Jūrmalā Jauno gadu sagaidīs Lasvegasas vēsmās

31.decembrī pieczvaigžņu viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA (Jūras iela 23/25, Majori) norisināsies krāšņas Jaunā gada sagaidīšanas svinības – ONE NIGHT IN VEGAS. Deju grīdas spožās ugunis, elpu aizraujošas dekorācijas, azarts, adrenalīns un pārgalvīgs prieks – pasākuma viesi Gadumijas nakti vadīs pasaules izklaides mekas Lasvegasas atmosfērā.

Jaunā gada svinību programmā: profesionālu akrobātu šovs, mūziķu un iluzionista uzstāšanās, Elvisa Preslija šovprogramma, dāvanas un loterija ar vērtīgām balvām no Baltic Beach Hotel & SPA. Asu izjūtu cienītājiem un ikvienam, kurš vēlas izmēģināt veiksmi un sajust uzvaras garšu – blekdžeks un pokers ar profesionālu krupjē dalību. Pusnaktī Jūrmalas debesis iemirdzēsies miljoniem Jaunā gada salūta ugunīs. Viesu priekam sarūpēts vēl viens pārsteigums – momentfoto kabīnīte EventPhotobox, kur savā īpašumā varēs iegūt neierobežotu skaitu fotogrāfiju no tematiskā pasākuma pilnīgi bez maksas. Iepriekš iespējams pieteikt video pakalpojumus šovprogrammas laikā.

Svētku ēdienkartē būs pārstāvēts plašs klāsts izmeklētu uzkodu, silto ēdienu, desertu, kas neliks vilties pat vislielākajiem gardēžiem. Vienaldzīgus neatstās arī radošā pieeja ēdienu nosaukumu izvēlē: “Lielā likme” – pīles pastēte ar baltmaizes grauzdiņiem un dzērveņu džemu;  “Three of a kind” – store, lasi un asaris zaļumu un mārrutku krēma želejā; “Royale muss” – Filadelfijas siera un sarkano ikru muss; “Itāļu rulete” – vistas un parmezāna rulete ar saulē kaltētiem tomātiem un Bešamela mērci, kā arī daudz citu vilinošu garšu. Ar piedāvājumu var iepazīties: http://jaunaisgads.tenissevents.lv/.

Vakara vadītāju lomā iejutīsies atraktīvais duets – Artūrs Teniss un  Tanya Rid (Teniss Events). Pie dīdžeja pults līdz pašam rītam būs Eiropas klubu rezidents, vairāku deju mūzikas miksu autors – DJ Marats.

Pasākums notiks krievu valodā ar daļēju tulkojumu latviešu un angļu valodās.

Rūpējoties par Jaunā gada svinību viesu komfortu, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā īpašas cenas viesnīcas numuriņiem. Mazākos svinību dalībniekus bērnu istabā izklaidēs spēles profesionālu animatoru vadībā. Pieejamas atlaides biļetēm un citiem piedāvājumiem.

Vietu rezervēšana un papildu informācija: + 371 29931247, [email protected], https://www.tenissevents.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14096212sec.