24. oktobrī - krāšņākais sezonas pasākums Jūrmalā

Jau ceturto reizi viesnīca „Baltic Beach Hotel” ielūdz uz „Saulaino nakti” - krāšņāko sezonas pasākumu Jūrmalā.

24. oktobrī no 18:00 līdz pusnaktij pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāta piesātināta svētku programma, iespēja pirmajiem uzzināt viesnīcas sezonas jaunumus un iepazīties ar vairāk kā 20 zīmolu piedāvājumu skaistumam, mājai un svētku rīkošanai. “Saulainā nakts” – tie ir krāšņi svētki un garantētas pozitīvas emocijas.  

„Baltic Beach Hotel” restorāni katru svētdienu aicina uz tik ļoti modīgajām vēlajām brokastīm – brunch. Izbaudīt itāļu restorāna „il Sole” piedāvājumu būs iespējams arī „Saulainajā naktī” - apmeklējot „Ļoti vēlo brokastu bufeti” (20 EUR / 1 personai), lai domājot par to, kur baudīt vēlās svētdienas brokastis, izvēle būtu skaidra.

Restorāns “Caviar Club” piedāvās īstenu gardēžu mielastu – 4 ēdienu jūras velšu vakariņas (30 EUR / 1 personai). Lobby bārs, kas lepojas ar izcilu konditorejas un saldumu klāstu, rūpēsies par kārumniekiem piedāvājot 2 desertus par 1 cenu. Jautras ballītes atmosfēru nodrošinās saulainais METAXA kokteiļu bārs.

“Baltic Beach Hotel” SPA un sporta centrā visas procedūras un nodarbības būs pieejamas ar 50% atlaidi. Lieliska iespēja apmeklēt iemīļotāko procedūru vai izmēģināt ko jaunu! Papildus būs iespējams apmeklēt dabiskās kosmētikas zīmola “Weleda” un japāņu kosmētikas zīmola „Menard” prezentācijas.

Īpašus piedāvājumus sagatavojuši arī mūs sadarbības partneri un sporta centra telpu nomnieki zobārstniecības klīnika “Royal Dent”, “Jūrmalas medicīnas centrs” un frizētava “Hair SPA”.

Sagaidot ikgadējo ballīšu sezonu “Baltic Beach Hotel” sniegs noderīgas idejas Jūsu skaistākajiem svētkiem. Svētku plānošana, telpu un galdu noformējums, krāšņas svētku tortes un dzērienu degustācijas. Tādi zīmoli, kā pasaulslavenais “Villeroy&Boch” iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm galda klājumos, tai skaitā, īpašo Ziemassvētku līniju.

Tāpat būs iespējams gūt ieskatu “Baltic Beach Hotel” Jaungada nakts sagaidīšanas programmā, kas šogad ļaus iejusties Parīzes belle epoque atmosfērā.

Improvizētais „Saulainās nakts” interjera salons uzburs īstu sapņu mājas gaisotni. Izsmalcinātais vācu mēbeļu zīmols „Hϋlsta”, „HB Sanders of Germany” labākā gultas veļa, „Elite House” mēbeles, „Maison Baltic” interjera audumi, „Bohne Carpets & Kilims” persiešu paklāji, dizaina salona “Ticians” tekstils, „Ambline” tekstilizstrādājumi no dzintara pavedieniem un citi lieliski piedāvājumi mājai.

Īpašas noskaņas radīšanai - “Munio Candela” dizaina sveces, „Dr. Vranjes” vilinošie aromāti mājai, “Fiori” un “Flower Pitstop” ziedu un augu noformējums.

Sezonas modes jaunumus būs iespējams uzzināt stilizētajā boutique salonā -  “Gauja AB” kažoki, Baltijas modes dizaineru koncepta veikala „8 rooms” kolekcijas, modes universālveikals „Podium”, latviešu dizaineres Evas Caunes peldkostīmu līnija “Sara Swim”, iecienītais zeķu zīmols „Madam Baron” un „Fashion Optika” saulesbriļļu ziemas kolekcija.  

Perfektam tēla nobeigumam - mikropigmentācijas centra stendā varēs vērot kā padarīt izteiksmīgāku un pievilcīgāku seju, bet lietuviešu zīmols „FUMparFUM” piedāvās individuālas smaržas.

Neiztrūkstošā „Saulainās nakts” programmas daļa – mūsu sadarbības partneru modes skates. Eleganti kažoki, izsmalcināta apakšveļa, oriģināli tērpi ikdienai un svētkiem.

Svētku noslēgumā ar krāšņu uguņošanu priecēs  „Baltic Beach Hotel” uzticamais sadarbības partneris “Rīgas pirotehnika”.

Tikai tie, kuri pasākuma laikā iegādāsies īpašās priekšapmaksas kartes, saņems iespēju izbaudīt lieliskas atlaides divu mēnešu garumā  -  25% atlaidi SPA centrā, restorānos “il Sole” un “Caviar Club” un 50% atlaidi izmitināšanas pakalpojumiem.

Vēlamais ģērbšanās stils: Saulainā nakts. Vakara noslēgumā saulaināk tērptos viesus gaidīs pārsteiguma balvas.

Par viesu labsajūtu rūpēsies un ar svētku programmas norisi iepazīstinās Nacionālā teātra aktieri -  elegantā Maija Doveika un vienmēr šarmantais Normunds Laizāns.

Ieeja pasākumā  – bezmaksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68607402sec.