Lielāko vasaras pasākumu programma Jūrmalā

Jūrmala aicina izbaudīt visdažādākos pasākumus vasarā – svētki pilsētā, augstvērtīgi profesionālās mūzikas koncerti un populārās festivāli Dzintaru koncertzālē, sporta un izklaides pasākumi visā pilsētā.


Dzintaru koncertzāles Vasaras sezonas atklāšanas koncerts

2. jūnijā

Koncertā muzicēs maestro Raimonds Pauls, Latvijas Radio bigbends, pianists Andrejs Osokins, džeza dziedātājas Dināra Rudāne un Kristīne Prauliņa, kā arī “Jūrmalas festivāla” orķestris diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā.


Starptautiskais Hansa Gabora Belvederes jauno operas solistu konkursa fināls

3.–10. jūnijā

Konkursā 160 perspektīvākos un talantīgākos jaunos dziedātājus no visas pasaules vērtēs prestižāko pasaules opernamu direktori. Šāda līmeņa starptautisks vokālistu konkurss Latvijā notiks pirmo reizi. Klausītājam iespēja vērot konkursu klātienē nozīmē – jau šodien dzirdēt rītdienas zvaigznes.


Jūrmalas velomaratons

9. jūnijā

Jūrmalā notiks jau tradicionālais Jūrmalas velomaratons ar plašu izklaides un aktivitāšu programmu visai ģimenei. Velomaratonā būs pieejamas trīs distances – 40 km Tautas distance, 14,5 km Ģimenes distance, kā arī distances bērniem.


Pasaules kausa posms ielu vingrošanā

16. jūnijā

Majoru pludmalē sacentīsies labākie ielu vingrotāji no astoņām pasaules valstīm. Profesionāļi sacentīsies frīstaila kategorijā, savukārt skatītāji varēs piedalīties tautas klases spēka sacensībās.


Līgo Jūrmalā

23. jūnijā

Vasaras saulgriežu nakts burvība jūras krastā pie ugunskuriem ar lustīgu Jāņu nakts programmu – dziedāšana un dejošana lieliem un maziem līgotājiem Dzintaru un Kauguru pludmalē.


Jūrmalas Krāsu skrējiens

7. jūlijā

Kauguros starptautiskā Krāsu skrējiena dalībniekiem 5 km distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla sajūtas. Distancē katrā kilometrā vairākos “krāsu punktos” pasākuma dalībnieki tiks “iekrāsoti” dažādās krāsās.


Jomas ielas svētki

14. jūlijā

Jūrmalas centrālās ielas – Jomas ielas – svētkos jūrmalniekus un pilsētas viesus priecēs teātra uzvedumi, muzikāli priekšnesumi, aizraujoša kultūras un izklaides programma un radošās darbnīcas bērniem. Svētku noslēgums – Majoru stāvlaukumā mūzikas skaņās un deju ritmos.


Eiropas čempionāts pludmales tenisā

12.–15. jūlijā

Pirmo reizi Latvijā, Majoru pludmalē, būs iespēja vērot pludmales tenisu augstākajā līmenī. Paralēli pieaugušo Eiropas čempionātam četru dienu garumā norisināsies sacensības arī U-18 vecuma grupā. Majoru smiltīs spēlēs 150 pludmales tenisistu no 20 valstīm.


Festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala 2018”

19.–22. jūlijs

Starptautiskais festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala 2018” ir viens no muzikāli aizraujošākajiem vasaras pasākumiem. Apmeklētājus visa festivāla garumā priecēs zvaigžņu parāde ar iemīļotiem solistiem un kolektīviem.


“Jūrmalas festivāls”

24.–28. jūlijā

Festivāla goda mākslinieks dziedātājs Aleksandrs Antoņenko kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Kristīni Opolais, Kseniju Sidorovu, Egilu Siliņu, Alisu Zinovjevu, Georgiju, Andreju un Sergeju Osokiniem, Vinetu Sareiku, Daniilu Bulajevu, diriģentu Aināru Rubiķi, Jūrmalas festivāla orķestri un citiem māksliniekiem gādās par neaizmirstamu vasaras muzikālo piedzīvojumu.


Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā

26.–29. jūlijā

Majoru pludmalē norisināsies Eiropas pludmales volejbola čempionāts vecuma grupā līdz 22 gadiem. Par medaļām sacentīsies talantīgākie jaunieši sieviešu un vīriešu konkurencē.


Starptautiskais baleta festivāls “Baleta zvaigznes Jūrmalā”

4. augustā

Uz Dzintaru koncertzāles skatuves ik gadu vasarīgi atraisītā atmosfērā tiekas esošās un uzlecošās pasaules mēroga baleta zvaigznes. Festivālā laikmetīgā horeogrāfija draudzīgi sadzīvo ar klasiskā baleta pērlēm.


Nakts ekspedīcija ģimenēm “Nestāsti pasaciņas”

10.–11. augustā

Piedzīvojums – nakts ekspedīcija – visai ģimenei noslēpumainā, pārsteigumiem un piedzīvojumiem bagātā parkā. Pasākums norisināsies divas dienas vairākās vietās Dzintaru mežaparkā – iespēja piedzīvot labi zināmas un pavisam jaunas pasakas un sastapties ar iemīļotiem pasaku tēliem.  


“Summertime – aicina Inese Galante”

9.–12. un 14.–15. augustā

14. starptautiskais mūzikas festivāls šovasar norisināsies klasikas, džeza un Balkānu rokenrola zīmē. Uz Dzintaru koncertzāles skatuves, festivāla patroneses Ineses Galantes aicināti, pulcēsies izcili latviešu un ārzemju tradicionālā un jaunā džeza, folkloras, roka, Balkānu mūzikas izpildītāji un akadēmiskā vokāla meistari.


Pasaules čempionāts “TopCat” K1 klases katamarāniem

11.–17. augustā

Vairāku dienu garumā Majoru pludmali un Rīgas līča ūdeņus iekrāsos katamarānu buras. Sacensībās piedalīsies apmēram 70 katamarānu no deviņām valstīm. Vienlaikus Majoru pludmalē notiks arī Starptautiskais K2/K3/K3X čempionāts.


Kauguru svētki

1. septembrī

Vasaras noslēgums Jūrmalā tiek atzīmēts Kauguru svētkos, kuros piedalās Jūrmalas pilsētas deju kolektīvi, kori, teātra grupas un sportisko aktivitāšu apvienības ar paraugdemonstrējumiem un priekšnesumiem. Svētku noslēgumā apmeklētājus priecē koncerts ar īpašo viesu – mūziķu – uzstāšanos un grandioza uguņošana.


Plašāka informācija: www.visitjurmala.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51619411sec.