Notiks Pludmales volejbola stadiona svinīga būvniecības uzsākšana

Piektdien, plkst.12.00 Ventspils Zilā karoga pludmalē ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja A.Lemberga klātbūtni svinīgi tiks uzsākti pludmales volejbola stadiona būvniecības darbi. Pludmales volejbola stadions atradīsies blakus Kāpu promenādei, netālu no ieejas pludmalē pie Pludmales akvaparka. Svinīgajā pasākumā piedalīsies Ventspils pašvaldības pārstāvji, pludmales volejbola kluba “Bloks” pārstāvji un būvniecības firmas pārstāvji, kā arī laipni aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji.


Oktobra beigās tika uzsākti sagatavošanas darbi pludmales volejbola stadiona būvniecībai. Sākotnēja būvniecības posmā notika esošo laipu un žogu demontāža. Piektdien, 11.novembrī, darbu uzsāks celtniecības tehnika, ar kuru tiks noņemta zemes virskārta pludmales volejbolu laukumu atrašanās vietā. Līdz gada nogalei ir paredzēts uzbūvēt piecus volejbola laukumus, kas būs pilnvērtīgi aprīkoti sacensību un treniņu norisei. Pludmales volejbola stadionā būs gan pārģērbšanās kabīnes, gan neliela konteinertipa noliktava un treneru telpa, kā arī dušas un laukumu apgaismojums.


Ikdienā pie volejbola laukumiem atradīsies pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 50 sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā, pludmales volejbola stadions varēs pārtapt par starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildus laukumiem. Pie centrālā volejbola laukuma sacensību laikā būs iespējams izvietot skatītāju tribīnes līdz pat 1000 skatītājiem. Pludmales volejbola laukumus interesenti varēs izmantot bez maksas. Pludmales volejbola stadionu apsaimniekos SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils””.


Rudens un ziemas periods ir vispiemērotākais laiks būvdarbiem pludmalē, jo šajā laikā kāpu zonā ir liels mitrums, smiltis ir sablīvējušās un tādēļ mazinās vēja izraisīta erozija. Turklāt, lai mazinātu kāpu eroziju, tiks pārstādīti esošie stādījumi un veidoti arī jauni.


Būvniecības darbus veic SIA “Ostas celtnieks” un kopējais šī projekta īstenošanai paredzētais finansējums ir 175 000 EUR. Finansējumu būvniecībai ir piešķīrusi valsts sporta infrastruktūras attīstības projektu īstenošanai.


Pludmales volejbola stadiona nodošana ekspluatācijā notiks 2017. gada pavasarī un stadiona svinīga atklāšana notiks nākamā gada maijā ar Latvijas čempionāta 1.posmu pludmales volejbolā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16009307sec.