Skolēnus aicina izbaudīt rudens piedāvājumu Ventspilī

Skolas laiks ir klāt! Ventspils tūrisma objekti skolēnus aicina uz rudens ekskursiju īpašajiem piedāvājumiem, lai uzņemtu emocijas visam mācību gadam!

Izdevīgu un aktīvu piedāvājumu skolēniem ir sagatavojis Olimpiskais centrs "Ventspils". Digitālajā centrā skolēniem pieejamas septiņas dažādas tehnoloģiju darbnīcas, savukārt Kurzemes Democentrā var izzināt tās pasauli. Bagātīgu programmu piedāvā arī Ventspils Muzejs, Ventspils Galvenā bibliotēka. Skolēnu grupām, kas mēro tālāku ceļu un vēlas nakšņot Ventspilī, Piejūras kempingā būs pieejams īpašs piedāvājums.

Ventspils Piedzīvojuma parks skolēnus aicina uz aizraujošām izklaidēm. Kaķu trasē savus spēkus var pārbaudīt piecās dažādās trasēs. Piedzīvojumu parka piedāvājumā iekļautas tādas atrakcijas, kā bamperlaivas, bampermašīnas, tramplīnlaivas, bērnu autoskola, gumijlēkšana batutos, piepūšamās atrakcijas, katapulta, rotors, rodeo bullis un batutu komplekss.

16. septembrī pēc ikgadējo remontdarbu veikšanas, durvis vērs Ūdens piedzīvojumu parks, kur arī būs pieejams īpašs piedāvājums skolēnu grupām - desmit un vairāk skolēnu grupa ūdens atrakciju kompleksā varēs izklaidēties 2 stundu garumā par īpašu cenu. Grupu pavadošām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka. Šoruden ir sagatavots arī izdevīgs Ūdens piedzīvojumu parka un Piedzīvojumu parka kompleksais piedāvājums, kas ietver jebkuras 6 Piedzīvojumu parka atrakcijas pēc izvēles un Ūdens atrakciju zonas 2 stundu apmeklējumu.

Ar iepriekšēju pierakstu Ledus halles slidotavā var pieteikt un rezervēt savai klasei vēlamo slidošanas laiku. Vairāk informācijas ŠEIT.

Ventspils Digitālais centrs piedāvā darboties septiņās dažādās tehnoloģiju darbnīcās- digitālās apdrukas un dizaina priekšmetu darbnīca, zīmēšana ar 3D pildspalvām, digitālā foto un video darbnīca, robotikas darbnīca, datorgrafikas darbnīca, digitālās mākslas darbnīca, 3D datorgrafikas darbnīca, elektrisko ķēžu un programmēšanas darbnīca, STEM darbnīca un Minecraft darbnīca. Ikvienas nodarbības saturs tiek pielāgots skolēnu vecumam. Tā pat sadarbībā ar uzņēmumu Aspired ir iespēja piedalīties dažādās radošās nodarbībās - izgatavot savu flaberi, kaleidoskopu, LED laternu vai zobu birsti pašgājēju. Savukārt Ventspils galvenā bibliotēka piedāvā dodoties turp, kur ikdienā lasītājiem nav ļauta piekļuve. Orientēšanās spēles laikā dalībniekiem būs iespēja komandās parādīt un atsvaidzināt savas  informācijas meklēšanas prasmes, pakustināt pelēkās šūniņas un izpausties savā radošumā un asprātībā, izpildot bibliotekāru sagatavotos uzdevumus. Vairāk informācijas ŠEIT.

Jaunrades nama planetārijā var iepazīties tuvāk ar kosmosu, rezervēt vēlamo seansa laiku un izvēlēties interesējošo filmu. Savukārt, observatorijā labvēlīgos laika apstākļos varēs vērot Saules aktivitātes. Pirms objektu apmeklējuma, ieteicams virtuālajā vēstniecībā visitventspils.com, spēlējot spēles, nopelnīt Ventspils naudu – Ventus, kas darbojas kā atlaide teju visos pilsētas tūrisma objektos. Vairāk informācijas ŠEIT.

Kurzemes Democentrs skolēniem nodrošina interaktīvas izklaides, kur aizraujoša veidā var iepazīties ar tehnoloģiju pasauli. Piedāvajuma cenā iekļauta arī ekskursija gida pavadībā. Vairāk informācijas ŠEIT.

Ventspils muzeja filiāles - Livonija ordeņa pils, Amatu māja, H. Dorbes muzejs "Senču putekļi" un Piejūras brīvdabas muzejs aicina pieteikties skolēnu grupas uz dažādām izglītojoši radošām nodarbēm, kas saistītas ne tikai ar vēsturi. Vairāk informācijas ŠEIT.

Šogad rudens mūs īpaši lutina ar siltiem saules stariem, tāpēc jāķer iespēja laiku pavadīt pie dabas. Braucot atpūsties uz Piejūras kempingu ar klasi iespējams saņemt 20% atlaidi kempinga mājiņām. Piedāvājums būs spēkā līdz pat š.g. 30. septembrim. Kempingā iespējams iznomāt vairāk nekā 20 velosipēdus un elektriskos trīsriteņu skūterus "TRIX", kas dod iespēju komfortabli un ātri nokļūt no Piejūras kempinga līdz ikvienam apskates objektam Ventspilī. Vairāk informācijas ŠEIT.

Savukārt Tūrisma informācijas centrs piedāvā iepazīt pilsētas burvību arī gida pavadībā, katrai skolēnu grupai izvēloties sev piemērotāko. Viss atkarīgs no interesēm, vai ir vēlme izzināt pilsētas vēsturi, vai arhitektonisko pilsētas daļu. Vairāk par gidu piedāvājumu var uzzināt mājas lapā visitventspils.com, sadaļā "Ekskursijas".

Izbaudi zeltaino rudens lapu mirdzumu Ventspils pilsētā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45531893sec.