumu un lielumu baseini, kā arī spa komplekss ar pirtīm, auksto baseinu, sāls istabu, burbuļvannām un gaisa un zemūdens masāžas iekārtām. “Līvu akvaparks” atvērts no trešdienas līdz piektdienai no plkst. 12.00 līdz 22.00, sestdien no plkst. 11.00 līdz 22.00, svētdien no plkst. 11.00 līdz 21.00. Biļešu cenas www.akvaparks.lv.

Pavadi Jūrmalā visu nedēļu!

Nesteidzīgai atpūtai vairāku dienu garumā Jūrmalas viesnīcas ir sagatavojušas īpaši brīvlaika nedēļai paredzētus nakšņošanas piedāvājumus. Kūrortviesnīca “Baltic Beach Hotel” piedāvā īpašu cenu izmitināšanai komfortablā ģimenes numurā ar brokastīm, bērnu istabas un kompleksa “Sport BalticBeach” apmeklējumu. Kompleksā pieejams peldbaseinu ar siltu jūras ūdeni un kaskādēm, sauna un trenažieru zāle. Piedāvājums izmaksās 133 eiro diennaktī un paredzēts diviem pieaugušajiem un diviem bērniem. Viesnīca “Daina” piedāvā diviem pieaugušajiem un vienam bērnam īpašo piedāvājumu ar nakšņošanu ģimenes numurā, brokastīm un vakariņām, kā arī bezmaksas bērnu istabas apmeklējumu un 10% atlaidi spa procedūrām. Vēlā izbraukšana līdz plkst. 17.00. Šis piedāvājums izmaksās 69 eiro diennaktī. Viesnīca “SemaraH Hotel Lielupe” ģimenes aicina pavadīt nakti viesnīcā ar neierobežotu bērnu kluba un wellness centra apmeklējumu par 86 eiro diennaktī. Wellness centrā pieejams 25 metru liels baseins, pirtis, džakuzi un trenažieru zāle. Viesnīca “Good Stay Hotel Eiropa” sagatavojusi piedāvājumu piecām dienām, kas ģimenei izmaksās 320 eiro, iekļaujot nakšņošanu un trīs ēdienreizes. Vēlā izbraukšana līdz plkst. 15.00. Kūrortviesnīcas “Hotel Jūrmala SPA” un “Kurshi Hotel & SPA” savos nakšņošanas un atpūtas piedāvājumos ir iekļāvušas četru stundu apmeklējumu “Līvu akvaparkā”.

Jūrmalas pilsētā pieejamie īpašie piedāvājumi apskatāmi Jūrmalas tūrisma vietnē www.visitjurmala.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Park Hotel Latgola
,


Estravel Latvia
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30518985sec.