Atklāta Jūrmalas pilsētā lielākā konferenču zāle – «Jūrmala Hall»

"SemaraH Hotel Lielupe Spa & Conferences" 26. maijā svinīgi atklāja pasākumu telpu "Jūrmala Hall". Šī jaunatklātā konferenču zāle ir ievērojama, pirmkārt, ar to, ka Jūrmalas pilsētā tā ir pati lielākā, jo spēj uzņemt līdz pat 600 personām!

Un ne tikai tās izmēru ziņā "Jūrmala Hall" ir ievērojama. Tā ir vizuāli ļoti gaumīgi iekārtota – augstos griestus klāj balti apļveida elementi, kas atmosfēru telpā padara svinīgu un pacilātu. Telpa ir aprīkota ar tehniski profesionālām audio vizuālajām sistēmām, apgaismojumu un skatuves aprīkojumu, par ko arī svinīgajā pasākumu telpas atklāšanā pavēstīja viesnīcas vadītājs Juris Baumerts. Turklāt šīs telpas sniegtās iespējas tika arī nodemonstrētas.

Pēc īsiem viesnīcas vadītāja ievadvārdiem, "Jūrmala Hall" ieslīga pustumsā, ko pamazām izkliedēja gaismas elementi un papildināja audio efekti. Pasākuma laikā varēja manīt, ka viesus šī iespēju nodemonstrēšana sajūsmināja un izklaidēja.

Pateicoties dažādiem tehnoloģiju risinājumiem, jaunā pasākumu telpa var tikt pielāgota dažādām klientu vēlmēm. Piemēram, tur var rīkot banketus, kopā pulcinot 300 personas, kabarē – kopā piedāvājot vietas 240 personām, kā arī ir iespējams pulcēt ap 600 personas teātra uzvedumā.

Viesnīca "SemaraH Hotel Lielupe Spa & Conferences" joprojām saviem klientiem piedāvā arī citas atpūtas un izklaides iespējas. Piemēram, nakšņošanu divām personām "Standart" numurā uz vienu nakti izmaksās 77 eiro. Piedāvājumā iekļauts plašs bufetes brokastu galds, neierobežots Wellness centra apmeklējums un citas iespējas, ko nu jau papildina arī Jūrmalas pilsētā lielākās konferenču zāles izīrēšana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47582603sec.