Lemberga hūtē pūš sniegu!

4. janvāra vakarā ir uzsākta sniega pūšana slēpošanas kalnā “Lemberga hūte”. Vadoties pēc laika prognozēm, plānots, ka sniega segas sagatavošana turpināsies līdz 8.janvārim, kad plkst. 11:00 plānots atvērt slēpošanas trasi ar centrālo pacēlāju, iesācēju slēpošanas trasi, kameršļūkšanas trasi un bērnu ragaviņu kalniņu. Sniega sagatavošana notiek ar sešiem sniega lielgabaliem. Lietošanai sagatavots arī viss slēpošanas un snovborda inventārs un apmeklētājus gaida kafejnīca “Stenders pica”.

Slēpošanas kalnā mākslīgā sniega segas sagatavošana var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par – 3°C un sniega segas izveidošanai nepieciešamas vairākas dienas.

Interesentiem arī šogad tiks organizētas slēpošanas un snovborda individuālās apmācības un apmācības grupās ar vairākām nodarbībām instruktora vadībā. Apmācību grupas ir paredzētas interesentiem bez iepriekšējas slēpošanas vai snovborda pieredzes. Slēpošanas un snovborda  apmācības paredzētas bērniem no 6 gadu vecuma. Pieaugušajiem vecuma ierobežojuma apmācībām nav.

Pakalpojumu cenas ir palikušas iepriekšējā gada līmenī. Ventspilniekiem visizdevīgāk apmeklēt slēpošanas kalnu būs darba dienās no 15:00 līdz 16:30, jo šajā laikā būs spēkā darba dienu īpašais piedāvājums. Gan Ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem būs iespējams saņemt atlaides norēķinoties ar Ventiem.


Plašāka informācija par pakalpojumu cenām, pieteikšanos grupu apmācībām un instruktoru kontaktinformācija pieejama mājas lapā www.lembergahute.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75342298sec.