Septiņas idejas pavasara brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Pavasara brīvlaikā ģimenes ar bērniem aicinātas Jūrmalā piedalīties izzinošās aktivitātēs – piedalīties robotikas nodarbībās, iejusties šefpavāra lomā, iepazīt Tuntuļu Jurīti, pavadīt laiku sportiski – slidot mūzikas pavadījumā, baudīt ūdens priekus akvaparkā, kā arī izmantot citas Jūrmalā pieejamās interesantās nodarbes ģimenēm.

Pavārmākslas meistarklases bērniem

16. martā no plkst. 11.00 līdz plkst. 13.00 grilbārā “Lighthouse” Jomas ielā bērniem ir iespēja radoši darboties kopā ar pavāriem, gatavojot veselīgus ēdienus. 17. martā no plkst. 11.00 ģimenes attīstības centrā “Laflandia” Mellužos notiek pavārmākslas meistarklase, kurā bērni uzzinās par veselīga uztura nozīmi. Meistarklasēs bērniem ir iespēja eksperimentēt ar dažādiem pārtikas produktiem vai izbaudīt molekulārās virtuves brīnumus. 17. martā plkst. 12.00 iejusties šefpavāru lomā un pagatavot gardu maltīti aicina restorāns “Kurshi Terase”.  

Robotikas nodarbības galerijā “Korso”

17. martā plkst. 10.00 ( bērniem no pieciem līdz astoņiem gadiem) un plkst. 11.30 (bērniem no deviņiem līdz divpadsmit gadiem) galerijā “Korso” Jomas ielā 37 izklaides un izglītības centra “Zili brīnumi Jūrmala” telpās notiks robotikas nodarbības, kuru laikā bērni varēs spēļu formātā iegūt zināšanas par tehniku, tās darbības principiem, kā arī, modelējot un konstruējot, mācīties loģiski un radoši domāt. Nodarbības vada licencēta bērnu interešu izglītības iestāde “Robo hub”. Nodarbības notiks katru sestdienu, to ilgums 80 minūtes. Pirmās iepazīšanās nodarbības cena 5.00 eiro.

Filmas visai ģimenei – “Paradīze 89”, “Rūķis”, “Trusītis Pēterītis”

17. martā plkst. 14.00 Kauguru kultūras namā un 18. martā plkst. 13.00 Jūrmalas Kultūras centrā būs skatāma sirsnīga filma visai ģimenei “Paradīze 89” – uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par deviņgadīgās Paulas ienākšanu pieaugušo pasaulē laikā, kad Latvija ir ceļā uz neatkarības atgūšanu. Režisore Madara Dišlere. Speciālu piedāvājumu skolēnu brīvlaikam – ģimenes biļetes – sagatavojis premium klases kinoteātris “Star Cinema Jūrmala” galerijā “Korso”. No 12. līdz 15. martam plkst. 13.20 un plkst. 17.00 “Star Cinema Jūrmala” būs skatāma animācijas filma “Rūķis”, plkst. 15.05 un plkst. 18.45 ģimenes filma “Trusītis Pēterītis”. Vairāk informācijas www.korso.lv

Slidošana gaismu un mūzikas pavadījumā Majoros

Daļēji atklātā ledus halle Majoros piedāvā izbaudīt ziemas slidošanas priekus visai ģimenei. Slidotāji var ņemt līdzi savas slidas vai iznomāt tās uz vietas. Ledus hallē noteiktos laikos darba dienās un brīvdienās var slidot mūzikas pavadījumā, kā arī ar hokeja nūjām. Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laiku un ledus noslodzes grafiku var apskatīt mājaslapas www.jssc.jurmala.lv sadaļā Majoru sporta laukums.

Ūdens prieki “Līvu Akvaparkā”

“Līvu Akvaparkā” katrs var atrast sev piemērotāko atpūtas veidu. Ūdens atrakciju parkā ir 20 dažādu garumu un ātrumu nobraucienu slīdnes, vairāk nekā 10 baseini, kas piemēroti gan mazajiem, gan pieaugušajiem. Adrenalīna tīkotāji priecāsies par straujiem un elpu aizraujošiem slīdkalniņu līkločiem, savukārt tie, kam tīk mierīgāka atpūta, varēs nodoties relaksācijai spa kompleksā, izbaudot ūdens masāžas vai kādu no pirtīm.

Smilšu pilis Jūrmalas pilsētas muzejā

Jūrmalas pilsētas muzeja izstādē “Bērns kūrortā” var iepazīties ar bērnu izklaidēm un vaļaspriekiem kūrortā laika posmā no 19. gadsimta beigām līdz mūsdienām. Izstādē var ne tikai aplūkot tā laika spēles, rotaļlietas, apģērbu un pludmales piederumus, bet arī, iejūtoties pludmales atmosfērā, būvēt smilšu pilis. 12. martā un 19. martā plkst. 15.00 muzejā notiks bezmaksas smilšu spēļu nodarbības bērniem un “Pasaku darbnīca”. Nodarbībām iepriekš jāpiesakās pa tālruni 29331883. Muzejs apmeklētājiem atvērts no trešdienas līdz svētdienai plkst. 10.00 – 17.00. Ieeja bez maksas.

Īpaši spa rituāli bērniem

Brīvlaika nedēļai Jūrmalas viesnīcas ir sagatavojušas īpašus spa piedāvājumus bērniem un jauniešiem. Viesnīcā “SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences” piedāvā izbaudīt “Bērnu spa dienu”, kurā ietilpst “Wellness  centra” apmeklējums, dažādas spa procedūras  – aroma spa rituāls, procedūras sejai. Viesnīca ‘Hotel Jūrmala Spa” bērniem un jauniešiem piedāvā dažādus spa rituālus – masāžu, pērļu vannu, sāls istabas apmeklējumu. Īpaši piedāvājumi ir sagatavoti pusaudžiem  – sejas procedūras, spa rituāli rokām un kājām.

Jūrmalas pilsēta piedāvā daudz iespēju, kā palutināt sevi, uzlabot labsajūtu un aktīvi atpūsties. Informācija par visiem Jūrmalas spa, kūrortviesnīcu, restorānu un aktīvās atpūtas piedāvājumiem mājas lapas www.visitjurmala.lv sadaļā Īpašie piedāvājumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10044003sec.