Ventspilī sagatavots pavasara ekskursiju piedāvājums skolēnu grupām

Tradicionāli mācību gada beigās skolēni dodas ekskursijās. Ventspils ir iecienīts skolēnu galamērķis, un tādēļ Olimpiskā centra "Ventspils" aktīvās atpūtas objektos arī šogad klašu grupām izstrādāts īpašs piedāvājums, kas piesaista aktīvos skolēnus.

Piedzīvojumu parkā skolēni ir aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu. Kaķa takas apmeklējums vienam klases skolēnam izmaksā 5,70 EUR, un arī peintbola spēle maksā tikpat, bet vismaz 20 skolēnu grupai peintbola spēle vai Kaķa takas apmeklējums izmaksās tikai 5,00 EUR no personas. Skolēniem ir iespēja izvēlēties atrakciju komplektu, kurā sešas atrakcijas kopā maksā 6,90 EUR, vai dienas biļeti, kas maksā 10,00 EUR un sniegs iespēju izmantot jebkuru no atrakcijām neierobežoti daudz reižu.

Atrakciju zonā skolēni var izklaidēties gan bamperlaivās un bampermašīnās, gan tramplīnlaivā, bērnu autoskolā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, piepūšamajās atrakcijās, katapultā, rotorā, rodeo bullī un batutu kompleksā. Piedzīvojumu parkā tiek piedāvāta arī piknika vietas noma visai klasei par 15 EUR uz četrām stundām.

Skolēnu grupu pavadošām personām (1 persona uz 10 skolēniem, 2 personas uz 20 skolēniem, utt.) visu atrakciju izmantošana ir bez maksas, un tiek piedāvāta arī kafija un pusdienas. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 28611333. Par pakalpojumu pieejamību lūdz pārliecināties www.piedzivojumuparks.lv.

Ūdens piedzīvojumu parkā desmit un vairāk skolēnu grupa ūdens atrakciju kompleksā var izklaidēties 2 stundu garumā vien par 4,00 EUR personai, bet grupām ar vismaz divdesmit skolēniem, ieeja vienai personai maksās tikai 3,60 EUR. Grupu pavadošām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 25636777.

Šajā pavasarī ir sagatavots arī īpašs Ūdens piedzīvojumu parka un Piedzīvojumu parka kompleksais piedāvājums, kas ietver jebkuras 6 Piedzīvojumu parka atrakcijas pēc izvēles un Ūdens atrakciju zonas 2 stundu apmeklējumu. Šis piedāvājums vismaz 20 skolēnu lielai grupai maksā tikai 8,50 EUR no personas.

Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr. 63621998 iespējams rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus halles slidotavā. Izmaksas vienai personai ir 3,50 EUR, kas ietver slidošanu un slidu nomu. Piedāvājums neattiecas uz slidošanu ar disko gaismām vai hokeju.

Piedāvājums spēkā no 2019. gada 1.aprīļa līdz 31.maijam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.9791851sec.